Babamin cantasinda bulduğum ilac

Yani bende babamdan ummam. Ha kadına caktirmadan verilmesi bence etik mi hayır.
Insan annesi babası olunca üzülüyor.
Ya anneme kullanmiyorsa diye üZülüyorum. Ama bir yandan da babam yapmaz diyorum
Onlar kari koca canim. Cinsel hayatlari var. Cinselligi dusununce anne babaya yakistiramiyoruz. Belki babaniz bu durumdan muzdarip. Anneniz isteksizdir veya soguk davraniyordur. Baska kadinlara gidecegine icirmesi daha iyi bence. Kotu birsey icirmiyor sonucta. Bazi kadinlar var mesela alkolik kocalarinin yemegine caktirmadan ilac koyuyorlar tiksinde icmesin diye. Ben tur kadinlarada kizamiyorum.

Annenden gizli bir şekilde veriyorsa görmesini istememiştir annenin. Aldatacak olsa isteksizliği olan kadınla aldatmaz herhalde.
Aldattığı kadın büyük ihtimal o yolla baştan çıkarmış olacağına göre demek ki aldatma yok.:) En mantıklısı

O tip şeyler işe yarasaydı ülkenin tüm kadınları azgın boğa gibi olurdu :)) kullanmayacak adam yoktur ama para tuzağı olduğundan uzak duruluyor..durumun etik olmaması sizin anne babanızın mahremine karışma hakkını vermez.

Annene konuyu açma ama ilaç şişesini görmesini sağla.
eğer babam annemi aldatıyorsa bu özel hayat değildir onun özeli hiç değildir.
Annem aldatsa da banane diyemem
Aile olmak bu olmazdı aksi halde.

Kadın istek artırıcı diye düşünmeyin . Belki yan etkisi azdır diye babanız kullanabilir. Örneğin bekar bayanlara , renk dönemleri ile ilgili bir sorun varsa doktor doğum kontrol hapı kullandırıyor. Bayanlara özel diye düşünmeyin .

Ya ne münasebet

Annenin derdi o

Belki masturbasyon yapıyor.

Aklına takılması bile çok yersiz.

Sana ne babanın libidosundan?

Sana babalık görevini yapıyor mu?

Konu kilit.
mastürbasyon için kadın azdırıcı kullanmazdı diye düşünüyorum. peki konu sahibi E elmas gzl iyice araştırdınız mı ilacı? yani sadece bu amaç için mi kullanılıyor, başka bir amaçla üretilse de yan etkisi için kullanılan ilaçlar da var.

Konuşmak değil de anne babamin cantasinda şişe buldum falan desem.
Annem kizmaz ne karıştırıyorsun falan diye. Ama kabak benim başıma patlar diye korkuyorum
niye annene söylüyorsun, hayatın normal akışında babamın çantasında daha önce kullandığını bilmediğim bi ilaç görsem, babama hemen sorarım, "babacım bu ne ilacı bişeyin mi var?" diye...
yani aslında sormam da, hani meraklı biriysem öyle yaparım.

Yok ben babama soramam. Ilk baslarda yuzunun reklami duruyordu.
Ama şimdi o kagidini cikarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…