Babamin cantasinda bulduğum ilac

benim de aklıma nuri alço vari şeyler geldi yahu taşlamayın ama başka ne düşüneyim? kadının ilacına mı atıyor ne yapıyo? ya da suyuna, kolasına, gazozuna... yoksa isteği olmayan kadınla ne işi olsun?

annenle olan ilişkisi meselesini bilemeyiz belki de annenin de haberi var ve kabullendi, belki annende bir sorun var o da kendini kötü hissettiği için adamın gidip dışarıda yapmasına birşey demiyor. olabilir olabilir olabilir yani, her şey.

Annenize kullaniyordur herhalde olabilir yani, insan anne ve babasi olunca boyle seyleri yakistiramiyor sanki beni leylekler getirmis , nasil yaptiklarini dusunmek istemiyorum

Ayy çok tatliii ahahhaa

Konu sahibine sana ne babanın özel hayatı diyenlerde bir tuhaf. Bir adamın ( ki bu komşunun kocası değil ) çantasında azdırıcı taşıması ne kadar normal? Binbir çeşit aldatma olayları görüyoruz endişelenmeniz gayet normal. Bana anneniz için kullanmıyor gibime geldi.

Bence annene kullanıyo ama genede evde elinize geçer diye çekinip çantasında taşıyor.Sonuçta daha kötüsü olsa annen bulur diye çantasına da koymaz dimi

Adam dışardaki yasak aşkına,aşk iksiri içirmeye gerek duymaz herhalde..

Belli ki yıllanmış aşkının buna ihtiyacı var,oraya kullanıyor..

babanız bu ilacı başka kadınlar için yanında taşıyorsa kadının içeceğine gizlice bu ilacı atıp kadın birden istekli hale gelmez heralde,hayatında başka bir kadın olsa kadın taşır ilacı çantasında niye babanızda olsun.bir ara erkekler için istek artırıcı olan ilaç hakkında uzmanlar kalbe iyi geldiğine dair bir şeyler söylüyorlardı.belkide bu ilaç da başka bir rahatsızlığın tedavisi için babanıza verilmiştir adamın haberi bile olmayabilir ilacın gerçek üretilme amacından.o yüzden hiç kurcalamayın unutun gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…