Babamın arkadaşıma ilgisi !

Ay anlamadim kimle kim konusmus? Babasiyla arkadasi mi?

Allahin cezalari ya.. Ne goruyorlar o cocuklarda anlam veremiyorum. Sapik işte. Ben aslinda kiza adamin kötü bir sey yapmasindan korktum o yuzden babanla karsilastirma falan dedim.
Boyleleri yapabilir de sonucta..
Yapabilir çünkü, kıza bir şeyler alma eğilimine girmiş. Kız eğer bunlara kanarsa, bu adamın çok parasını yer. Adam karşılığını nasıl ister bilmiyorum.
Ama eğer karşılık vermezse kız, belki adam çirkinleşebilir, taciz boyutuna varırsa iş, olay çok büyür. Esas rezalet o zaman çıkar.

bilgecem ilk defa kaçırdın önemli detayı olmadı

Okudum da ben bu konuya inanmadim. Neden diye soracak olan olursa. Saat gece 03.05te babasinin telefonunu rahatca alip bakabiliyor tamam aldi diyelim ama o saatte yatak odasina mi girip aldi? Uyanmadilar mi? Ya da hadi salondaydi telefon diyelim e madem boyle bir sey var adam sifre falan koymaz mi? Gizlemez mi? O yuzden inanmadim su an konuya..

Kızımız frsat yani sonuc olarak oyle mi?
Ay anlamadim kimle kim konusmus? Babasiyla arkadasi mi?
evet

22 yasında olmasa cocum yasta olsa suc bulunmaz tabı. Ama kız yetıskın ve karsı taraf istedıgı kadar uzatmak ıstesın, kapayan kapar telefonu. Ikı gun ust uste ki, bildiğimiz bu, konusmak hayra yorulmaz.

Tatlım;
Üzüldüm.Senin burada yapman gereken tek şey;arkadaşınla arana mesafe koy.Babana onun yakında nişanlanacagını yada sevgilisi ile birbirlerini çok seviyor gibi duyur.illa görüşmen istiyorsan;Onun sana gelmesinden çok,sen ona git .Babanla arkadaşını bir araya getirme.

Böyle olayların sonu hayırla bıtmez zaten. Ola ki adam sıkı tevbe eder kendıne gelır utanır. Bızım kız da cok sevgılı arkadasıyla ılgısını alakasını keser ozaman belki kış payı atlatırlar

Offf offf babalarimizada guvenmeyeceksek bu devirde
Olay beni cok sasırtmadı cunku aynı tup bızde de var. Ben babasıba sarılabilen , ona dayanıp guvenebilen kız cocuklarının duygusunu asla anlayamıyorum mesela. Bunu asla yuze vurmasam da, resmi ilişkim devam etse de babama karsı iğrenme hissi bende baki kalscak

Aynen öyle. Başka çıkış yolu yok. Buradaki bütün öneriler o yüzden boşuna. Ancak adam vazgeçerse olur.

bilmem soralım konu sahibine gelince ama analdığım kadaıryla kız babasının telefonunda gördü

valla ilgisi yoksa bile yüz vermese keşke bence 6 dk konuşmak bariz yüz vermek ama

Hmm ne konustular acaba. Konu sahibinin derhal arkadasiyla bagini kesip babasinin telefonundan kizi engellemesi gerekiyo iki tarafin iyiligi icinde

Eger otleyse cok igrenc bir durum,benimde ablaminda arkdaslarimiz var,babamizi buzden cok ararlar mesela ama baba gibi bbize nasil sarilirsa 2 arkdasimiz var onlarda ole sarilir hatta biri daha var onuda gelinim der oda ona babam ,baba der,hediyede alabilir insan sevdigine,bizim gelinim dedigi kadin cani bisey iateze babamizda gider alir ,kendi babasi yok cunku vicdan yapar ,nebiliyim nasil bukaniya vardiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…