Babamin cantasinda bulduğum ilac

daha once suphe uyandiracak birseyler oldumu ki babanizla ilgili cantasinda birakicak kdr dikkatsiz olamaz heralde sarj aldiginizida biliyordur yani cantadan

Niye kilit olsun bacım.
Ya annemi aldatiyorsa
O anne ç
Niye kilit olsun bacım.
Ya annemi aldatiyorsa
o anneni ilgilendirir
Seni geren ne?

Annen akılsız savunmasız kadın mı
Aldatılıyorsa biliyordur
Sineye çelmiştir

Ya da

Beraber iyi vakit geçiriyorlardır

Annen senin evliliğine müdahale ediyor mu?
Senin kocanı gözlemliyor mu?

Durum neyse ne.

Seni asla ilgilendirmez. Annen kaç yıllık karışı.
Yaşın kadar adamla yaşadı en az,

Hiç karışma.

Anneni de utandırırsın

Belki annenize , göstermek istemiyordur klasik erkek egosu gibi düşün.
Halâ gücüm kuvvetim yerinde imajı veriyordur . ..

Yahu ciddiyim benim yaşadığım hayat hayat değil diyorum bazen.Ekşınlar havada uçuşuyor herkesin hayatında.
Bugün de kabak dolması yapacaktım son anda vazgeçtim. Çok tatlı güzel diyete uygun bir kabak yemeği öğrendim. Benimde kazancım bu oldu ağustosun 10 undan Isteyen?

Belki annenize caktirmadan iciriyordur gunah almayin. Bi haltlar karistirsa o ilacida saklardi cantasinda birakmazdi.

Bu durumu babanla değil annenle oturup konuşman gerek madem ki çok meraklısın annenin cinsel hayatına kadar inmen gerekecek

Belki annenize caktirmadan iciriyordur gunah almayin. Bi haltlar karistirsa o ilacida saklardi cantasinda birakmazdi.
Yani bende babamdan ummam. Ha kadına caktirmadan verilmesi bence etik mi hayır.
Insan annesi babası olunca üzülüyor.
Ya anneme kullanmiyorsa diye üZülüyorum. Ama bir yandan da babam yapmaz diyorum

Bu durumu babanla değil annenle oturup konuşman gerek madem ki çok meraklısın annenin cinsel hayatına kadar inmen gerekecek
Konuşmak değil de anne babamin cantasinda şişe buldum falan desem.
Annem kizmaz ne karıştırıyorsun falan diye. Ama kabak benim başıma patlar diye korkuyorum

Bu konu ne babayla ne de anneyle konuşulabilir..o yüzden görmediniz bilmiyorsunuz bu şekilde devam edin.
Aklimi kurcaladi ama. Ne zamandir dusunuyorum. Ki kadina bunun habersizce yapilmasi uygun mu.
Ha beni anneme kullaaniyorsa ilgilendirmez. Aksine icim rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…