Babamın arkadaşıma ilgisi !

ay ama sen de kıza soramam, babama soramam... ee oturup basmayı mı bekleyeceksin.
Arkadaşına direkt sor işte, babam seni niye aradı yahu????
Bu kadar basit.
Hiç öylesine derse ne diyeceğim bu sefer takip ettiğimi anlayacak
Ancak şu şekilde söyleyebilirim benim erkek arkadasım var babam süpheleniyo beni takip etmek için seni arar bişeyler sorar o yüzden telefonunu açma diyebilirim.

hiç öylesine olur mu diyeceksin. Kızım baba benim babam! Beni mi soruyor napıyor. Senin baban neden beni aramıyor? Ahmet mehmet arasa gelip anlatırsın, babamın aramalarını neden anlatmıyorsun gibisinden konuşacaksın.

Hem kızı darlıyorsa belki açılır sana. İşte arıyor, konduramıyorum baban diye ama falan der.

Yoksa iki gün sonra arkadaşın eve cici anne diye gelir

evet bariz var bir sey eline firsat gecse her halti yiyecek babaniz

Evet bu şekilde sorabilirim, saf bi kız da değil benimle arasını bozmamak için veya olay büyümesin diye yalan da söyleyebilir gibi geliyo ama anlarım Onuda tavırlarından

Esma şimdilik çantaya tav olmuş gibi davranıp, baba dan hediye kabul edebilir..
Baba Esma yı hediyelere boğup, Esma nın kendine bayıldığını sanabilir..
Babanın davranışı ne kadar tehlikeli ise, kızında 3 kuruşa tenezzül ihtimali var..
Ama bilip bilmeden kızı suçlamakta istemem, belki tırsıyordur babandan,
Kız size hala gelip gitmeye devam ediyor mu? Yada bir şey yok gibi mi davranıyor? Bu na göre anlayabilirsin belki..

Arkadadinin erkek arkadaş i varmi bilmiorum ama surekli onun erkek arkadasi varmis gibi bahset iste esma ya hediye ayakkabi almış kolye almis falan de bir tanede erkek resmi bul goster babana ne yorum yapicak kotu bişey derse agzina yapistir lafi.kiza gidip sorcak halide yok heralde.arkadasinda nasil bir insan eger ilgiden alakadan hoslanip ayagi kayacak bir kizsa ondanda uzak dur derim.kavga ettik falan dersin ev ortaminda konusunuda kapatir bidaha konusmazsin.tobve Yarabbi dunyanin civisi cikti yahu

içimden birses sanki konu sahibi yazacağı senaryoya malzeme topluyor diyor. Nedenini bilmiyorum ama içimde öyle bir his var.

Esmanın numarası yerine kendi numaranı yaz. Mesaj falan atarsa,ararsa ne olacak bakalım. Allah ıslah etsin, rezillik. Ahlaksızlık.
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Çöz şu işi de anlat. Umarım en sz üzüntü ve zararla atlatırsınız bu rezilliği. Şaka gibi.
Hiçbir arkadaşımın numarası yoktur babamda. Kaldı ki ben bile 6 dakika konuşmam kendisiyle. Arkadaşında da var bi ayaklar gibi duruyor, günahını almayayım. Ben olsam sezerdim böyle bişeyi. Ha böyle bişey olmasaydı, hayati bi konu olmadıkça babasıyla konuşmam bir arkadaşımın. Kafalar milyon.

22 yasında olmasa cocum yasta olsa suc bulunmaz tabı. Ama kız yetıskın ve karsı taraf istedıgı kadar uzatmak ıstesın, kapayan kapar telefonu. Ikı gun ust uste ki, bildiğimiz bu, konusmak hayra yorulmaz.

Hemen kız çamur atmak en kolayı değil mi? O yaştaki kızın mantığıyla bakıp yorum yapsaydın zorlanmazdın yazdığımı anlamakta.Kız bu durumu yanlış anladığını düşünebilir ya da yakıştıramadığı için anlayamayabilir.Saatlerce konuşmamış sonuçta bu açıdan bakmak hiç zor değil

Peki, oylr bakalım. Sonucu hayır duyarız inşallah

Daha neler duyucaz kimbilir, babanızın niyeti iyi niyet değil...
Dışarıda görüşün arkadaşınızla...
Eğer ozamanda babanız siz dışarıdayken sıkça arıyorsa açıkca şunu söyleyin;
-Baba başka bir arkadaşım olduğunda beni bu kadar sıkça aramazsın, ama Esma yanımda olduğu zaman sıkça beni arıyorsun, bu bende artık dikkat çekti lütfen açıklar mısın bunu bana? diye açıkca söyleyin bunu babanıza.
Belki kendine gelir, en azından sizin artık bunu farkettiğinizi anlar kendini geri çeker....

içimden birses sanki konu sahibi yazacağı senaryoya malzeme topluyor diyor. Nedenini bilmiyorum ama içimde öyle bir his var.

''Üstün'' zekanızdan ötürü sizi tebrik ediyorum! Ve Konumdan uzaklasmanızı rica ediyorum. Bir hayrınız dokunmayacaksa karalamayada çalışmayın. Ok?
Birde beddua etmem ama söylediklerim genelde olur İnşAllah sizde yaşarsınızda Anlarsınız.

O yoruma çok aşırı bir tepki vermişsin.

Sen neye karar verdin şimdi onu yaz bize. Esma ile konuşacak misin? Babanın telinde esmanin numarasini değiştirecek misin?

valla ben arkadaşıma açık ve net babamın sana yaklaşımını hoş bulmuyorum derim anlamamazlıktan geliyorsa arkadaşta da vardır bir şey diye düşünür açık ve net tehdit ederdim ailesine söylemekle ha arkadaşında bu konudan rahatsızsa telefondan ve sosyal medyadan babanı engeller ve evinize gelmez sen de bir yere gittiğinde arkadaşınla görüşüğünü babana söylemezsin herkes burda bunları yazmış ama sen hiç bir şey demiyorsun hiç bir şey yapamayacaksan ne diye fikrimizi soruyorsun ki

İşte bende onu düşünüyorum
O yoruma çok aşırı bir tepki vermişsin.

Burada bu tarz yaklaşan o kadar çok kişi varki. Sanki herkesin tek derdi dalga geçmekte burada işi gücü bırakıp konu açmış gibi yorum yapıyolar, konunun fake olduğunu düşünüyorsan yorum yazmayacaksın arkadasa tepkim bu yüzden.
Ne yapmam gerektiği hakkında kafam o kadar çok karıştı ki, ilk görüştüğümüzde babam neden aradı sorucam verdiği cevaba göre bakalım inşallah söyler birşeyler açığa kavuşur, birşey söylemezse de babam seni ararsa açma diycem, eve davet etmiycem artık zaten çalışıyorum çok vaktim olmuyor. Ve izlemeye devam

Sen neye karar verdin şimdi onu yaz bize. Esma ile konuşacak misin? Babanın telinde esmanin numarasini değiştirecek misin?
Yok sadece yorum alıyor kendileri "deha"!! zekasını da kullanmak istemiyor arkadaşinıda bırakmaya niyeti yok.
Mübarek günde tek yaptığı beddua etmek..bedduasınıda kendilerine iade ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…