- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
Bizde burda konu açıkta aldığı cevapları değerlendirip kitap yazanları gördükİşte bende onu düşünüyorum
Burada bu tarz yaklaşan o kadar çok kişi varki. Sanki herkesin tek derdi dalga geçmekte burada işi gücü bırakıp konu açmış gibi yorum yapıyolar, konunun fake olduğunu düşünüyorsan yorum yazmayacaksın arkadasa tepkim bu yüzden.
Ne yapmam gerektiği hakkında kafam o kadar çok karıştı ki, ilk görüştüğümüzde babam neden aradı sorucam verdiği cevaba göre bakalım inşallah söyler birşeyler açığa kavuşur, birşey söylemezse de babam seni ararsa açma diycem, eve davet etmiycem artık zaten çalışıyorum çok vaktim olmuyor. Ve izlemeye devam
İşte bende onu düşünüyorum
Burada bu tarz yaklaşan o kadar çok kişi varki. Sanki herkesin tek derdi dalga geçmekte burada işi gücü bırakıp konu açmış gibi yorum yapıyolar, konunun fake olduğunu düşünüyorsan yorum yazmayacaksın arkadasa tepkim bu yüzden.
Ne yapmam gerektiği hakkında kafam o kadar çok karıştı ki, ilk görüştüğümüzde babam neden aradı sorucam verdiği cevaba göre bakalım inşallah söyler birşeyler açığa kavuşur, birşey söylemezse de babam seni ararsa açma diycem, eve davet etmiycem artık zaten çalışıyorum çok vaktim olmuyor. Ve izlemeye devam
aminALLAH ıslah etsin böyle erkekleri...
seni o kadar iyi anlıyorum ki. çok benzer bir olayı ben de yaşadım maalesef. babam yerine koyduğum, ailesine düşkünlüğüyle eşine olan sevgisiyle bildiğimiz dayım benim isteme söz nişan dönemlerinde sık sık bir arada bulunduğumuz benim en yakın dostuma ilgi duymuştu. hatta ben bununla ilgili bir konu da açmıştım burda, yaklaşık 1 sene oluyor. dayım arkadaşıma face den ulaşmıştı hatta. sonrasında pek çok tatsız olay yaşadık. yengem hissetti vs vs...sonrasında tekrar benim nikahımda ve düğünümde bir araya gelindi, çok tatsızlıklar yaşandı. esma yla babanı bir daha asla bir araya getirme. hatta babana da bu ilgisini hissettiğini sert bir biçimde belli et. muhakkak geri adım atacaktır.
Eğer programı yükleyebilsem çok iyi olurdu ama iPhone da o program yok benzerleri ve ücretli olanları var hemde i store şifresini bilmiyorum o yüzden program olayını eledimolay biraz karışık gibi.
ama benim rahmetli babacığım kız çocuklarını çok severdi. benim arkdaşlarımı ara hal hatır sorar baklava fıstık yollardı.
kız kardeşlerimin arkadaşlarını da arardı.
direkt olarak olaya sapık adam gözüyle bakamayacağım ben.
ama aklımda soru işareti kalmasın diyorsan bir şekilde program yükleyeceksin telefona.
seni o kadar iyi anlıyorum ki. çok benzer bir olayı ben de yaşadım maalesef. babam yerine koyduğum, ailesine düşkünlüğüyle eşine olan sevgisiyle bildiğimiz dayım benim isteme söz nişan dönemlerinde sık sık bir arada bulunduğumuz benim en yakın dostuma ilgi duymuştu. hatta ben bununla ilgili bir konu da açmıştım burda, yaklaşık 1 sene oluyor. dayım arkadaşıma face den ulaşmıştı hatta. sonrasında pek çok tatsız olay yaşadık. yengem hissetti vs vs...sonrasında tekrar benim nikahımda ve düğünümde bir araya gelindi, çok tatsızlıklar yaşandı. esma yla babanı bir daha asla bir araya getirme. hatta babana da bu ilgisini hissettiğini sert bir biçimde belli et. muhakkak geri adım atacaktır.
suçluların tepkisi suçunı bastırmak için elbette büyük olur hatası ayıbı meydana çıkmasın diye hiçmi elden karısından kızından utanmaz gözü dönmüş . azgın şehvetine düşkün ...adamBeni anlayan birilerinin olması içimi rahatlattı. Babam sert biraz oturup 2 kelime konusamazsın hemen bağırmaya başlar o yüzden babama söyleyemem gibi geliyor tepkisi büyük olabilir
Yorumlara beddua etme mubarek gun gunah,herkez dusundugunu yazar arkdasim cok fazla fake konu var olabilir,..numarani arkadasinin numarasi yerine yaz diyen olmus ayni rehberde seninde numaran dugu icin baban onu aradiginda senin adin cikicaktir:) bir suru izle bakalim bu konusma hergunmu belki kizi gibi seviyodurya ,facein dende merakvedipvaramistir belkide,hepimiz yapiyoruz nefret ettigimiz kisilere bile bakiyoruz ordan ,inşallah baba kiz sevgisidir bazi insanlar evlattanda ote yakinlik gosterebiliyor buyuklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?