Super fikirBabanın telefonunda Esmanın numarasını kendi numaranla değiştir. Esmayı aramak istediğinde karşısına sen çıkınca bakalım ne cevap verecek baban?..
Amerikan Güzeli diye bir film vardi aklima o geldi nedense..
Bilgece aslında karşılaştırmaması da çözüm değil biliyor musun?Valla bu gozler onu gordu ya. Kizinin arkadasiyla babanin iliski yasadigini kkdan okudum. O yuzden babanin olmadigi yerlerde gorusun. Hic karsilastirmayin onlari..
bence esma ile aranızın açıldığını artık görüşmediğizi söyle bu arada esma gerçekten samimi arkadaşın ise onunla paylaş yap zaten kızda huylanmış ve dışarlarda görüşün bu herkesin hayrına daha iyi olur diye düşünüyorumBen 22 yasındayım. Yani Arkadasımın da bu tavırlarından rahatsız olduğunu hissediyorum ama bişey diyemiyorum. Esma tek arkadasım ve 4 yıllık arkadaşız aramız da iyi bitirmek istemem açıkcası
Cok guzel bir film zaten bas yapitlardan biridir mutlaka izleO film güzel mi ya? Burada okudum da bir kac kisi yazmis ilgimi cekti. Güzelse aksama seyrediyim
Bilgece aslında karşılaştırmaması da çözüm değil biliyor musun?
Bugün Esma yarın Sema o adam için artık.
Çünkü kızı yaşında birinden hoşlanabilmiş artık adam, artık durmaz o adam.
O kız eve gelmese, gider kapısının önünde bekler. Bir şekilde görür o kızı.
Kız yüz vermese, elbet başkasını bulur.
Yani bence durumu kurtaracak herhangi bir dış müdahale imkansız. Çünkü sorun adamın ta kendisi, adam durmazsa kimse engel olamaz.
Ha şu var, Esma'yı bu rezilliğe daha fazla maruz bırakmamak için görüşmemesi uygun olabilir ancak, dediğim gibi kafaya koyduysa o kızı her şekilde görür.Aynen kesinlikle katiliyorum sana. Adam da islah olmaz bu saatten sonra. Kizinin arkadasina bakan kendi kizina bile bakar Allah korusun.. Ne bileyim Allah hidayet etsin..
Ha şu var, Esma'yı bu rezilliğe daha fazla maruz bırakmamak için görüşmemesi uygun olabilir ancak, dediğim gibi kafaya koyduysa o kızı her şekilde görür.
Yani arkadaşımın babası olmasa da, babam yaşında bir adam bana ilgi duymuştu bir kere. Çok fütursuzca ve ısrarla her yolu deniyorlar. Yüzünde hiç perde olmuyor böylelerinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?