açklığa kızıyordur diyorlar yok diyosun.Rahatsız edici böyle değişik bakıyor
Tecavüz ve ensest dekolteyle alakalı olsa teokratik ülkelerde asla olmaması gerekirdi : )Aynen öyle... Annen bile olsa dizinin üstü tahrik eder diyen cemaat liderleri var ülkemizde. Dekolte giyen tecavüzü hak eder ilahiyat profesörlerimiz var. Özgecan olayında konuyu laikliğe bağlayacak kadar cahil ve neredeyse öldürülen kızı suçlu bulacak kadar vicdansız türkücülerimiz var.
Aynen öyle... Annen bile olsa dizinin üstü tahrik eder diyen cemaat liderleri var ülkemizde. Dekolte giyen tecavüzü hak eder ilahiyat profesörlerimiz var. Özgecan olayında konuyu laikliğe bağlayacak kadar cahil ve neredeyse öldürülen kızı suçlu bulacak kadar vicdansız türkücülerimiz var.
Bu arada bakış açısını yargılamak bal gibi de hakkımız. Bu bakış açısıdır Özgecanların katili.
Herkesin için aynı şeyi gördüğümü söylemedim.
Sadece o olaydan sonra erkeklere ve davranışlarına dikkat ettiğimi söyledim.
Mesela dayılarımda var çok yakınız sürekli beraberiz ama bana karşı olumsuz bakışlarına şahit olmadım.
Ya da arkadaş çevremde de çok yakın olduğum bir erkek arkadaşım var sürekli beraberiz kardeş gibiyiz ondan da gördüğümü iddia edebilirdim ama hayır.
Ben gördüğümü yaşadığımı söylüyorum.
Aynen öyle, babasından taraf olanlara ama başka kimseden rahatsız olmuyorum diyor. Babasına karşı olanlara da babam öyle şey yapmaz, eminim diyor.açklığa kızıyordur diyorlar yok diyosun.
cinsel anlama diyolar yok diyosun
ne yani ne desinler ki anlamadım ben.
Evet yobazsınız ve iğrenç bir anlayışa sahipsiniz.
4-5 yıl önce ülke gündemini sarsan 18 aylık bebeğe tecavüz olayında da zaten o 18 aylık bebek dekolte giydiği için tecavüze uğramıştı.
Hatta tecavüze uğrayan hayvanlar da hep dar ve dekolte giydiklerinden tecavüze uğruyorlar. Akşam akşam midemi bulandırdınız yine. Keşke sizin gibi düşünenler yok olsa da dünya daha yaşanılır bir yer olsa.
edecek diye bir kaide yok..fakayt türkiyede değil dünyada böyle şeyler var ensest gerçeği tüm dünyada..babasından abisinden,akrabalarından üvey abisinden,yetimhaneden alınmışsa baba tanıdığı kişiden hatta 9 yaşındaki erkek çocuğuna annesi yapmışEee o zaman ensest için niye babam öyle şey yapmaz diyorsunuz. Evladına cinsel hislerle bakan insan, yarın öbür gün o hislerine karşı koyamayıp tecavüz de eder...
ne yapayım dedi,giyimine dikkat et dedik bizdeAynen öyle, babasından taraf olanlara ama başka kimseden rahatsız olmuyorum diyor. Babasına karşı olanlara da babam öyle şey yapmaz, eminim diyor.
E madem hiçbir fikri kabul etmiyorsun konuyu niye açtın eyyy konu sahibi
Ben çözümü yazmak isterdim ama gerici yobaz diye taşlanmak istemiyorum. Ne de olsa "özgür" bir ülkede yaşıyoruz. "Din ve vicdan" özgürlüğü var. Herkes ne isterse onu giymekte "özgür". E tabii böyle olunca neticeleri de bir o kadar ahlaktan, insanlıktan mahrum ve sınır tanımaz "özgür" lükte oluyor.
Yobaz değilsiniz öyle düşünmeyin. Sadece kalbiniz kötü
ah canım benim...Yobaz değilsiniz öyle düşünmeyin. Sadece kalbiniz kötü
inan canım annem bize evde sort vs giydirmezdi..giymedimde..ama kızkardeşimin eşi yada erkek kardeşim den ne bileyim bakışından rahatsızlık duymadığım pek çok yakınım var yani..geçmiş olsun taciz çok kötü Allah yaşatmasın kimseye. bişey sormak istiyorum. taciz olayından öncede babanın bakışları dikkatini çekiyor muydu? dersin bitince cevap verir misin :)
bakın dindar çevre yada değil bir erkek yada kadın hasta ruhlu ise ne bileyim bir takım hormonları fazla salgılanıyorsa gidip tedvi olmuyorsa çevresi için sakınca teşkil eder..okuyup üfleme bahanesi ile hanımları taciz eden hocaları vs duymadınızmı..bu öğretmnde olabilir ..allah korusunbu işin doğusu batısı tesettürlüsü açığı yok... psikopat psikopattır. bunu ben de biliyorum, gündemdeki olayları hemen nasıl da saldırıya geçip boyamışsınız... ben bu kızın böyle giyinmemesi gerektiğini ifade ediyorum, kendisi ne yapmalıyım diye sormuş, ben ise böyle "özgür" davranırsa babasından olmasa da muhakkak sokakta birinden tacize maruz kalabilir diyorum.. maalesef insanlar arasında iyiler de var kötüler de.
benim kalbim hiç de kötü değil. Anlaşılan bu tür yorumları yapanlar bazı gerçeklerin, insan doğasının, psikolojisinin neler yapabileceğinin, nasıl insanlıktan çıkabileceğinin hala farkında değiller.
DİNDAR KESİMDE DOĞUDA FALAN EN ÇOK BU OLAYLAR YAŞANIYOR DEMİŞSİNİZ! BATIDAKİ ÖZGÜR GENÇLİĞİN NE DURUMDA OLDUĞUNUN FARKINDA MISINIZ ACABA SİZ? KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL! ÜSTELİK ÇOCUK DENECEK YAŞTA HER TÜRLÜ PİSLİĞİN MÜBTELASI OLUYORLAR!
ELBETTE DİNDAR KESİMDE DE BUNA BENZER PROBLEMLER YAŞANIYORDUR. AMA TARİHTEN BERİ ECDADIMIZIN TEMİZLİĞİ, EDEBİ, SAYGISI, AİLE KAVRAMI PARMAKLA GÖSTERİLİYORDU. BİZ ŞİMDİ KENDİMİZİ "ÖZGÜRCE GİYİNME" "ÖZGÜRCE İSTEDİĞİNİ YAPMA" BAŞLIKLARI ALTINDA KEPAZE ETTİK. TUTACAK TARAFI KALMADI ZATEN.. VAY HALİMİZE!
bu konu çok su götürürGecenin konusu bu olacak anlaşılan. Konu yavaştan dine ve dış ülkelerin toplumlarına geldiğine göre , birazdan şenlik başlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?