- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
muhtarlıktan miydi neydi kayıt belgesi cikarttir ailede kimler var öğrenirsin evli mi bekar miBaba demek bile gelmiyor içimden.
Bu ihtimal kurcalıyor aklımı. Başka çocuğu olduğundan şüpheleniyorum.
Nüfusta böyle bi şeyin kayıtlı olup olmadığını öğrenmemin bi yolu var mı ?
Zor iş öğrenince ne değişecekBaba demek bile gelmiyor içimden.
yok nufüstan öğrenemezsin çocuğa soyadını vermediyse soyadı benzerliğide çok açıkcası babana sor direkBaba demek bile gelmiyor içimden.
Vukuatlı nufus örneğinde çıkar tabii ama siz babanızın adına alamazsınız bu kağıdı. Babanız kendi alabilir sadece.
nufusa gidiyorsun vukaatlı nüfus örneği istiyorum diyorsun orda senin 7 ceddini döküyor canım.egerki babanız nüfusuna aldıysa.almadıysa çıkmaz...Bu nasıl olacak peki tam olarak ?
Nasıl bi işlem gerçekleştirmem gerekiyor.
O kadarina gerek yok kisi kendi adina da vukuatli nufus kayit örneği alinca da çıkar tabii bu bahsettigim bekarsan, baban, babanla resmi nikahi olan kisi (anne) ve babanin nüfusuna kayitli tum kardeslerin hepsi döküm olarak cikiyorBulundugun ilçenin, ilin nufüs müdürlüğünde tanıdıgın varsa, alabilirsin. O da yasal olarak değil, el altından.
Çünkü kişinin kendisinden başka birine çıkartılmaz.
Ya da sen de babanın vekaleti olacak, tabii bu sen de olmadıgına göre....
İlk söyledigimden anca halledilir gibi geliyor.
Vekalete yada el altından birşeye gerek yok konu sahibi kendi adı için de alabilir ve hepsi çıkar evlenme. Boşanma. Ölüm kaç kardes oldukları.Bulundugun ilçenin, ilin nufüs müdürlüğünde tanıdıgın varsa, alabilirsin. O da yasal olarak değil, el altından.
Çünkü kişinin kendisinden başka birine çıkartılmaz.
Ya da sen de babanın vekaleti olacak, tabii bu sen de olmadıgına göre....
İlk söyledigimden anca halledilir gibi geliyor.
Vekalete yada el altından birşeye gerek yok konu sahibi kendi adı için de alabilir ve hepsi çıkar evlenme. Boşanma. Ölüm kaç kardes oldukları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?