- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
- Konu Sahibi HaslanmisPattis
-
Kızının böyle oldugunu adam bilmiş ki kocasından istemiş . Adam kızını tanıyor. Yazk..bence baban paranin ustune yatmayi falan dusunmuyor oyle osla senden isterdi damat bilmesind erdi insan in kendi evladi daha yakindir sonuçta
ama tam terisni yapmis adamcaz
esinin araabasi beklesin kaçmiyor ya, kaçrasada baska araba olur arabami yok
50.000 iKızlar yanlış anlaşılmalar var.
Babamın aldığı evde oturmuyoruz, kiraya falan da verilmedi. Biz de kiradayız zaten. Komple boş orası.
Ev meselesi zaten 1,5 senelik mevzu yeni değil. Hani ev aldı borcu vardı değil.
Ve evet çok doğru gelmeyebilir ama evde her zaman acil bir durum olur bankadan çekemeyiz ya da ben bankaya gitmeye üşenirim falan diye para tutarız.
babanız sakınan bir insan değil o çok belli.. ama muhtemelen böyle hissedeceğini düşünmüyor olabilir ama bi arkadaşnız olsa belki söylenir ama babaya da söylenmesi çok zor ve haklısınız bence. çünkü o sizin ne kadar babanız olsa da bütçeleriniz bir değil ikinizde ayrı birer ailedesiniz nihayetindeBabamın işleri işte cute.
Maaşla geçinen biri değil.
50bin.
Hı hı evet
Yok ev parası değil.
Evi dursun diye esenyurttan 100 bine topraktan falan almıştır. Tamamen dursun'luk bir şeydi.
Eşim böyle şeylere tepki vermez babam da biliyor, kendi ailesi olsa ya da başkasına olsa boğazına çöker de babamla o diyaloglara girmez.
Ya da hiç haftasonu vericem demeseydi mesela. Haftasonu vericem deyip ses çıkartmaması da kötü oldu.
Agzimdan aldiniz lafi bunu okuyunca benimde aklima babasi ogluna bag vermis oglu babasina bi salkim üzümü cok görmüş deyimi geldiBabası oğluna bağ vermiş oğlu babasına bir salkım üzümü çok görmüş işine dönmüş. ben babama verdiğim parayı borç diye vermezdim- ki babam ev falan almadı bana. Hatta düğüne de evime de yardımları olmadı. bebeğin ihtiyaçları bir şekilde hallolursa acil durum değil. istemeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?