- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Esma benim ile görüşmeyi pek istemiyor gibi, son zamanlarda çok değişti filan de, baban duysun bunları..
Anlar belki kızın rahatsız olduğunu.
Ama 6dk 4dk konuşmalar enteresan, ben kendi babamla konuşmam o kadar.
İlişkileri var olabilir mi
Yapabilir çünkü, kıza bir şeyler alma eğilimine girmiş. Kız eğer bunlara kanarsa, bu adamın çok parasını yer. Adam karşılığını nasıl ister bilmiyorum.Allahin cezalari ya.. Ne goruyorlar o cocuklarda anlam veremiyorum. Sapik işte. Ben aslinda kiza adamin kötü bir sey yapmasindan korktum o yuzden babanla karsilastirma falan dedim.
Boyleleri yapabilir de sonucta..
evet babasıyla arkadaşı telefonda görüşmüşler 4dk ve 6 dkAy anlamadim kimle kim konusmus? Babasiyla arkadasi mi?
evet babasıyla arkadaşı telefonda görüşmüşler 4dk ve 6 dk
esma anlatmışmıki kız arkadaşına baban beni bugün aramıştı diye onu merak ettim ?evet babasıyla arkadaşı telefonda görüşmüşler 4dk ve 6 dk
evet babasıyla arkadaşı telefonda görüşmüşler 4dk ve 6 dk
bilgecem ilk defa kaçırdın önemli detayı olmadıYuhh olaya bak. Telefon numaralarini nerden aldilar ki du geri sayfalari okuyim..
bilmem soralım konu sahibine gelince ama analdığım kadaıryla kız babasının telefonunda gördüesma anlatmışmıki kız arkadaşına baban beni bugün aramıştı diye onu merak ettim ?
valla ilgisi yoksa bile yüz vermese keşke bence 6 dk konuşmak bariz yüz vermek amaBabasi mi kizi aramis? Kizinda ilgisi olabilir belki
bilgecem ilk defa kaçırdın önemli detayı olmadı
Kızımız frsat yani sonuc olarak oyle mi?Hemen neden kotu dusunuyorsun yargilamak cok kolay belki onu da evladi gibi goruyordur olamaz mi esmanin numarasi ni babana kim verdi ve kac yasinda adam silmeyi akil edemezmi ? Babanizin daha once byle bir aliskanligi varmiydi mesela annenizi aldattimi hic bu tarz olaylar la alakali ornekler oldugunda fikri nasil magazin seyrederken yada herhangi unlu hakkinda annenle konus iste kiz ne kdr kucuk adam yanina hic gitmemis konuya dahil oluyor mu size hak mi veriyor sunu unutmayin insanin FIKRI neyse ZIKRI de odur ...
evetAy anlamadim kimle kim konusmus? Babasiyla arkadasi mi?
22 yasında olmasa cocum yasta olsa suc bulunmaz tabı. Ama kız yetıskın ve karsı taraf istedıgı kadar uzatmak ıstesın, kapayan kapar telefonu. Ikı gun ust uste ki, bildiğimiz bu, konusmak hayra yorulmaz.Ben kızda bir suç bulmuyorum baban konuşmayı uzatıyor olabilir. En güzeli yorumlarda da denilmiş esmanın nişanlandığını söylemen numarasını telden değiştirmen.Baban arsızlık edip sorarsa erkek arkadaşı senin zırt pırt aramandan rahatsız olmuş sen niye ikide bir arıyorsan beni rezil ettin sanane de. Allahım ya en uyuz olduğum şey kızı yaşındaki insana sarkanlar
Böyle olayların sonu hayırla bıtmez zaten. Ola ki adam sıkı tevbe eder kendıne gelır utanır. Bızım kız da cok sevgılı arkadasıyla ılgısını alakasını keser ozaman belki kış payı atlatırlarYapabilir çünkü, kıza bir şeyler alma eğilimine girmiş. Kız eğer bunlara kanarsa, bu adamın çok parasını yer. Adam karşılığını nasıl ister bilmiyorum.
Ama eğer karşılık vermezse kız, belki adam çirkinleşebilir, taciz boyutuna varırsa iş, olay çok büyür. Esas rezalet o zaman çıkar.
Olay beni cok sasırtmadı cunku aynı tup bızde de var. Ben babasıba sarılabilen , ona dayanıp guvenebilen kız cocuklarının duygusunu asla anlayamıyorum mesela. Bunu asla yuze vurmasam da, resmi ilişkim devam etse de babama karsı iğrenme hissi bende baki kalscakOfff offf babalarimizada guvenmeyeceksek bu devirde
Aynen öyle. Başka çıkış yolu yok. Buradaki bütün öneriler o yüzden boşuna. Ancak adam vazgeçerse olur.Böyle olayların sonu hayırla bıtmez zaten. Ola ki adam sıkı tevbe eder kendıne gelır utanır. Bızım kız da cok sevgılı arkadasıyla ılgısını alakasını keser ozaman belki kış payı atlatırlar
Cıddı akılsıxlık. İnsan tiksinir yaaauNe esmaymis arkadaş. Burda herkes görüşme diyor illa gorusecegim diyorsun.
bilmem soralım konu sahibine gelince ama analdığım kadaıryla kız babasının telefonunda gördü
valla ilgisi yoksa bile yüz vermese keşke bence 6 dk konuşmak bariz yüz vermek ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?