Hiç öylesine derse ne diyeceğim bu sefer takip ettiğimi anlayacakay ama sen de kıza soramam, babama soramam... ee oturup basmayı mı bekleyeceksin.
Arkadaşına direkt sor işte, babam seni niye aradı yahu????
Bu kadar basit.
Hiç öylesine derse ne diyeceğim bu sefer takip ettiğimi anlayacak
Ancak şu şekilde söyleyebilirim benim erkek arkadasım var babam süpheleniyo beni takip etmek için seni arar bişeyler sorar o yüzden telefonunu açma diyebilirim.
evet bariz var bir sey eline firsat gecse her halti yiyecek babanizArkadaşlar konu başlıktan anlaşılacağı gibi babamın arkadaşıma aşırı ilgisi. babam o varken bi farklı davranıyo. Geçen hafta arkadaşının çanta dükkanından bana hediye çanta almış bi benzerini arkadasımada almış görünce ne alaka dedim annem kız kardeşim dururken ona almış..
Bu arada Arkadasımın adı Esma . Geçen gün babamın telefonu kız kardeşimin elindeydi Facebook ta bakınıyordu aldım arama kayıtlarına baktım bir sürü Esma x aramış. Bir kaç defa telefon arama kayıtlarındada gördüm adını. Ben arkadaşımla birlikte bir yere gitsem babam 50 defa arar kendiside gelmek ister. Arkadaşımla evlerimiz çok yakın yürüme mesafesinde bize gelince babam ısrarla arabayla bırakmak istiyo. Kız yürüycem hemde çarşıda biraz işlerim var desede yok illa bırakmak istiyo 5 dklık yolu.
Bu ve bunun gibi birçok şey işte.
Ben mi yanlış anlıyorum diyorum acaba ama hayır kesinlikle kıskançlık felan değil bazen arkadaşımında rahatsız olduğunu hissediyorum sanki ama bişey diyemiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ne yapıcağımı bilemiyorum.
hiç öylesine olur mu diyeceksin. Kızım baba benim babam! Beni mi soruyor napıyor. Senin baban neden beni aramıyor? Ahmet mehmet arasa gelip anlatırsın, babamın aramalarını neden anlatmıyorsun gibisinden konuşacaksın.
Hem kızı darlıyorsa belki açılır sana. İşte arıyor, konduramıyorum baban diye ama falan der.
Yoksa iki gün sonra arkadaşın eve cici anne diye gelir
22 yasında olmasa cocum yasta olsa suc bulunmaz tabı. Ama kız yetıskın ve karsı taraf istedıgı kadar uzatmak ıstesın, kapayan kapar telefonu. Ikı gun ust uste ki, bildiğimiz bu, konusmak hayra yorulmaz.
Peki, oylr bakalım. Sonucu hayır duyarız inşallahHemen kız çamur atmak en kolayı değil mi? O yaştaki kızın mantığıyla bakıp yorum yapsaydın zorlanmazdın yazdığımı anlamakta.Bu durumu yanlış anladığını düşünebilir kız ya da yakıştıramadığı için anlayamayabilir.Saatlerce konuşmamış sonuçta bu açıdan bakmak hiç zor değil
içimden birses sanki konu sahibi yazacağı senaryoya malzeme topluyor diyor. Nedenini bilmiyorum ama içimde öyle bir his var.
''Üstün'' zekanızdan ötürü sizi tebrik ediyorum! Ve Konumdan uzaklasmanızı rica ediyorum. Bir hayrınız dokunmayacaksa karalamayada çalışmayın. Ok?
Birde beddua etmem ama söylediklerim genelde olur İnşAllah sizde yaşarsınızda Anlarsınız.
Hemen kız çamur atmak en kolayı değil mi? O yaştaki kızın mantığıyla bakıp yorum yapsaydın zorlanmazdın yazdığımı anlamakta.Kız bu durumu yanlış anladığını düşünebilir ya da yakıştıramadığı için anlayamayabilir.Saatlerce konuşmamış sonuçta bu açıdan bakmak hiç zor değil
O yoruma çok aşırı bir tepki vermişsin.
Yok sadece yorum alıyor kendileri "deha"!! zekasını da kullanmak istemiyor arkadaşinıda bırakmaya niyeti yok.Sen neye karar verdin şimdi onu yaz bize. Esma ile konuşacak misin? Babanın telinde esmanin numarasini değiştirecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?