Babamın cinnet geçirmesinden korkuyorum

Bir şekilde gitmesini sağlayın örneğin dertlerini dökmen için diyebilirsin ya da ben gidicem diyip babanızla girebilir birileri.

Gelmez canım hayatta daha önce konuştum ben de dediğim gibi imkansiz. Normalce sohbet bile edemiyorum neden sinirlisin diye psikoloğa gitmelisin desem öldürür beni

Valla aynı model bir baba da bende var Aynı evin içinde 10aydır küs bana. Ara sira bahane bulup bana bağırıp çağırıyor büyük kavgalar ediyoruz.
Bazen kendini yakmakla tehdit ediyor ama yapamicagini biliyorum artık alıştık sıradan bir şey gibi geliyor bu huzursuzluk. Sen de rahat ol bir şey yapamaz ne kendine ne de size.ne olursa olsun sen onun yavrususun o bunu biliyor

Hepiniz barışın.Konuşmamazlık yapmayın,tavırlı davranmayın canım.
Demek ki umursanmayınca iyice deliriyor.Önemseyin canım..Hissettirin.
Bazı insanlar sinirliyken hiç bir şey yokmuş gibi davranıdığında çok bozuluyor.

Yarın kahvaltıda da böyle davranın,bakalım nasıl olacak.

Gelmez canım hayatta daha önce konuştum ben de dediğim gibi imkansiz. Normalce sohbet bile edemiyorum neden sinirlisin diye psikoloğa gitmelisin desem öldürür beni
Bir daha böyle çileden çıkarsa kilitleyin kendinizi bir odaya aman diyeyim alttan alınası şeyler değil bunlar.

L

Zaten en sonki cinnetini bu yüzden geçirdi. En cok ben ikna ederim hepimiz oturduk karsisina. Baba hadi x ile barışın artık ne olur dedim. Seni kıracak bir şeyler mi yapıyoruz dedim istemiyorum herkes ne hali varsa görsün dedi baba yapma nolur böyle hadi hrr şeyi konuşup halledelim diye ısrar ettigim o kadar hassas konuştum ki en son bana bağırdı tokat atti ne istiyosunuz lan siz benden diye hepimize saldırdı en son şekerlik elindeydi tutmasaydik birimize firlatacakti

Şu yazdığına çok üzüldüm .Sen kaç yaşındasın peki,kötü şeyler yaşıyorsun.Bunlar yer edecek hep sende canım.

ikna edemeyeceginizi biliyorum hatta boyle birsey deseniz buyuk ihtimal o korktugunuz cinneti gecirip saldirabilir alttan almak inatlasmamak sakinlestirmeye calismaktan baska yapilabilecek pek birsey yok sozunu dinleyecegi kirmayacagi bi aile buyugunuz varsa onunla konusun bi de belki ikna eder

Hiç kimseye saygısı korkusu yok. Güya 5 vakit namaz kılıyor kuran okuyor ama Allahtan bile korkusu yok inanın

Benim babamı da asla ve asla psikiyatra goturemezsin. Keşke gitse o kadar ihtiyacı var ki. Senin babanın da gitmeyeceğini çok net goruyorum. Sen kalbini serin tut bi şey olmayacak. Kaç yaşındasin bi şekilde farklı bir şehirde çalışma imkânın varsa kaçırma (atanma vs.)

Benim babamı da asla ve asla psikiyatra goturemezsin. Keşke gitse o kadar ihtiyacı var ki. Senin babanın da gitmeyeceğini çok net goruyorum. Sen kalbini serin tut bi şey olmayacak. Kaç yaşındasin bi şekilde farklı bir şehirde çalışma imkânın varsa kaçırma (atanma vs.)

Yeni mezunum ah bi iş bulsam direk evlenicem. Ama bu sefer de ailem onunla ne yapacak onu düşünüyorum

Şu yazdığına çok üzüldüm .Sen kaç yaşındasın peki,kötü şeyler yaşıyorsun.Bunlar yer edecek hep sende canım.

Çocukluktan beri öyle şeyler yaşattı ki bize o kadar çok şey yer etti ki bende. Ve hayatım o kadar zor ki inanın daha başka konularda da. 24 yaşındayım ve hiçbir şeye hevesim kalmadı

Valla aynı model bir baba da bende var Aynı evin içinde 10aydır küs bana. Ara sira bahane bulup bana bağırıp çağırıyor büyük kavgalar ediyoruz.
Bazen kendini yakmakla tehdit ediyor ama yapamicagini biliyorum artık alıştık sıradan bir şey gibi geliyor bu huzursuzluk. Sen de rahat ol bir şey yapamaz ne kendine ne de size.ne olursa olsun sen onun yavrususun o bunu biliyor

Haberlerde kaç adam yavrusu üzerinde cinnet geçiriyor. Korkuyorum artık. Çok bunaldım. Allah sizin de yardimciniz olsun

O zaman evden çıkacaksınız ve polisı aramaktan da çekinmeyin bakın neler duyuyoruz cinnet geçirip tüm ailesini yok eden adamları.

Polis korumuyor insanları öyle bir şey yaparsak her şey daha kötü olur daha da kinlenir bize. Hem öyle kimsemiz yok ki bizim daha da kimsesiz kalırız

Polis korumuyor insanları öyle bir şey yaparsak her şey daha kötü olur daha da kinlenir bize. Hem öyle kimsemiz yok ki bizim daha da kimsesiz kalırız
Çözümleri sundum vallahi Allah sabır versin o zaman huyuna gidin nediyeyim...

Çocukluktan beri öyle şeyler yaşattı ki bize o kadar çok şey yer etti ki bende. Ve hayatım o kadar zor ki inanın daha başka konularda da. 24 yaşındayım ve hiçbir şeye hevesim kalmadı

Of çok üzüldüm sizin için.
Durum o kadar mı kötü ? Ya bıktım insanların şu sorunlarını kabullenemeyişinden.Sizin suçunuz günahınız yok onun yaptıklarını bir ömür unutmayacaksınız belki de niye çünkü babanız en başta sorunları olduğunu kabul etmiyor,düzeltmek için de çaba harcamıyor.
Siz kendi hayatınıza bakın bir an önce.Çalışmaya başlayın.Bir miktar paranız olsa ayrı eve çıkma şansınız var mı karışırlar mı ?

Of çok üzüldüm sizin için.
Durum o kadar mı kötü ? Ya bıktım insanların şu sorunlarını kabullenemeyişinden.Sizin suçunuz günahınız yok onun yaptıklarını bir ömür unutmayacaksınız belki de niye çünkü babanız en başta sorunları olduğunu kabul etmiyor,düzeltmek için de çaba harcamıyor.
Siz kendi hayatınıza bakın bir an önce.Çalışmaya başlayın.Bir miktar paranız olsa ayrı eve çıkma şansınız var mı karışırlar mı ?

Simdilik planim bi an önce is bulup evlenmek. Ama evdekileri düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Kimseye de anlatamıyorum ne arkadaşlarıma ne erkek arkadaşıma. Ne diyebilirim ki babam bir manyak mı artik insanlar bizim her seyimize acimaktan onlar bile helak oldu. Bi yerden bile huzur yok su an rabbim sonumuzu hayırlı etsin

Yemege davet etti birimiz yok dedi. Kahvaltıya davet etti yok dedi. Bizdeki de gurur hiçbir sucumuz yokken bize öyle kötü davrandi parasiz birakti ki artık onuj icn hiçbir şey yapmak istemiyoruz o kadar nefret ediyoruz hepimiz

Psikolog yerine; babanizi biraz kandırıp sinirlerin biraz geçsin diye götürüyoruz diyerek;bir hastanenin psikiyatri bölümüne götürün bence.bazı hastalar konuşarak değil ilaçla tedavi edilir.herkes psikolog demiş ama.birde paranoya gibi birşey sezdim.demişsiniz ya bazı şeyleri kafasında kuruyor herkese küsüyor gibi.

Yeni mezunum ah bi iş bulsam direk evlenicem. Ama bu sefer de ailem onunla ne yapacak onu düşünüyorum
Sen atan ve evlen güçlü ol ki ailenin diğer üyelerine karşı kapı gibi ol. Hem kafaları attığında ara sıra senin evine gelip kafa dinleyebilsinler. İnşallah olur gönülden diliyorum HoppaHoppaHoppa:KK69::KK73:

Back
X