Babamın başka çocuğu olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ?

Valla ben aile nfs seysi çıkürttığımda çıkmıyordu yıllarca annem iddia etti babam inkar... sonrası yurt dısında bi erkek kardesim çıktı küçük kardesime tıpatıp benziyordu yani.. olurmu olur çocuğu üstüne almamıstır belkide...

Baba demek bile gelmiyor içimden.
Bu ihtimal kurcalıyor aklımı. Başka çocuğu olduğundan şüpheleniyorum.
Nüfusta böyle bi şeyin kayıtlı olup olmadığını öğrenmemin bi yolu var mı ?
muhtarlıktan miydi neydi kayıt belgesi cikarttir ailede kimler var öğrenirsin evli mi bekar mi

Zor iş öğrenince ne değişecek

nufus olayini arkadaslar soylemis bulunur ama ya cocugu ustune almadiysa boyle bir ihtimal var eger neden suphelendiginizi soylerseniz daha iyi fikir uretebiliriz

yok nufüstan öğrenemezsin çocuğa soyadını vermediyse soyadı benzerliğide çok açıkcası babana sor direk

Vukuatlı nufus örneğinde çıkar tabii ama siz babanızın adına alamazsınız bu kağıdı. Babanız kendi alabilir sadece.

Vukuatlı nüfus örneğinde hanedeki tüm evlenme boşanma doğum olum vs gözüküyor. Kardeşlerde babanın hanesine olduğu için kendi adına aldığı belge de gözükmesi lazim

Çocuğu var da kimlik çıkartılırken başkasının adı yazıldıysa bulamazsın
Çok mu senaryo ürettim bilmem
Gizli ya da gayri meşru işlerde böyle oluyo tv lerde de ordan aklıma geldi

siz şahsınız adına nüfustan vukuatlı nüfus kayıt örneği alırsanız orada çıkıyor. benim babamın var mesela, orada görünüyor o kardeş de.

Bulundugun ilçenin, ilin nufüs müdürlüğünde tanıdıgın varsa, alabilirsin. O da yasal olarak değil, el altından.
Çünkü kişinin kendisinden başka birine çıkartılmaz.
Ya da sen de babanın vekaleti olacak, tabii bu sen de olmadıgına göre....
İlk söyledigimden anca halledilir gibi geliyor.

O kadarina gerek yok kisi kendi adina da vukuatli nufus kayit örneği alinca da çıkar tabii bu bahsettigim bekarsan, baban, babanla resmi nikahi olan kisi (anne) ve babanin nüfusuna kayitli tum kardeslerin hepsi döküm olarak cikiyor
Kisi evliyse nufus kaydi esinin kütüğünde gorunur

Eee peki çocuğu varsa ama baban üstüne almamışsa nasıl bulacaksın...
Ya ne üzücü bir şey gerçekten üzüldüm.

Böyle bir şeyin gerçek olma ihtimali yüzde kaç?
Sizce gerçekten babanızın başka bir çocuğu var mıdır?

Kendiniz İlçe Nüfus Müdürlüğüne gidin kardeşler dahil vukuatlı nüfus kayıt örneği almak istiyorum deyin eğer babanız üzerine çocuk yazdırdıysa kardeşleriniz de çıkar.

Vekalete yada el altından birşeye gerek yok konu sahibi kendi adı için de alabilir ve hepsi çıkar evlenme. Boşanma. Ölüm kaç kardes oldukları.

Vekalete yada el altından birşeye gerek yok konu sahibi kendi adı için de alabilir ve hepsi çıkar evlenme. Boşanma. Ölüm kaç kardes oldukları.

Fakat bu belgeyi, kendi adınıza alabiliyorsunuz ve aldıgınız evrakta da, anne, baba, eş, çocuk varsa onlar yazıyor...
Yani kardeş yok, yazmıyor, ayrıca babanın kendi çocuklarına söylemediği kardeşi, (ki anneler ayrı) bu evrakta çıkması olanaksız geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…