- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.213
- 698
- Konu Sahibi pembetilki
Yarın eşiniz işe gidince kimde kalacak oğlunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğruArkadaşlar çocuğu cami avlusuna bırakmadı Panik yapmayın.
Babasına bıraktı.
Üstelik muhtemelen babası daha çok düşünür.
Elimizde iki ebeveyn var,
Biri çocuğu hem koz olarak kullanıyor(burnu sürtsün, kıymetimi bilsin), hem de kafasına göre bırakıp gidebiliyor.
Üstelik hastaneye yatış yapacak kadar psikolojisi kötü.
Çocuk babada daha güvenli şu durumda.
En azindan akli selim.
Annesi gidince çocuk oyalasın diye kuzenlerini çağırmayı akıl etmiş.
Ne hali varsa görsün diyip bırakmamış.
Doğru söylüyorsunuz ama yine de çocuk ya gerçekten kıyamadım yavrucağı. Biz bile yani kendi adıma kaç yaşıma geldim yani halen nazım anneme geçer hemen bir şey olsun ufacık bir durumda ilk gittiğim yer annemdir ki ben 27 yaşımdayım. Bu yavrucak daha küçücük tam anneye ihtiyaç olunan zaman yani o yüzden üzüldüm ama dediğiniz gibi en azından derdini anlatabilir ama umarım babası çocuğuna karşı öfke konusunda kontrollü davranır. Bu bile meçhul çünkü.Ben daha çok yaşı birazda olsa büyük diye bi nebze de olsa sevindim. En azından isteklerini söyleyebilecek yaşta. Daha küçük olsaydı iyice araya kaynayacaktı yavrucak![]()
Sadece bir yerde değil bir çok yerde çocuk kelimesini kullanmış. Benim de dikkatimi çekti.
Oğlum / kızım / meleğim, bebeğim , canim diye siralanbilecek bir çok sıfat varken " çocuk " bana da çok duygusuz geldi.
Zorunlu ayrılıklar dışında hiçbir anne çocuklarını bırakmamalı.
Ne diyelim , tedavi surecindeymis , doktor yatış vermiş. Bu yüzden çok bir şey yazamıyorum.
Ama elticiği gitmemiş, burnu sürtsün diye. Konu sahibi bu tepkiden memnun. Gidin de çocuğum ağlamasın dememiş.Arkadaşlar çocuğu cami avlusuna bırakmadı Panik yapmayın.
Babasına bıraktı.
Biri çocuğu hem koz olarak kullanıyor(burnu sürtsün, kıymetimi bilsin), hem de kafasına göre bırakıp gidebiliyor.
En azindan akli selim.
Eşyalarını bırakamayıp çocuğunu bırakabilen kadına mı üzülecektik pardon?Kk kadınları olarak çocuğa annesinden daha çok üzüldük, olaya bak!
bence sen zaten geri dönücem diye bırakmışsın çocuğunu bu yüzden için çocuktan yana rahat gibi geldi bana..Arkadaslar neden bu kadar fazla tepki verdiniz anlamadim. Defalarca evden kovdu, cocugum icin gitmedim. Cocugu getirmesini de istedim ve bekledim de. Evde esya hazırlarken oglumla esim evde yoktu. Epey bekledim. Defalarca aradim acmadi. Gelmeyecekti de eve belli. Bugun de keske defolup gitsen dedi.
Ama elticiği gitmemiş, burnu sürtsün diye.
Mesajı bu konu sahibinin;
cocugum cok agladi sanirim esim abisini aramis cocuklari da alip bize gelin annesi gitti cok agliyo diye. (Eltimle aramiz cok iyidir o soyledi) abisi de eltim de bu konuda benim tarafimdalar burnu surtsun diye gitmedik abisi yuz vermedi dedi.
Ama elticiği gitmemiş, burnu sürtsün diye.
Mesajı bu konu sahibinin;
cocugum cok agladi sanirim esim abisini aramis cocuklari da alip bize gelin annesi gitti cok agliyo diye. (Eltimle aramiz cok iyidir o soyledi) abisi de eltim de bu konuda benim tarafimdalar burnu surtsun diye gitmedik abisi yuz vermedi dedi.
Yalnız konu sahibi bu tepkiden memnun.Bu eltiyi vicdansız yapar, babayı düşüncesiz yapmaz.
Bulur bir yolunu.babaanneye giderler, tatile giderler.
Hiç olmadı kendi eliyle getirir verir konu sahibine.
Öncesini bilmem.
Ama adam az çok ilgili babaysa, şu an
konu sahibi:0 baba:1
Yok ilgisiz babaysa, ilgisiz olduğunu bile bile babasına bırakmış,
Konu sahibi: -1, baba:0
Hani bir hikaye var biliyor musunuzArkadaşlar çocuğu cami avlusuna bırakmadı Panik yapmayın.
Babasına bıraktı.
En azindan akli selim.
cok iyi yapmissiniz hatta gec kalmissiniz bunun icin.
cocugu keske alsaydiniz evet ama, sonucta babasinda..eminim cocuga iyi bakacaktir..hatta cocuk aglarsa uzulurse, elleriyle bile getirebilir.
iste bu kadar basit aslinda boyle tiynetsiz adamlara eyvallah diyip yollari ayirmak.
hakkinizda hayirlisi olsun..cocugunuzu ozlediginizi biliyorum ama, sabredin..en kisa zamanda kavusacaginiza eminim.
size o...pu diyen insanla iliskinizi o an kesmelisiniz, kim oldugu onemli degil.
bunca kotulugune ragmen, orda durup beklemissiniz ya hani " keske annenler seni de goturse" derken gidemeyeceginize emindi. ama gitmissiniz. bu bile bana gore zafer.
allah en kisa zamanda yavrunuza kavustursun. arkanizda dag gibi aileniz varken, bir kere geldiiginiz su dunyayi bu adamla kalarak veya ona geri donerek kendinize cehennem etmeyin.
Hani bir hikaye var biliyor musunuz
Adam kardeşiyle hasat zamanı buğdayı eşit paylaşıyor
Kardeşi bir bakıyor ki adam kendine iki kardeşine bir hisse koyuyor
Kardeşi diyor ki neden böyle yapıyorsun
Adam da diyor ki ben deliyim ne yaptığımı bilmiyorum
Kardeşi diyor ki madem bu kadar delisin neden kendine az bana fazla koymuyorsun
Bu defa adam diyor ki
Deli dediysek o kadar da deli değilim!
Şimdi sizinki o hesap
Konu sahibinin psikiyatri kliniğinde yatacağı gerçeğinden yola çıkarak normal görüyorsunuz çocuğu bırakabilmesini
Aynı gerçek ile eşyalarını neden bırakmamış?
Cevap : o kadar da psikolojisi kötü değilmiş
Olabilir mi
Dağ gibi olsaydı ailesi eşi o. diyemezdi onların yanında zatenO dağ gibi aile arkasında değil yalnız.
Onu geçiniz.
Arkasında olan aile, o şehre o adamı gömer, o çocuğu alırdı.
Ben baba evine çocuksuz dönecek kadar aklımı yitirsem, yada adamı cezalandırılacağım diye gözüm kararıp, çocuklarımı koz kullansam, buna başta ailen musade etmez.
Kendime geldiğimde uzulurum, hadi ben doğru dusunemedim, siz neciydiniz derim diye.
Cezalandırıyor kocasını işte çocuğuyla.Yalnız konu sahibi bu tepkiden memnun.
Çünkü eltisi ona hep destek. Çocuğum ağlamasın, lütfen git diyebilirdi ama dememiş.
Zaten olay baştan sona garip.O dağ gibi aile arkasında değil yalnız.
Onu geçiniz.
Arkasında olan aile, o şehre o adamı gömer, o çocuğu alırdı.
Ben baba evine çocuksuz dönecek kadar aklımı yitirsem, yada adamı cezalandırılacağım diye gözüm kararıp, çocuklarımı koz kullansam, buna başta ailen musade etmez.
Kendime geldiğimde uzulurum, hadi ben doğru dusunemedim, siz neciydiniz derim diye.