Babamın arkadaşıma ilgisi !

Esmayla o konuşmadan sonra görüşmedik babama da birşey söylemedim artık ilgilenmiyorum ne yaparsa yapsınlar

o esmaya bakıyorsa başka kızlara da ilgi duyar sorun bence esmada değil babanda çek karşına konuş bence

Ya diyelim esmayla iletisimi kestin onu unuttu yine baskasi kurcalik babanin aklini belliki sadik dürüst biri degil hemde yasli basli adam .. Insan tedirginlesir vahim bir durum.. öyle bir ilgisi olsa dahi uzak durmasi gerekirdi..

Esmayla arkadaşlığını bozmasan da babana bozdum de. Gidip sorar mı acaba ya

Cnm kusura bakma ama berbat bi durum bi arkadasimin abisinde de benzer bi olgi hissetmistim,abisinin bulunabilecegi yerlerde o arkadasimla gorusmedim
Babandan arjadasini uzak tutacaksin .Baska care yok

Bilen biri özetlese gelişmeleri sayfa çok vakit geç gözler büzüşmesin
Konu sahibi babasinin telefonundan sürekli esmayla konuştuklarini görüyormuş hemde az degim 15-20dk falan. Esmaya 2kere sordu. Once konusmadik diye inkar etmis.konu sahibi de telefon kayitlarini gordum diyince İftara cagirmak icin aradi demis. Diger sormadinda da kizim seni kiskaniyo cok kotu benim kizim falan dedi demis. En sonda esmaya babasini telefonundan engelletmis baska bir sey de bilmiyoruz yazmadi

Valla bana hikaye yazıyo gibi geliyo konu sahibesi,bilemedim...

Valla bana hikaye yazıyo gibi geliyo konu sahibesi,bilemedim...
Basta banada oyle geldi cunku cok sakin ve esmayla konuşmaktan baska bir sey yapmadi. Allah korusun basima gelse ne yapardim diye dusunuyorum da ortaligi yikardim. Konu sahibi babam sinirli korkuyorum diyor ama ne olursa olsun hicbir seyi gozum gormezdi. İkisinide paralardim
Ama şöyle bi baktimda konu sahibinin diger konularina. Maalesef gerçek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…