İyi fikir bunu deniycem, faceden engelle diyenler olmuş zaten kendimi de esmayı da babamın Faceinden engelledim bulamıyo yani o yüzden sürekli bakıyo
Biraz önce annemle konustuk sürekli arıyo felan dedim onu da senin gibi görüyo kızı gibi ondan arıyordur dedi.
Arkadaşımla ilk konuşmaları değil ki, daha önceden de görüyodum telefon kayıtında ama hiç incelemedim bu hediye olayı face araması görünce daha dikkat ettim. Direk kıza ne konuştunuz diyemem çünkü biliyorum ki babam daha öncedende arıyoduTamam da canım sen babanın yüzünden arkadaşını niye kaybedeceksin kendine hakim olsun bi zahmet başka arkadaşına yapmayacağı ne malum aynı şeyi,
yalnız sen arkadaşınla ne konuşmuşlar bi de arkadaşın sana neden söylememiş bunu öğren bakalım ona göre karar ver
Okudum da ben bu konuya inanmadim. Neden diye soracak olan olursa. Saat gece 03.05te babasinin telefonunu rahatca alip bakabiliyor tamam aldi diyelim ama o saatte yatak odasina mi girip aldi? Uyanmadilar mi? Ya da hadi salondaydi telefon diyelim e madem boyle bir sey var adam sifre falan koymaz mi? Gizlemez mi? O yuzden inanmadim su an konuya..
Soğudum gerçekten yüzüne bakasım gelmiyorİnsan babasından soğur ya
Kiz ozel gunlerde arayinca baban yuz buldu heralde
Ben de hal hatir bahanesiyle ararim dite düşündü
Arama kaydında hep baban mi aramis
Yoksa kiz da ariyo mu son gorusmelerde
Baban kac yasinda ayrica
Tabi tabi. Annen de gözünü kapatıyor masallah. Görmezden geliyor. Tatlım yasin küçük daha ama annenin babanın bu durumunu gör. Sana yasatilanlar kabul edilemez. Baban ne kadar suçluysa maalesef annen de o kadar suçlu. Bunu çektiği ve size çektirdiği için. Güçlü kadın güçlü mutlu çocuklar demektir. Sen tatlım hem manevi hem de maddi güce her zaman sahip ol ki böyle adamlara yeri geldiğinde anında kapıya koyabil. Ve en önemlisi kızlar babalarına benzeyen erkekleri bulur derler sen babana benzeyenlerden uzak dur.
Hiç yakın samimi olduğun bir erkek arkadasin yok mu? Tel nosunu onunla değiştirsen. Sen kendine yönlendirince yan odada calinca telefon fark etmez mi? Ya da senin telini ezbere bilmez mi?
diğer arkadaşların da dediği gibi evine getirme onu ama irtibatını kessen bile baban bence bi şekilde ona ulaşır gibime geliyor. ne biçim bi durum ya Allah ıslah etsin.
Saçma olmuş. Anneni arasaymış yetermiş. Benim de bir sürü arkadaşım oldu. Babalarına merhaba deyip hemen odaya sıvışırdık.
Arkadaşlığını kesmek istemiyorsun sanırım o zaman sen onlara git o gelmesin olabildiğince annen baban sorarsa neden gelmiyo diye bizde rahat olamıyormuş dersin ayrıca anladığım gibiyse (üzgünüm ağır olacak)baban iğrenç biri...Arkadaşlar konu başlıktan anlaşılacağı gibi babamın arkadaşıma aşırı ilgisi. babam o varken bi farklı davranıyo. Geçen hafta arkadaşının çanta dükkanından bana hediye çanta almış bi benzerini arkadasımada almış görünce ne alaka dedim annem kız kardeşim dururken ona almış..
Bu arada Arkadasımın adı Esma . Geçen gün babamın telefonu kız kardeşimin elindeydi Facebook ta bakınıyordu aldım arama kayıtlarına baktım bir sürü Esma x aramış. Bir kaç defa telefon arama kayıtlarındada gördüm adını. Ben arkadaşımla birlikte bir yere gitsem babam 50 defa arar kendiside gelmek ister. Arkadaşımla evlerimiz çok yakın yürüme mesafesinde bize gelince babam ısrarla arabayla bırakmak istiyo. Kız yürüycem hemde çarşıda biraz işlerim var desede yok illa bırakmak istiyo 5 dklık yolu.
Bu ve bunun gibi birçok şey işte.
Ben mi yanlış anlıyorum diyorum acaba ama hayır kesinlikle kıskançlık felan değil bazen arkadaşımında rahatsız olduğunu hissediyorum sanki ama bişey diyemiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ne yapıcağımı bilemiyorum.
Allah Allah sen de çok ilginçsin. Neden soramazdon yaaaa. Sor tabiii. Kusura bakma ama sen de çok naifsin. Nerdeyse konuya inanmayacağım.Arkadaşımla ilk konuşmaları değil ki, daha önceden de görüyodum telefon kayıtında ama hiç incelemedim bu hediye olayı face araması görünce daha dikkat ettim. Direk kıza ne konuştunuz diyemem çünkü biliyorum ki babam daha öncedende arıyodu
İşte en büyük sorun bu zaten ben irtibatımı kessem bile babam kesmez çünkü çevre olarakta çok yakınız illaki görecek bir yerlerde
Ay tüm yorumlarını şaşkınlıkla okuyorum. Şimdi babanın bahanedi var. Kızının arkadaşı. Sen görüşmezsen kızla ne bahanesi olacak. New York ta falan mı yaşıyorsunuz?İşte en büyük sorun bu zaten ben irtibatımı kessem bile babam kesmez çünkü çevre olarakta çok yakınız illaki görecek bir yerlerde
KatılıyorumAklıma süper fikir geldi. Kesin Çözüm yemeklere şap koyacaksiniz
Allah Allah sen de çok ilginçsin. Neden soramazdon yaaaa. Sor tabiii. Kusura bakma ama sen de çok naifsin. Nerdeyse konuya inanmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?