Babamın dolandirilmasi

Aynen bunu demeye geldim.
Onlar yapabiliyorsa bunu sizde yapın. Kendisine de sorarlar malı almadan parayı niye ödedin diye.
Asla geri adım atılmamalı bence.

Sizden ticari akıl istemedim. Soruma cevap verebilecek olan varsa buyursun yazsın
Sorunuza cevap veriyorum kayıtsız belgesiz iş yaparsanız sizden daha cin fikirli biri çıkar dolandırır. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olursunuz. Elinizde herhangi bir belge olmadığı için hiçbir şey ispat edemezsiniz. Ya adamla anlaşacaksınız ya resmi yollardan ödemeyi yapıp icrayı kaldıracaksınız. Ben olsam resmi yolları tercih ederim çünkü adamın anlaşmadan caymayacağının garantisi yok.

Bende ticari akil vermedim zaten. Daha beter olun dedim sadece. Kaybettiginiz dava sonucu maliyede bir inceleme baslattiginda ki kesinlikle baslatacak o zaman gorursunuz ticari akli tersinden.
Bizler maaşı almadan bir sürü vergi verirken salagiz çünkü . Bizim yörede hep vergi veriliyor

Hiç bisey yapamazsınız, mecbur resmi yolla ödeyecek üstüne vergi cezası vereceksiniz. Sakin anlaşmaya kalkmayın 3. Ye icradan ödersiniz. Bir daha da faturalı iş yapmanız gerektiğini öğrenmiş olursunuz

Onlarin yorede oyle bisey yok. Ayrica ticari akil istemedi. Dolandırıcıyi nasil dolandiririm onu soruyor. Lutfen!!

Onlarin yorede oyle bisey yok. Ayrica ticari akil istemedi. Dolandırıcıyi nasil dolandiririm onu soruyor. Lutfen!!

Valla öğretmişler istediği kadar cirpinsin o icrayi öderken anlar

Uçmuş olabilir mi kazlar

Sizin bu kazları teslim ettiğinizi gören duyan biri yok mu?
Kazlar uçarak gitmedi ya nakliyi kim yaptı ?
Şahitlik yapmaz mı?
Karşı tarafın şahidiyle husumetli olduğunuzu kanıtlayamaz mısınız?
Size bugüne kadar hiç mi evrak gelmedi ?
Buradan size kimse yardımcı olamaz.
Avukata danışsanız daha sağlıklı olur.

Kendi aracıyla aldı

Fatura yok .bizim yörede herkes bu şekilde iş yapıyordu

Neyin vergisini veriyorsunuz tam olarak

Herkes her sattığını vergilendiriyor yani.

Ticaretle uğraşmıyoruz ki. Yumurta satıyorduk civar köylere.Koyde dolaşan sütçü fiş kesiyor mu bilemedim. Nizami bir yer satış yok. Kazlar sürü olunca elden çıkarttık. 1500 kaz hedeflemedik.
Öncelikle geçmiş olsun kötü bir duruma düşmüşsünüz ama yörenizdeki herkesin böyle iş yapması doğru olduğu anlamına gelmiyor maalesef, sürekli ticari bir faaliyetiniz yoksa bile 1500 kazı elden çıkartırken alıcıya güvenip belge düzenlememezlik yapmamalıydınız.
Canlı hayvan satışında prosedür nasıldır bilmiyorum lakin bir mal sattığınızda o malın bir yerden başka yere taşınmasının belgesi irsaliye kesmektir, babanız en azından malın türünü cinsini adedini belirterek irsaliye kesseydi belge olduğu için bu bile delil sayılırdı ve elinde irsaliye olduğu için de adam mahkeme açmaya cesaret edemezdi.

Dava açılmış size mutlaka mahkeme celbi gelmiştir, adrese teslim edemeseler muhtarlığa bırakıyorlar, 2 yılda defalarca mahkeme görülmüş hepsi için celp gelmiştir, hiçbirinden mi haberiniz olmadı yoksa babanız mı ihmal etti?

Yahu bir kağıt bir belge bir şey imzalanmadan boyle yüklü bir alışveriş nasıl yapılır yahu küçük yerlerde küçük üretici fatura kesmiyor genellikle doğru değil ama öyle. Gel gelelim meblağ büyüyünce şu kadar malı şu kadardan aldım diye yazılı bir kağıt imzalıyorlar adı nedir bilmiyorum.

Ticari faaliyetleri yoksa irsaliye fatura vb kesmiyorlarsa dahi, 2 şahit bulup 1500 kaz teslim edilmiştir şu kadar meblağ ödenecektir ya da ödenmiştir, tarih alıcı satıcı ve şahitlerin isim soyad imzasıyla senet bile imzalatsaydı, tarih yazdığı isimler ve imzalar olduğundan mahkeme onu bile delil kabul edebilirdi.

doğrudan icra mahkemesinde görülmüş. Bana dediği bu. Eksik bir şey var mı bilmiyorum. Celbe çağrılmadan doğrudan karar çıkmış dediğine göre.

doğrudan icra mahkemesinde görülmüş. Bana dediği bu. Eksik bir şey var mı bilmiyorum. Celbe çağrılmadan doğrudan karar çıkmış dediğine göre.
Babanız size eksik anlatıyor olabilir mi? Mahkeme türü ne olursa olsun mahkemenin davalı ve davacı tarafı olur, ikisi de mahkemeye çağırılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…