Babamın cinnet geçirmesinden korkuyorum

Ambulans çağırmak çok mantıklı. Kalp krizi geçirince ambulans çağırılıyor da sinir krizi geçirince neden çağırılmasın? Hatta sinir krizinde sadece kendi değil, diğer insanlar da risk altında. Bu tavsiyeye yazdığınuz cevabı anlayamadım. "Canim böyle bir şey yaparsak tedavi olup cpk Sağolun valla diye geri dönmez" demişsiniz. Ne demek istemiştiniz?

Beklesinler o zaman adam bi gun hepsini oldursun ne diyelim. Belli ki hasta psikolojik tedaviye hayir diyorsa bunun baska caresi yok

okuduğunuz duaları akşam ile yatsı arasında sıklştırın... işiniz zor Allah yardım etsın...

Başka bir rahatsızlığı falan varsa onun için gittiği doktor psikologa yönlendirse ciddiye alır belki. Olmaz mı öyle? Bazı insanlar için doktorun söylediği şey kural gibidir mesela. Yada tanıdık psikolog varsa sohbet eder gibi konuşsa, ilaç falan devreye girerse gizlice verilebilir. Allah yardımcınız olsun. Benim de babam genel manada çok sinirli bir insandır ama siniri anında geçer. Fakat kalp ameliyatı olduğu dönem gerçekten çekilmez bir insan olmuştu. Bu da kalbindeki damarların değişmesine bağlıymış. O dönemdeki gibi olsa biz onu öldürürdük yada o bizi öldürürdü kesin. Allaha şükür artık öyle değil. Nadiren, ara sıra yokluyor ona bile tahammül edemiyorum. Gerçekten çok zor. Allah yardımcınız olsun.

Back
X