Yavaş yavaş anlaşılıyor konun.Babayla çalışmak bazen bu şekilde dezavantaj olabiliyor.
Başka kardeşlerin de aynı yerde çalışıyorsa,birbirinize destek olsanız ?
Birebir babana karşı gelmeyin mesela.Birinize bağırdığı zaman,diğeri babayı ikaz etsin.
Tüm babalar aynı demek ki benimki de olmayacak laflar eder konuşmayınca ısrarla Deniiizz diye sesleniyor.İlla konuşmaya çalışır.
Ben anlayamadım. Şunu bi güzelce anlatsanız. Çalışıyor musunuz, nerde çalışıyorsunuz?
kendi mağazamz var.baya büyük babam tek idare edemeyeceğiiçin ailece calışyoruz.ve babamla anlasamyrz.çünkü çok sinirli çünkü sinir hastası çünkü dar zihnyetli.......ve ben boğluyorum burda müşterilerin yanında kızıyo bağryo çağryo. kızı olmasam kesnlkle yanında calısmam.esir muamelesi yapıyo insanlara
Sizin işiniz çok zor. Okurken ile ruhum daraldı. Böyle adamlara laf anlatılamıyor değil mi?
Sakın bir hata yapıp da sadece evden ayrılabilmek için evlilik falan yapmayın.
yok zaten öyle bi niyetm yok.3 yıl sonra üni sınavna girip bu evden kurtlmak tek hayalm
Neden 3 yıl sonra?
Hiç mi babanıza nasihat edebilecek, yaptığı yanlışı anlatabilecek kimse yok.
Annenize de çok kızdım doğrusu. O bari dengeleri sağlasa
Çok zor.. Tıkandım diyecek birşey bulamadımm
açktan liseye devam edyrm ayrca kardesm seneye askere gdecek o gelene kadar bi yere gidemem malesef
Anladım...
Yapman gereken tek şey derslere odaklanman başka türlü kurtuluş yok kafanı boşaltıp sorunları görmezden gelip çalışman lazım kendi hayatını eline alabilmen için...
Okumanıza ne diyor babanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?