Babamın arkadaşıma ilgisi !

cok kotu bir durum ya.. ama bence kesinlikle evinize getrme kizi Allah koruusun neler oluyor.. disarda gorusceksende babandan gizli arkadas kal baban sorarsa gorusmuyoruz dersin ve ilero giderse tersle bence hic yaptığı hic hos degil yuzune vur hatta facebookta aratmis hatta babana arkadaşım senden rahatsiz oldu gelmiyor bile diyebilirsin yaptığını anlar belki ama denilebilcek bir baban varsa yani kiza zarar verebilir bana zarar verebikir isler buyuyebilir diyorsan anlamamis gibi yapıp gorusmedigini soyle evinize getirme

Hazirandan beri kaç ay geçti taş olsa çatlar.Üye de geçen pazartesiden beri girmemiş muhtemelen yazdıklarımızı görmez ama bana da artık hikaye gibi gelmeye başladı.

herkez demiş esmayla görüşme uzak tut ,eve çağırma ,aslında herşeyden emın olmanın tek yolu ikisini bir araya getirmek ,eve çağır mutfağa git kapıdan dinle bakkala git bir süre yalnız bırak odaya ses kayıt cihazı yada tlf ses alma bölümünü aç sessiz moda al bir şekilde dinlemeye çalışırsan samimiyetleri şu bu herşeyi tahmi edebilirsin

babanız malesef sapık.kız ark uyarın sizinle görüsmesin yoksa kıza yazık olcak

esma da nişanlandi de lafı geçerse eğer kızla da sakin evde görüşme durumu da annene citlat bilmek hakki

Arkadaşlar merhaba kusura bakmayın bir süre giremedim. hem psikolojik hem fiziksel yoğun ve yorgun bir dönemden geçtim. Bu durumla ilgili babamla konuştuk bir akşam ikimiz alışverişe gitmek için evden çıkmıştık Ben bir anda sormak istedim ve sordum. Baba neden esmayı arıyorsun? ne konuşuyorsunuz? dedim. Arayabilirim ne var bunda dedi. Esma senin yaşıtın değil ne konuşabilirsinki dedim. Bu bağırmaya çağırmaya başladı bir sürü küfürler hakaretler..... tabiki biliyorum suçlu psikolojisiyle üste çıkmaya çalıştı. Ben koşa koşa eve döndüm annem noldu diye sorunca herseyi anlattım. Akşam geldiğinde annemle de kavga ettiler. Bu konu yüzünden bana kızgın olduğunu biliyodum Esmaya benim engelle dediğimi tahmin ediyodu veya Esma söyledi artık bilmiyorum baya kustu içindekileri. Çok üzüldüm az kalır çok çok çok üzüldüm... Esma yüzünden elalemin kızı yüzünden kendi kızına yaptıklarını söylediklerini yediremedim. Hala da öyle içim soğumuyor. Allah görüyor ben ona bıraktım o ya bu dunyada yada öbür dunyada soracak hesabını. Şubatta nişanım var Ağustos gibi de düğün düşünüyoruz ben sabrediyorum kurtuluyorum bu adamdan. Anneme üzülüyorum sadece

E annen nasıl karşıladı bunu? Normal hayatına devam mı etti?

2 gün boyunca evde kavga tartışma devam etti ama Annem bu güne kadar yaptığı herşeyi gidecek yeri olmadığı için kabul ettiği için bundan sonra ne yapsa susuyor.
çok çok üzüldüm. Allah hayırlısını versin senin için . mutlu ol inşallah .
annene de çok üzüldüm . baban da hala görüşüyor mu acaba merak ediyorum. esma yı görüyor musun .

Esma ne diyor Esma? Belki Esma'da eve senin için gelmiyordur? Bu Esma nasıl bir kız, kimdir nedir? Yani bu devirde herkesten herşey beklenir ki, bak babanla ilgili düşünceni açıp yazmışsın. Babandan bunu bekleyebiliyorsan, Esma'dan da birşey beklemek lazım. Esma'ya açık açık anlat durumu sor, konuş, nedir ne değildir diye. Yani öyle dümdüz gidip "babamla aranda ne var" deme de, babamda seni çok rahatsız ediyor de. Belki Esma'nın annesine aşıktır, Esma aracıdır olabilir herşey, iyice detaylarına bakmak lazım.

Ben o esmanin...
Ikisini de allah kahretsin.
O esma babanla gorusuyor ispikliyor senin kizidgini falan haberin olsun. Evlenevekmissin o laneti kocandan uzak tut.Babanla da gorusme annene uzuldum ya

çok çok üzüldüm. Allah hayırlısını versin senin için . mutlu ol inşallah .
annene de çok üzüldüm . baban da hala görüşüyor mu acaba merak ediyorum. esma yı görüyor musun .

@demirleke Teşekkür ederim... Esma ile görüşmüyorum babamın telefonuna bakıyorum ara ara birsey yok....
Esmanın annesi babamdan yaşlı ExcellentHuman Ayrıca bu kadar gülünecek olan nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…