Babamın aldatması

stdyng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
20
7
86
32
Merhaba , ben babamın bir süredir birileriyle yazıştığını farkediyordum birilerinden mesaj geliyor hemen siliyordu. Bir kadın ismiyle kayıtlı biri ile mesajlaşıyordu. bugün yine mesaj geldi ve müsaitsen ara yazıyordu hemen sildi mesajı annemle benim yanımda olduğu için aramadı. Ben de mesajı okuduğumu belli eden konuşmalar yaptım ve babamla o andan sonra hiç konuşmadım. Anneme söylemedim belli etmemeye neşeli gözükmeye çalışıyorum ama babam da benimle konuşmuyor ve suratı asık geziyor. Sizce ne yapmalıyım anneme söyleyeyim mi ? Babamla mı konuşayım, kadını mı bulayım? Çok teşekkür ederim şimdiden.

Sanırım ben anneme söylerdim, kaç yaşındasınız?
Ek: Babanızla konuşsanız muhtemelen gizli gizli devam edecektir diye düşünüyorum.

Emin olmadan annenize söylemeyin. Takip edin bir süre bir şey yokmuş gibi davranın.
Emin olduktan sonra ilk önce babanızla konuşun. Konuşmanıza göre bir yol izlersiniz.

Bence karışmamalısın. Kadınlar hisseder aldatıldıgını. Eğer aldatıyorsa vardır annenin şüpheleri.

Merhaba , ben babamın bir süredir birileriyle yazıştığını farkediyordum birilerinden mesaj geliyor hemen siliyordu. Bir kadın ismiyle kayıtlı biri ile mesajlaşıyordu. bugün yine mesaj geldi ve müsaitsen ara yazıyordu hemen sildi mesajı annemle benim yanımda olduğu için aramadı. Ben de mesajı okuduğumu belli eden konuşmalar yaptım ve babamla o andan sonra hiç konuşmadım. Anneme söylemedim belli etmemeye neşeli gözükmeye çalışıyorum ama babam da benimle konuşmuyor ve suratı asık geziyor. Sizce ne yapmalıyım anneme söyleyeyim mi ? Babamla mı konuşayım, kadını mı bulayım? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Aynı durumu yaşasaydım babamla konuşurdum.

İşin kötü tarafı son zamanlarda gerçekten anneme çok iyi davranıyor. Sanırım gerçekten mutlu. Benim laf sokmalarım sonucu suratını asması ve benimle konuşmaması sebebiyle emin gibiyim. Hepinize çok teşekkür ederim.

Bir kızın babasıyla böyle bir konuyu konuşması gerçekten çok zor ve utanç verici toplayabildigin kadar delil topla ve önüne koy tercih senin de

Sizin yasadiginiz durumu bende yasadim. Babamin msjlasmasi gizli gizli teli saklamasi bir erkek ismiyke kayitli biriyle sik gorusmesi vs supelendirmisti beni anneme anlatamadim. Bu durumlardan supeleniyorum diye zavalli annem telden vs anlamazki bilmiyor. Neyse bu olaylar cercevesinde 1 ay icinde kokusu cikti babam msj yazarken annem gelmis teli saklayinca annem niye sakladin ne oldu kavga kiyamet beni cagirdi gel oku msjlari ne yaziyor diye msjlari okudum cogunu silmis son 2 msj kalmis. Ayrilmadi annem ayril dedim ayrilmadi bu saatten sonra 35 yil olmus ayrilmam dedi. Insallah siz yaniliyorsunuzdur babaniz yapmiyordur.

önce kadını bulun ulaşıp kadınla konuşun.baktınız hala devam ediliyor babanızla çok sert konuşun.Ben anneme söyleyemezdim ama.

Bence karışmamalısın. Annen er ya da geç anlayacaktır. Belki de hissediyordur..

daha ağırını yaşadım

sen benim annemi seven şerefli babamsın
her daim yakışanı yapar ve bana örnek olursun
bu hislerime gölge düşürecek birşey yaparsan o zaman onursuz ve annemi sevmeyen bir adam olursun ve seni örnek alamam

babama bunu söylemiştim

anlamadı

18 yıldır görüşmüyoruz

ailesine tercih ettiği kadınsa onu coktan terketti

Kadınla asla muhatap olmayın size karşı sorumluluğu olan kişi babanız. Bence de önce kanıt toplayın. Babanız gerçekten böyle bir halt yiyorsa bence annenizin bilmeye hakkı var kadıncağız ömrünü bir yalan içinde mi sürdürsün. O noktadan sonra anneniz ayrılmak isterse babanıza karşı o kanıtlara ihtiyacınız olur. Ha affetmeyi seçerse de kend bileceği şey

daha ağırını yaşadım

sen benim annemi seven şerefli babamsın
her daim yakışanı yapar ve bana örnek olursun
bu hislerime gölge düşürecek birşey yaparsan o zaman onursuz ve annemi sevmeyen bir adam olursun ve seni örnek alamam

babama bunu söylemiştim

anlamadı

18 yıldır görüşmüyoruz

ailesine tercih ettiği kadınsa onu coktan terketti
Nasıl yapabiliyorlar bunu, hele ki kız çocukları için babaları bu kadar özelken nasıl gözlerimizin içine bakarak yalan söylüyorlar.

Nasıl yapabiliyorlar bunu, hele ki kız çocukları için babaları bu kadar özelken nasıl gözlerimizin içine bakarak yalan söylüyorlar.

ben de anlam veremiyorum canım
ben annemi aldatmasına değil
evladını gözden çıkarmasına takığım
anneme yaptıgına bozulurum sinirlenirim ama beni silen babayı tanımam
o kadını evlatlarına tercih etti

ben de anlam veremiyorum canım
ben annemi aldatmasına değil
evladını gözden çıkarmasına takığım
anneme yaptıgına bozulurum sinirlenirim ama beni silen babayı tanımam
o kadını evlatlarına tercih etti
Biz sabırlı olalım, ilahi adalet var

Back