- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.066
- 683
- 33
Burda amaç esmayı babadan korumak.Herkes esmayla ilişkini kes demiş ama sorunun kökü esma değil ki,baba!
Adam zıvanadan çıkmış o olmasa başkası olacak...bence buna bi çözüm düşünün siz ailece...
Biraz önce babamın telefonuna baktım perşembe günü 4 dakika konuşmuşlar Cuma günü 6 dakika bu ne şimdi yaa ??
4 yıllık bi arkadaşlığımız olunca Anneler günü babalar günü Kandiller Bayramlarda annemi ve babamı hep arar o yüzden numarası her ikisinde de var.
çok yakında benzer bişey yaşadımEsma rahatsız oluyorsa evinize niye geliyor diyenler
ne yazikki kizlarimiz HAKKINI SAVUNMAYA KORKUYOR , BASTIRILMIS, HAKKINI KORUYUNCA KOTU BIR SY YAPTIGINI SANIYOR
bknz > isyerinde tacize ugruyorum konusu .
konu sahibi Esma ile muhakkak konus . ben boyle boyle hissediyorum ne yapabiliriz diye .
çok yakında benzer bişey yaşadım
elle değil de sözlü taciz resmen ama o kadar ustalıkla yapıyorduki ben ters cevap verdiğimde suçlu hissettim
epey kendimle mücadele ettim haklı mıyım haksız mıyım diye sonra tavır koyabildim resmen
kızlar olarak nasıl pasifize edilmişiz ki önce kendimizi suçluyoruz tacizi farketsek bile
aynen ileri gitmediği sürece resmen kondurulmuyor daBen de benzer birsey yasamistim
Adam ofisinde sozlu ilgisini belli etmeye calisti sonra birden sarildi vs
Bi de doktor oldugu icin teselli etmeye mi calisiyo acaba diye dusundum ozel bi konu hakkinda konusuyoduk cunku
Insan şok oluyo ilk etapta yas farki cok olunca acaba ben mi yanlis anladim diye dusunuyosun ama sessiz kaldikca dozu artiriyolar ileri gidiyolar
Ileri gidince ancak tersleyebildim
geri cekilip bi daha muhatap olmamak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?