Babamın arkadaşıma ilgisi !

Tabi tabi. Annen de gözünü kapatıyor masallah. Görmezden geliyor. Tatlım yasin küçük daha ama annenin babanın bu durumunu gör. Sana yasatilanlar kabul edilemez. Baban ne kadar suçluysa maalesef annen de o kadar suçlu. Bunu çektiği ve size çektirdiği için. Güçlü kadın güçlü mutlu çocuklar demektir. Sen tatlım hem manevi hem de maddi güce her zaman sahip ol ki böyle adamlara yeri geldiğinde anında kapıya koyabil. Ve en önemlisi kızlar babalarına benzeyen erkekleri bulur derler sen babana benzeyenlerden uzak dur.

Hiç yakın samimi olduğun bir erkek arkadasin yok mu? Tel nosunu onunla değiştirsen. Sen kendine yönlendirince yan odada calinca telefon fark etmez mi? Ya da senin telini ezbere bilmez mi?

Arkadaşımla ilk konuşmaları değil ki, daha önceden de görüyodum telefon kayıtında ama hiç incelemedim bu hediye olayı face araması görünce daha dikkat ettim. Direk kıza ne konuştunuz diyemem çünkü biliyorum ki babam daha öncedende arıyodu

Cok kotu bir durum.
madem durum buysa neden hala aile cevrene sokuyorsun kizi
pekalada kiza asik olmus olabilir
ya kuzda ona kayitsiz kalmassa ne olur
sen iyisi arkadasina bi manita yap
Valla acil konuyu coz yoksa annen cozucek

Kiz ozel gunlerde arayinca baban yuz buldu heralde
Ben de hal hatir bahanesiyle ararim dite düşündü

Arama kaydında hep baban mi aramis
Yoksa kiz da ariyo mu son gorusmelerde

Baban kac yasinda ayrica

Telefon salonda ve şarjdaydı babamın şifresini de 5 yasındaki kardeşim dahi bilir.

Kiz ozel gunlerde arayinca baban yuz buldu heralde
Ben de hal hatir bahanesiyle ararim dite düşündü

Arama kaydında hep baban mi aramis
Yoksa kiz da ariyo mu son gorusmelerde

Baban kac yasinda ayrica

Aynen öyle babam yüz buldu şimdi yüzsüzlük yapıyo. Arama kayıtlarına sadece perşembe gününe kadar inebildim o Zamanlarda hep babam aramış 49 yasında , Arkadasımın özel günler harici arayacağını düşünmüyorum

İnşallah yaa benim de en büyük korkum kaderimin anneme benzemesi ve babam gibi biriyle evlenmek. Benim sevgilim var ama konuyu annem ve sizler dışında kimseye anlatamam

kuzum annene sor babanın kullandığı mavi haplar varsa kullanmasın düzelir yoksa durum sadace arkadaşın olmayabilir

diğer arkadaşların da dediği gibi evine getirme onu ama irtibatını kessen bile baban bence bi şekilde ona ulaşır gibime geliyor. ne biçim bi durum ya Allah ıslah etsin.

İşte en büyük sorun bu zaten ben irtibatımı kessem bile babam kesmez çünkü çevre olarakta çok yakınız illaki görecek bir yerlerde

Saçma olmuş. Anneni arasaymış yetermiş. Benim de bir sürü arkadaşım oldu. Babalarına merhaba deyip hemen odaya sıvışırdık.

Bende aynen öyleyim her zaman onun annesini ararım ve bu zamana kadar hiç bi arkadaşımın babasıyla Merahadan öteye gitmedi konuşmalarım Ama herkes bizim gibi değil işte

Arkadaşlığını kesmek istemiyorsun sanırım o zaman sen onlara git o gelmesin olabildiğince annen baban sorarsa neden gelmiyo diye bizde rahat olamıyormuş dersin ayrıca anladığım gibiyse (üzgünüm ağır olacak)baban iğrenç biri...

Allah Allah sen de çok ilginçsin. Neden soramazdon yaaaa. Sor tabiii. Kusura bakma ama sen de çok naifsin. Nerdeyse konuya inanmayacağım.

İşte en büyük sorun bu zaten ben irtibatımı kessem bile babam kesmez çünkü çevre olarakta çok yakınız illaki görecek bir yerlerde

Is arkadasina dusuyo
Mesafesini koyarsa bi sure sonra vazgecer
Saygidan kusur etmemeye surekli iyi davranmaya devam ederse o da umutlanir

Ben birinin benden hoşlandığını anladigim anda kirilacak bile olsa mesafemi koyuyorum
Bi iki israr ediyolar yuz bulamayinca ne arayabiliyolar ne wpden yazabiliyolar

Arkadasinla konus gerekirse soguk davransin
Annen sen uzulme diye kizi gibi goruyo diyodur
Benim de cocugum olsa ben de babanin niyeti kotu demem mesela
Kiza da birsey diyemez kadin utanir

Arkadasin mesafe koyacak
Gerci baban orta yas krizinde gibiduruyo bu olmasa feceten birileriyle yazismya kalkar belki

Ne diyelim ins duzelir
Ama bu duyulursa rezil olursunuz cevreye kizin babasi filan duyarsa ozellikle
O yuzden o kizin da dikkat etmesi lazim

Ay tüm yorumlarını şaşkınlıkla okuyorum. Şimdi babanın bahanedi var. Kızının arkadaşı. Sen görüşmezsen kızla ne bahanesi olacak. New York ta falan mı yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…