- 12 Ekim 2016
- 624
- 1.039
- 28
- 41
Konuşmak değil de anne babamin cantasinda şişe buldum falan desem.
Annem kizmaz ne karıştırıyorsun falan diye. Ama kabak benim başıma patlar diye korkuyorum
Onlar kari koca canim. Cinsel hayatlari var. Cinselligi dusununce anne babaya yakistiramiyoruz. Belki babaniz bu durumdan muzdarip. Anneniz isteksizdir veya soguk davraniyordur. Baska kadinlara gidecegine icirmesi daha iyi bence. Kotu birsey icirmiyor sonucta. Bazi kadinlar var mesela alkolik kocalarinin yemegine caktirmadan ilac koyuyorlar tiksinde icmesin diye. Ben tur kadinlarada kizamiyorum.Yani bende babamdan ummam. Ha kadına caktirmadan verilmesi bence etik mi hayır.
Insan annesi babası olunca üzülüyor.
Ya anneme kullanmiyorsa diye üZülüyorum. Ama bir yandan da babam yapmaz diyorum
Aldattığı kadın büyük ihtimal o yolla baştan çıkarmış olacağına göre demek ki aldatma yok.:) En mantıklısıAnnenden gizli bir şekilde veriyorsa görmesini istememiştir annenin. Aldatacak olsa isteksizliği olan kadınla aldatmaz herhalde.
Arkadaşlar babamin çantasından sarj aletini alirken icinden küçük bir şişe düştü.
Adına baktım a....ze diye bir ilac sıvı ilaç vardi.
Araştırdığımda kadın istek arttici olduğunu gördüm.
Ve hala sürekli çantasında azalarak duruyor.
Ne düşünmeliyim.
Anneme kullansa evde durur diyorum. Hayır bide her seferinde orda duruyor.
Ki çantasıda ortada durur.
Aklima takildi bu durum.
Siz olsanız ne düşünürsünüz.
Dip not:
Sanane demeyin aklima iyi şeyler gelmiyor. Bir yandan da hiç konduramiyorum
Niye karıştırdın ki çantasını?Hani erkekler yandan siyah küçük çanta taşırlar ya ondan
Kadın istek artırıcı diye düşünmeyin . Belki yan etkisi azdır diye babanız kullanabilir. Örneğin bekar bayanlara , renk dönemleri ile ilgili bir sorun varsa doktor doğum kontrol hapı kullandırıyor. Bayanlara özel diye düşünmeyin .Arkadaşlar babamin çantasından sarj aletini alirken icinden küçük bir şişe düştü.
Adına baktım a....ze diye bir ilac sıvı ilaç vardi.
Araştırdığımda kadın istek arttici olduğunu gördüm.
Ve hala sürekli çantasında azalarak duruyor.
Ne düşünmeliyim.
Anneme kullansa evde durur diyorum. Hayır bide her seferinde orda duruyor.
Ki çantasıda ortada durur.
Aklima takildi bu durum.
Siz olsanız ne düşünürsünüz.
Dip not:
Sanane demeyin aklima iyi şeyler gelmiyor. Bir yandan da hiç konduramiyorum
mastürbasyon için kadın azdırıcı kullanmazdı diye düşünüyorum. peki konu sahibi E elmas gzl iyice araştırdınız mı ilacı? yani sadece bu amaç için mi kullanılıyor, başka bir amaçla üretilse de yan etkisi için kullanılan ilaçlar da var.Ya ne münasebet
Annenin derdi o
Belki masturbasyon yapıyor.
Aklına takılması bile çok yersiz.
Sana ne babanın libidosundan?
Sana babalık görevini yapıyor mu?
Konu kilit.
erkek azdırıcı değil, kadın azdırıcıymış.Belki annenize , göstermek istemiyordur klasik erkek egosu gibi düşün.
Halâ gücüm kuvvetim yerinde imajı veriyordur . ..
niye annene söylüyorsun, hayatın normal akışında babamın çantasında daha önce kullandığını bilmediğim bi ilaç görsem, babama hemen sorarım, "babacım bu ne ilacı bişeyin mi var?" diye...Konuşmak değil de anne babamin cantasinda şişe buldum falan desem.
Annem kizmaz ne karıştırıyorsun falan diye. Ama kabak benim başıma patlar diye korkuyorum
Yok ben babama soramam. Ilk baslarda yuzunun reklami duruyordu.niye annene söylüyorsun, hayatın normal akışında babamın çantasında daha önce kullandığını bilmediğim bi ilaç görsem, babama hemen sorarım, "babacım bu ne ilacı bişeyin mi var?" diye...
yani aslında sormam da, hani meraklı biriysem öyle yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?