Babamın bakışları

İster tacizin etkisiyle psikolojiniz bozulmuş olsun, ister hiçbir şey olmasın gerçekten rahatsız edici bakışlar olsun, psikologa gitmeniz gerektiğini düşünüyorum ben de.

Tecavüz ve ensest dekolteyle alakalı olsa teokratik ülkelerde asla olmaması gerekirdi : )

çok güzel tamamladınız mevzu derin ama sabaha kadar tartışsak işin içinden çıkamayız

Eee o zaman ensest için niye babam öyle şey yapmaz diyorsunuz. Evladına cinsel hislerle bakan insan, yarın öbür gün o hislerine karşı koyamayıp tecavüz de eder...

Olmaz bir şey değil ama bence büyük ihtimalle baban tayt ve benzeri dikkat çekecek şeyler giydiğinde kıskandığı için bakıyordur.
Ben 24 yaşındayım babam hala dışarı çıkarken bir eteğimin boyuna bakar, ölçer, biçer, bazen de lafı yapıştırır

Seni cok iyi anlıyorum insan babasına konduramiyo igrenc bi durum. Dikkatli ol derim ben

açklığa kızıyordur diyorlar yok diyosun.
cinsel anlama diyolar yok diyosun
ne yani ne desinler ki anlamadım ben.
Aynen öyle, babasından taraf olanlara ama başka kimseden rahatsız olmuyorum diyor. Babasına karşı olanlara da babam öyle şey yapmaz, eminim diyor.

E madem hiçbir fikri kabul etmiyorsun konuyu niye açtın eyyy konu sahibi

Eger sadece dar seyler giydiginizde bakiyorsa ya kiskaniyodur ya da hosuna gitmiyordur.Kotu dusunmemeye calisin.Tabi yinede dikkatli olmakta fayda var umarim kotu bi niyet yoktur.

Eee o zaman ensest için niye babam öyle şey yapmaz diyorsunuz. Evladına cinsel hislerle bakan insan, yarın öbür gün o hislerine karşı koyamayıp tecavüz de eder...
edecek diye bir kaide yok..fakayt türkiyede değil dünyada böyle şeyler var ensest gerçeği tüm dünyada..babasından abisinden,akrabalarından üvey abisinden,yetimhaneden alınmışsa baba tanıdığı kişiden hatta 9 yaşındaki erkek çocuğuna annesi yapmışanneler babalarının yaptıklarına gözyummuş,hamile kalmış bebeği olmuş..uydurmamı tüm bunlar..

ne yapayım dedi,giyimine dikkat et dedik bizde

Yobaz değilsiniz öyle düşünmeyin. Sadece kalbiniz kötü

geçmiş olsun taciz çok kötü Allah yaşatmasın kimseye. bişey sormak istiyorum. taciz olayından öncede babanın bakışları dikkatini çekiyor muydu? dersin bitince cevap verir misin :)

bu işin doğusu batısı tesettürlüsü açığı yok... psikopat psikopattır. bunu ben de biliyorum, gündemdeki olayları hemen nasıl da saldırıya geçip boyamışsınız... ben bu kızın böyle giyinmemesi gerektiğini ifade ediyorum, kendisi ne yapmalıyım diye sormuş, ben ise böyle "özgür" davranırsa babasından olmasa da muhakkak sokakta birinden tacize maruz kalabilir diyorum.. maalesef insanlar arasında iyiler de var kötüler de.

benim kalbim hiç de kötü değil. Anlaşılan bu tür yorumları yapanlar bazı gerçeklerin, insan doğasının, psikolojisinin neler yapabileceğinin, nasıl insanlıktan çıkabileceğinin hala farkında değiller.

DİNDAR KESİMDE DOĞUDA FALAN EN ÇOK BU OLAYLAR YAŞANIYOR DEMİŞSİNİZ! BATIDAKİ ÖZGÜR GENÇLİĞİN NE DURUMDA OLDUĞUNUN FARKINDA MISINIZ ACABA SİZ? KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL! ÜSTELİK ÇOCUK DENECEK YAŞTA HER TÜRLÜ PİSLİĞİN MÜBTELASI OLUYORLAR!

ELBETTE DİNDAR KESİMDE DE BUNA BENZER PROBLEMLER YAŞANIYORDUR. AMA TARİHTEN BERİ ECDADIMIZIN TEMİZLİĞİ, EDEBİ, SAYGISI, AİLE KAVRAMI PARMAKLA GÖSTERİLİYORDU. BİZ ŞİMDİ KENDİMİZİ "ÖZGÜRCE GİYİNME" "ÖZGÜRCE İSTEDİĞİNİ YAPMA" BAŞLIKLARI ALTINDA KEPAZE ETTİK. TUTACAK TARAFI KALMADI ZATEN.. VAY HALİMİZE!

geçmiş olsun taciz çok kötü Allah yaşatmasın kimseye. bişey sormak istiyorum. taciz olayından öncede babanın bakışları dikkatini çekiyor muydu? dersin bitince cevap verir misin :)
inan canım annem bize evde sort vs giydirmezdi..giymedimde..ama kızkardeşimin eşi yada erkek kardeşim den ne bileyim bakışından rahatsızlık duymadığım pek çok yakınım var yani..

türkiyede kaıdınlar otobüste iş yerinde vs pek çok kez tacize uğruyorki,hemen paronayaklık başlamıyor yani..kız samimiyetle yazmış bizde abla olarak nasihat ettik

Gecenin konusu bu olacak anlaşılan. Konu yavaştan dine ve dış ülkelerin toplumlarına geldiğine göre , birazdan şenlik başlar.

bakın dindar çevre yada değil bir erkek yada kadın hasta ruhlu ise ne bileyim bir takım hormonları fazla salgılanıyorsa gidip tedvi olmuyorsa çevresi için sakınca teşkil eder..okuyup üfleme bahanesi ile hanımları taciz eden hocaları vs duymadınızmı..bu öğretmnde olabilir ..allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…