• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamin evine döndüm çok kötüyüm

Ben yazdıklarından canının yandığını anladım,sebebini bilemem dediğiniz gibi kalpleri ancak Allah bilir. Üzüldüm ama çocuğu niye bıraktın diye sormanin kime ne faydası var,keşke birakmasaydi ama yapmış bir hata.
Şu faydası var.
Belki özeleştiri yapar da yarın çocuğunu yanına almak için bir girişimde bulunur.

Onu geç, kendine yada topluma zarar vermeyen birine doktor yatiş vermez.

Onu geç, bavul toplamaya eve gidebiliyorda, çocuğu için gidemiyormu? Kullandiği kelimeler, ifade etme şekli üstelik o kadar soğuk ki. Kesinlikle fake.

Ha bide hem mahkeme yolu ile çocuk almak istemesi hem "bir ara çocuksuz olursam iyi olur beaa" demenin çelişkiside var. Hiç gerçekçi değil yani.
Ins oyledir yoksa 6 yasindaki cocugub acisinu icimde yasadim. Bize bunu yasatmaya hakki yok vallahi ya

Çocuğu bırakıp ailenizle birlikte gitmişsiniz. Çocuk bildiğin travma geçiriyor. Bunu nasıl telafi edersiniz bilmem. Ayrıca bu durum mahkemede size nasıl yansır, onu hiç bilemem. Adam hakime demeyecek mi, bu kadın canı sıkıldığında çocuğunu bile bırakıp gidiyor diye. Hiç akıllıca bir davranış olmamış. Zaten psikolojisi kötü olan bir insanı daha fazla üzmek istemem ama hatanızdan bir an önce geri dönün.

Anneniz ve babaniz ne guzel insanlarmis ki sizi o evden cikarmak icin cok guzel bir cumle kurmuslar. Esinizin abisi ve eltiside keza oyle. Ama siz neden beklediniz neyi beklediniz anlamadim. İyi mi yaptim diye sormussunuz. Gec bile kalmissiniz ne diyeyim

Çocuğu bırakıp ailenizle birlikte gitmişsiniz. Çocuk bildiğin travma geçiriyor. Bunu nasıl telafi edersiniz bilmem. Ayrıca bu durum mahkemede size nasıl yansır, onu hiç bilemem. Adam hakime demeyecek mi, bu kadın canı sıkıldığında çocuğunu bile bırakıp gidiyor diye. Hiç akıllıca bir davranış olmamış. Zaten psikolojisi kötü olan bir insanı daha fazla üzmek istemem ama hatanızdan bir an önce geri dönün.
Diyemez efendim. Konu sahibi zaten mesaj atmis ben gidiyorum cocugu getir diye. Aramisda ustelij. Bunlarin hepsi bir delil.

Konu sahibi
Eşya hazırlamak ve çocuğu almamak!!!
Dürüst olun
Çocuk başına kalsın onla baş edemeyip size muhtaç olsun istediniz
Zaten burnu sürtsün diyorsunuz
Bu ne demek
Boşanmayacağım değerimi anlasın bana geri dönsün demek

Peki ya zavallı yavrunuz
Annem eşyalarını aldı beni almadı diyecek olan yavrunuz?

Başka bir şey demiyorum!

Ha Sakın ajitasyon yapmayın çok rica ederim
misal deseydiniz ki ben canımı zor kurtardım o hengamede yavrumu alamadım çok haklıydınız

Ama siz eşya toplamışsınız eşya
Terlik elbise toka çorap
Bunlar kadar kıymeti yok muydu o yavrunun

Çocuk kadının canı,şu an zaten cami yaniyor pişman olmuş bı anlık öfkeyle karar vermiş. Biraz insanı yorum yapın,teselli edin. Niye bıraktın deyince yarasına merhem olmuyirsunuz.
Evladin döner konu sahibi ama burnu surtsun diye sakın umutlanma bu adam seni kafasında bitirmiş.Hakkinda en hayırlısı olsun evladın ve senin için.

bir anlık öfke yok ki.
ailesiyle yemek yemiş dönmüş valiz hazırlamış. yemekte karar vermiş.
öfke dediğiniz şey kavga esnasında olur. apar topar çıkılır.
çocuktan ayrı kalmak iyi gelir diye de yazmış zaten. çocuğumdan bile değil çocuktan.

Cok kotuyum kızlar. Daha once konu açmıştım esimle kiskancligi cok abarttigi icin kavga etmistik bana vurmustu ve ben de darp raporu almistim mart ayinda. O zamandan beri ayni evde iki yabanci gibi yasadik. Ben belki duzelir diye bi umut hep saf gibi bekledim mart ayindan beri hic bir adım atmadi en ufak biseyde laf sokmalari hakaretleri devam etti. Calisiyorum maasimi alip kredi borcu oduyo, kendisi ogretmen, kendi maasiyla da geri kalan harcamalari yapip birikim de yapiyodu. Ailem sagolsun hep yanimda oldu bu surede hep bosanmam konusunda destek oldular. Ailem bursada oturuyo ben 2bucuk saat mesafede baska bi sehirdeyim. Ben bir turlu karar verip adim atamiyordum. Bugun benim bulundugum sehre geldi ailem disarda bulustuk. Cocugu da getir onu da gorelim dediler. Esim asla olmaz gorusturmem onlarla, sen ne b.k yersen ye keske seni de goturseler dedi bi araba laf soyledi.
Aylardir zulum ediyo duzelmeye hic niyeti yok. Geceleri ayri odada yatiyo, baska odada oturuyo, bizimle geZmeye gelmiyo flan.
Bugun annemler gelince dediler ki sana bir hafta muddet. Aylardir zulum ediyo sana susuyosun. Sana yanimizda o..pu diyo sen susuyosun. Hala kocam deyip duracaksan bizi unut dediler. Ben de o anda karar verdim acı cekip duracagima kanserli yeri bi anda kesip atmak lazim. Eve geldim bi valize esya topladim babamim arabasina bindik bursaya geldim. Ben bursaya dönüyorum cocugu getir diye msj attim cvp yazmadi. Gitmeden defalarca aradim acmadi. Tek canimi yakan cocugun onda kalmis olmasi. Yarin gidip dava acicam ve mahkeme ile alicam cocugumu. Suan tek canimi acitan cocugun onda kalmis olmasi.
Bikac saat once "Bu iş böyle olmaz, yarın falan gideriz bir avukata bi görüşürüz. En güzel biçimde hallederiz. " diye msj atti.
Arabamiz var benim uzerime. Bide kredi odememiz var o da benim uzerime ama kefil kendisi. Acaba bunları mi dusunuyo da bu sms i atti yoksa geri pas mi yapacak sizce.
Bi de ben gidince cocugum cok agladi sanirim esim abisini aramis cocuklari da alip bize gelin annesi gitti cok agliyo diye. (Eltimle aramiz cok iyidir o soyledi) abisi de eltim de bu konuda benim tarafimdalar burnu surtsun diye gitmedik abisi yuz vermedi dedi.
Uzuluyorum ama sadece cocugum icin. Oglum 6 bucuk yasinda. Mahkeme bana verir mi, darp raporum da var. En kisa zamanda nasil alabilirim. Bi de morale ihtiyacim var. İyi mi yaptim sizce
İyi yapmışsın bu kadar beklenen hata hiç bi yuva yıkılsın istemem boşan bırak diye ahkam kesmem zaten haddim değil inşallah burnu sürter pişman olur yalvarır ayaklarına kapanır inşallahhhh inşallahhhh düzelir hayat sürprizlerle dolu umarım mutlu mesut olursunuz

Arkadaslar neden bu kadar fazla tepki verdiniz anlamadim. Defalarca evden kovdu, cocugum icin gitmedim. Cocugu getirmesini de istedim ve bekledim de. Evde esya hazırlarken oglumla esim evde yoktu. Epey bekledim. Defalarca aradim acmadi. Gelmeyecekti de eve belli. Bugun de keske defolup gitsen dedi.

Arkadaslar neden bu kadar fazla tepki verdiniz anlamadim. Defalarca evden kovdu, cocugum icin gitmedim. Cocugu getirmesini de istedim ve bekledim de. Evde esya hazırlarken oglumla esim evde yoktu. Epey bekledim. Defalarca aradim acmadi. Gelmeyecekti de eve belli. Bugun de keske defolup gitsen dedi.
Gideceğinizi söylerseniz tabiki gelmez. Bir gün daha bekleyebilirdiniz

Seviyorum, ondan bir adım bekliyorum diye yazan sizsiniz defalarca.
Çocuğumu ona bıraksam mı diye yazan da sizsiniz.
Mart ayından bu yana yani 4 koca aydır çocuğu alıp gitmediniz de evde olmadığı gün, ailenizle görüştürmediği gün mü aklınıza geldi terketmek?
Hiç çaktırmadan eve döndüm, oğlumu al gel deseydiniz gelirdi. Siz de çocuğu alırdınız.

Allahım..
O çocuğun çaresizliğini ben içimde hissettim, oğlumu dusundum, daha da kötü oldum.
Babasıyla evdeyken, bakkala gitsem oğluma söylemeden, 3 dk ya, 5 bile değil, annem nerdee diye bağırırak sorar.

Neden, neden biraktiniz yavrunuzu...

En kısa süre de alın inşallah, ama onu bırakıp gidişinizi de unutmayacaktir 😔😔😔

Ben kendi adıma söyleyeyim
Eşyalarınızı bırakamayıp
Çocuğu bıraktığınız için verdim o tepkiyi

Belki kolumu bacağımı bırakırdım
Ama yavrumu bırakmazdım

“ çocuğu “ değil
Yavrumu
Oğlumu/kızımı

“ çocuğu” değil.....

Back
X