Babamın eşime borcunu ödememesi

Babanız sizi bu yaşınıza getirene kadar masraf üstüne masraf yaptı. Üstelik evlenince size bir ev bile almıs. Cünkü evladısınız. Sizin eşinizin keyfi arabası icin babanıza BORÇ olarak verdiğiniz parayı istemeyi düşünüp üstelik sinirleniyorsunuz . Bilemiyorum. Vicdanınız rahat mı ?

Kızının böyle oldugunu adam bilmiş ki kocasından istemiş . Adam kızını tanıyor. Yazk..

Sizin için trilyonlarca parada harcasa 1. olarak eşinizden almış, 2. olarak ise BORÇ olarak almış. Her ne sebeple olursa olsun bence BORÇ alınan para geri ödenmeli.

Ayni durum bizde de oldu hic istemedim 4 yil sonra kendi verdi babam, aslinda almazdim. Ama hic bana oyle comert davranmadi babam. Evlenirken pek esya bile alinmadi.
Eger seninki gibi ev alsaydi asla parayi geri istemezdim.

Kızlar yanlış anlaşılmalar var.
Babamın aldığı evde oturmuyoruz, kiraya falan da verilmedi. Biz de kiradayız zaten. Komple boş orası.
Ev meselesi zaten 1,5 senelik mevzu yeni değil. Hani ev aldı borcu vardı değil.
Ve evet çok doğru gelmeyebilir ama evde her zaman acil bir durum olur bankadan çekemeyiz ya da ben bankaya gitmeye üşenirim falan diye para tutarız.

50.000 i
evde mi tutyorsunuz

ne kadar para verdiniz onu da söyler misiniz? Bir de babanız size ev almış ve başka şeyler de yapmış söylediğinize göre. bu kadar sinirlenmenize ve eşim istediği arabayı alamıyor diye bu kadar hayıflanmanıza pek anlam veremedim.daha 3 ay olmuş ev alacak kadar düşünceli baba borcunu da ödeyecektir.

Valla babadan bu derce para beklentisi olmanız tuhaf degilmi ? kan beynine sıçramış falan ne yani bu kadar vvermese kanlı bıçaklı mi olacaksiniz

Ebeveynler çocuklarına bakmak zorundadır. Yaptıkları şeylerin karşılığını bekleyemezler çocuklarından. ''besle kargayı oysun gözünü'' değil. O kargayı bile isteye dünyaya getiriyorsa en iyi şekilde bakmak zorunda o kargaya ve karşılığını bekleyemez.

Ev hediye etmişse , borç aldığı parayı buna sayamaz. Bence karaktersizlik olurdu. Borç diye isteyim vermemek de.

Çocuğuna bir ev hediye etmiş geri de karşılığını mı isteyecek? Etmeseydi o zaman.

Ebeveynler ve çocukları birbirine karşı aynı sorumluluğa sahip değil.

Konu sahibine neden bu kadar yukleniliyor anlamiyorum. Kim oldugunun onemi yok, cok yuklu miktarda bir parayi BORC olarak istemis. Ne isle ilgileniyor babaniz bilmiyorum belki yuklu odemesi vardi toparlayabilmek icin sizden aldi sonrasinda size vermek icin henuz toparlayamadi filan ama bu durumu ben yasamis olsaydim basinda bir sikinti mi var diye dusunurdum kesin. Anlattiklariniz normal degil.

Yine de borc olarak alinmis bir paranin odenmesi gerekir. Kaldiki kucuk meblalardan bahsetmiyorsunuz ihtiyaciniz olmasa bile uzatmis olmasi can sikici.

Bence babanizla bunu bir sekilde ya siz ya da esinizin konusmasi gerekiyor. Oncelikle parayi vermedin felan gibi degil de, " baba senin bizimle paylasmadigin birsey oldugunu dusunuyorum. Para muhim degil acelesi yok ne zaman uygun olursan o zaman kendini zora sokma ama bu kadar cok paraya neden ihtiyacin oldu " filan diyr girip bence nedenlerini ogrenin.

konu sahibinin üzerine ne kadar gidilmiş yahu. babadır evet, ama adam ödemek üzere almış parayı. ödeyeyim haftasonu demiş sonra konusu açılmamış. hiç durumu olmasa bir açıklama yapmaz mıydı? hayırsız evlat falan ne alaka? durumu olmasaydı evi yapmazdı zaten.

babanız sakınan bir insan değil o çok belli.. ama muhtemelen böyle hissedeceğini düşünmüyor olabilir ama bi arkadaşnız olsa belki söylenir ama babaya da söylenmesi çok zor ve haklısınız bence. çünkü o sizin ne kadar babanız olsa da bütçeleriniz bir değil ikinizde ayrı birer ailedesiniz nihayetinde

Agzimdan aldiniz lafi bunu okuyunca benimde aklima babasi ogluna bag vermis oglu babasina bi salkim üzümü cok görmüş deyimi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…