- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
100 kişiden kiskanacagimiza 1 kişiden kiskaniriz demi bacimBen farkliyim galiba bana normal geldi
Annenizin yanında demesi annenizi kirmis olabilir
Ama kadınlar yalnız yasayabiliyor ama erkrklerin çoğu yapamıyor malesef
Hatta ben esime eger bana bişey olur ölürsem 40 imi bekleme evlen derim
Esimde kızar saçmalama diye:)
Ama evlensin yani napavak yalnız başına
Benim anlamadığım herşey bana baksın iki çorba yapsın iki konuşsun mu yani.insan sevince ölse bile sevdiği unutamaz bence yoksa ben mi garibim
Sen gençsin
Yaşlı bir erkek için bana baksın demesi çok olağan toplumumuzda
Ben arada düşünürüm burada da var eski eşim vefat etti ya da işte boşandım 5 yıl sonra aşık oldum vs vs
Acaba derim ben de eşim vefat etse başkasına aşık olabilir miyim
Şimdi imkansız gibi geliyor ama bu kadar insan var aşık olduk diyen
Klasik erkek mantigi iste. Bir tanidigimiz vardi esi vefat etti. O da yasloydi. Genc bir es aldi. Esi yasinda da kizi vardi evli cocuklu. Kadin evlebirsek ne torun ne kizini goremezsin istemem dedi. Buna ragmen evlendi. Simdi kiziyla görüşmüyor.Annem ablam ben öyle konuşuyorduk.konu döndü dolaştı komşumuz ahmet amcanın evliliğine geldi.adam 65 yaşında kadın 38 yaşında.bunun bana garip geldiğini yaş frkının çok olduğunu söyledim.babam da demez mi adam evlenmiş dul olsam ben de evlenirim hasta olsam bana kim bir bardak su verecek bir çorba yapacak benim bakımımı kim yapacak.duvarları mı gözlicem insana iki ses iki nefes lazım demez mi hem de annemin yanında.çok garip buldum içim acıdı annecim için.aşk sevgi vefa yok mu yani.anlamıyorum
Benim anlamadığım herşey bana baksın iki çorba yapsın iki konuşsun mu yani.insan sevince ölse bile sevdiği unutamaz bence yoksa ben mi garibim
100 kişiden kiskanacagimiza 1 kişiden kiskaniriz demi bacimbende hep öyle diyorum eşime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?