4 aylik konu zaten bu eski yaniBu soru öncedende vardı , tekrar mı paylaştınız aynı konuyu
Bu soru öncedende vardı , tekrar mı paylaştınız aynı konuyu
Yeni yorum yapilinca ust sayfalara geldi isteTekrar niye gündeme gelmiş peki
Konu sahibi babasinin telefonundan sürekli esmayla konuştuklarini görüyormuş hemde az degim 15-20dk falan. Esmaya 2kere sordu. Once konusmadik diye inkar etmis.konu sahibi de telefon kayitlarini gordum diyince İftara cagirmak icin aradi demis. Diger sormadinda da kizim seni kiskaniyo cok kotu benim kizim falan dedi demis. En sonda esmaya babasini telefonundan engelletmis baska bir sey de bilmiyoruz yazmadiBilen biri özetlese gelişmeleri sayfa çok vakit geç gözler büzüşmesin
Valla bana hikaye yazıyo gibi geliyo konu sahibesi,bilemedim...Konu sahibi babasinin telefonundan sürekli esmayla konuştuklarini görüyormuş hemde az degim 15-20dk falan. Esmaya 2kere sordu. Once konusmadik diye inkar etmis.konu sahibi de telefon kayitlarini gordum diyince İftara cagirmak icin aradi demis. Diger sormadinda da kizim seni kiskaniyo cok kotu benim kizim falan dedi demis. En sonda esmaya babasini telefonundan engelletmis baska bir sey de bilmiyoruz yazmadi
Basta banada oyle geldi cunku cok sakin ve esmayla konuşmaktan baska bir sey yapmadi. Allah korusun basima gelse ne yapardim diye dusunuyorum da ortaligi yikardim. Konu sahibi babam sinirli korkuyorum diyor ama ne olursa olsun hicbir seyi gozum gormezdi. İkisinide paralardimValla bana hikaye yazıyo gibi geliyo konu sahibesi,bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?