Babamın arkadaşıma ilgisi !

arkadaşınızla bir süre hatta uzun bir süre babanızın olacağı ortamda görüşmeyin. Babanız o arkadaşınızla karşılaşmasın yani. Feci bir durum, Allah yardımcınız olsun.

Bizde burda konu açıkta aldığı cevapları değerlendirip kitap yazanları gördük

Senin psikolojini anlayamadıkları için herkes herşeyi söyler.. Takmayacaksın onları boşver, istedikleri gibi düşünsünler yaşamadan bilemezler sen biraz takip et bence hemen harekete geçme emin olduğunda gerekeni yaparsın ama ben çok üzüldüm ya

gerçekten Allah ıslah etsin ya.
kızının arkadaşına sarkacak kadar nefsine hakim olamaz mı bi erkek.
yuh yani.
en kızdığım şey.
kızı yaşındaki kızlara sarkan erkekler.
yazıkar olsun.
konu sahibi herkes tyazmıştır.
kızı evden babandan uzak tutacaksın.
baban kıza ulaşmaya mı çalışıyo tel le filan.

seni o kadar iyi anlıyorum ki. çok benzer bir olayı ben de yaşadım maalesef. babam yerine koyduğum, ailesine düşkünlüğüyle eşine olan sevgisiyle bildiğimiz dayım benim isteme söz nişan dönemlerinde sık sık bir arada bulunduğumuz benim en yakın dostuma ilgi duymuştu. hatta ben bununla ilgili bir konu da açmıştım burda, yaklaşık 1 sene oluyor. dayım arkadaşıma face den ulaşmıştı hatta. sonrasında pek çok tatsız olay yaşadık. yengem hissetti vs vs...sonrasında tekrar benim nikahımda ve düğünümde bir araya gelindi, çok tatsızlıklar yaşandı. esma yla babanı bir daha asla bir araya getirme. hatta babana da bu ilgisini hissettiğini sert bir biçimde belli et. muhakkak geri adım atacaktır.

Sizin konunuz ne oldu hersey normale döndümü bari ?
Konu sahibi sanada gelirsek senin arkadaşinda da var bir tuhaflık .. benim arkadaşımın babası beni arasa illaki laf arasında arkadaşıma söylerim... pek masum gelmede arkadaşınıź bana...

olay biraz karışık gibi.
ama benim rahmetli babacığım kız çocuklarını çok severdi. benim arkdaşlarımı ara hal hatır sorar baklava fıstık yollardı.
kız kardeşlerimin arkadaşlarını da arardı.

direkt olarak olaya sapık adam gözüyle bakamayacağım ben.
ama aklımda soru işareti kalmasın diyorsan bir şekilde program yükleyeceksin telefona.

konuyu okuyunca aklıma amerikan güzeli filmi geldi. orda da böyle bir durum vardı. neyse. kesinlikle arkadaşınız bir daha evinize gelmesin. ve babanızın yanında arkadaşınızla ilgili hiçbişeyden sözetmeyin. adam antropoza girmiş belli ki, çocugu yaşında kıza ilgi duyduğuna göre.

Düşüncelerinde haklıısın bence kızla arkadaşlığını bitirmek istemiyorsan evde görüşme lafını açma başka biriyle görüşüyormuş gibi yap

Eğer programı yükleyebilsem çok iyi olurdu ama iPhone da o program yok benzerleri ve ücretli olanları var hemde i store şifresini bilmiyorum o yüzden program olayını eledim
Bende direkt öyle diye düşünmek istemiyorum çünkü dediğim gibi bu telefonda konuşmaları ilk değil.

Beni anlayan birilerinin olması içimi rahatlattı. Babam sert biraz oturup 2 kelime konusamazsın hemen bağırmaya başlar o yüzden babama söyleyemem gibi geliyor tepkisi büyük olabilir

Beni anlayan birilerinin olması içimi rahatlattı. Babam sert biraz oturup 2 kelime konusamazsın hemen bağırmaya başlar o yüzden babama söyleyemem gibi geliyor tepkisi büyük olabilir
suçluların tepkisi suçunı bastırmak için elbette büyük olur hatası ayıbı meydana çıkmasın diye hiçmi elden karısından kızından utanmaz gözü dönmüş . azgın şehvetine düşkün ...adam

Br arkadaşımın babası ister 4 ister 10 yıllık olsa ve bana hediye alsa asla kabul etmezdim.. düşünüyorum da üni de okurken yani 20 li yaşlarımda arkadaşlarımın ailesine yemeğe vs. giderdik ki hala görüşürüz 10 yıl oldu hala babası sadece hal hatır sorar odasına geçer.. kardeş gibi olduk ama asla babasını aramadım ki kızı gibi görürler düğünümde vs.. hep yanımdaydılar sağolsunlar..
ben böyle bir şey sezsem esmanın yerinde olsam uzaklaşırdım.. beni arasa baban da bugün beni aradı derdim mutlaka çünkü yakın arkadaşın her gün görüşüyorsunuzdur..
seni kaybetmek istememesi vs.. geç derim gözünn açık olsun.. öyle insanlar var ki ! belki kız babanıza yan gözle bakmaz ama alacağı hediye vereceği para için susar !

babana diyecek kelime bile bulamıyorum.. mide bulandırıcı bir durum !

Çok çirkin bir durum, yakın arkadaşın olduğu için sorabilirsin arama kaydında gördüm tesadüfen babamla konuşmuşsunuz ne dedi ki sana 6 dk boyunca diye? Ben sorarım arkadaşıma hiçte çekinmem . Davranışlarına bakarsınız ona göre ölçüp biçersiniz.

Yorumlara beddua etme mubarek gun gunah,herkez dusundugunu yazar arkdasim cok fazla fake konu var olabilir,..numarani arkadasinin numarasi yerine yaz diyen olmus ayni rehberde seninde numaran dugu icin baban onu aradiginda senin adin cikicaktir:) bir suru izle bakalim bu konusma hergunmu belki kizi gibi seviyodurya ,facein dende merakvedipvaramistir belkide,hepimiz yapiyoruz nefret ettigimiz kisilere bile bakiyoruz ordan ,inşallah baba kiz sevgisidir bazi insanlar evlattanda ote yakinlik gosterebiliyor buyuklerimize

Ben beddua etmedim zaten etmiyorumda İnşallah yaşayıp anlarsınız dedim. Fake olduğunu düşünüyorsa yazmasın.
Kızı gibi görse niye sürekli arasın diye düşünmeye başladım kendi kızını aramaz baskasının kızından ona ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…