Babamin cantasinda bulduğum ilac

Evet arastirdim sadece kadın azdirici.

telaşını anlıyorum bu tür ilaçlar kalp krizi riskini artırıyor.
Ya öyle risk olduğunu da biliyorum.
Ve anneme kullansa etik degil annemin haberi olsa evde kalırdı diye düşünüyorum.
Eger ki başka biri varsa niye isteksiz bir kadinla yapsin ki diyorum

Gerçekten insan kendi anne babasına konduramıyor. Hamile olduğumu öğrendiğimde ben nasıl aileme söyleyecem utanırım dedim eşime. Deli misin sen nasıl oldun sanki dedi. Benim annem babam öyle şeyler yapmaz seninkiler yaptıysa bilmem dedim bence beni leylekler getirdi

andropoza girmiştir baban belki, kendince hevesleniyordur birşeylere, geçicidir, boşver, unut. görmemiş ol. başka şüpheli ya da rahatsız edici şeyler olursa düşünürsün. sen bebişini düşün. hamilesin galiba?

bu babanın özel hayatı bence bu kadar kurcalama, buna hakkın olmadığını düşünüyorum.

çanta ortada durur diyosun sen gördüysen annende görür ortada duran çantada belki annen kullanıyodur ama siz evde görürsünüz diye baban taşiyordur yanında

Hayir yani bugune kadar gormeyip de evlenince adamin cantasindaki hapi gormek ilginc. Adam kizini evlendirip kosa kosa istek arttirici almaya gitmemistir herhalde.
hahahaa valla bencede herkes evlenince konular cinselliğe kaydı diyorlar özellikle bakıcam şimdi bir önceki konu kardeşiydi şimdi babasının cinsel hayatı

Evlenmeden önce cinsel hayat denen kavramdan bihaber olduğunuz o kadar belli ki. "Benim annem babam sevişmez tamam mı öyle şey yapmaz" Sizi ilgilendiren gram bir şey yok şu konuda, anne babasının yatak odası çekmecesinde tesadüfen prezervatif bulan 13 yaşında ergenler gibi davranıyorsunuz, oysa ki koca kadınsınız. Hiç yakıştıramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…