Babamin evine döndüm çok kötüyüm

Cok kotuyum kızlar. Daha once konu açmıştım esimle kiskancligi cok abarttigi icin kavga etmistik bana vurmustu ve ben de darp raporu almistim mart ayinda. O zamandan beri ayni evde iki yabanci gibi yasadik. Ben belki duzelir diye bi umut hep saf gibi bekledim mart ayindan beri hic bir adım atmadi en ufak biseyde laf sokmalari hakaretleri devam etti. Calisiyorum maasimi alip kredi borcu oduyo, kendisi ogretmen, kendi maasiyla da geri kalan harcamalari yapip birikim de yapiyodu. Ailem sagolsun hep yanimda oldu bu surede hep bosanmam konusunda destek oldular. Ailem bursada oturuyo ben 2bucuk saat mesafede baska bi sehirdeyim. Ben bir turlu karar verip adim atamiyordum. Bugun benim bulundugum sehre geldi ailem disarda bulustuk. Cocugu da getir onu da gorelim dediler. Esim asla olmaz gorusturmem onlarla, sen ne b.k yersen ye keske seni de goturseler dedi bi araba laf soyledi.
Aylardir zulum ediyo duzelmeye hic niyeti yok. Geceleri ayri odada yatiyo, baska odada oturuyo, bizimle geZmeye gelmiyo flan.
Bugun annemler gelince dediler ki sana bir hafta muddet. Aylardir zulum ediyo sana susuyosun. Sana yanimizda o..pu diyo sen susuyosun. Hala kocam deyip duracaksan bizi unut dediler. Ben de o anda karar verdim acı cekip duracagima kanserli yeri bi anda kesip atmak lazim. Eve geldim bi valize esya topladim babamim arabasina bindik bursaya geldim. Ben bursaya dönüyorum cocugu getir diye msj attim cvp yazmadi. Gitmeden defalarca aradim acmadi. Tek canimi yakan cocugun onda kalmis olmasi. Yarin gidip dava acicam ve mahkeme ile alicam cocugumu. Suan tek canimi acitan cocugun onda kalmis olmasi.
Bikac saat once "Bu iş böyle olmaz, yarın falan gideriz bir avukata bi görüşürüz. En güzel biçimde hallederiz. " diye msj atti.
Arabamiz var benim uzerime. Bide kredi odememiz var o da benim uzerime ama kefil kendisi. Acaba bunları mi dusunuyo da bu sms i atti yoksa geri pas mi yapacak sizce.
Bi de ben gidince cocugum cok agladi sanirim esim abisini aramis cocuklari da alip bize gelin annesi gitti cok agliyo diye. (Eltimle aramiz cok iyidir o soyledi) abisi de eltim de bu konuda benim tarafimdalar burnu surtsun diye gitmedik abisi yuz vermedi dedi.
Uzuluyorum ama sadece cocugum icin. Oglum 6 bucuk yasinda. Mahkeme bana verir mi, darp raporum da var. En kisa zamanda nasil alabilirim. Bi de morale ihtiyacim var. İyi mi yaptim sizce
Sen marttan beri saçma sapan sabır göster sonra da çocuğu bırak git olacak iş değil.

Aileniz çocuğu almadan nasıl gitti ?
Eve eşya toplamaya gittiğinde çocuk nerdeydi ?
Kıyamam çok ağlamış bir de yavrum tek derdin o olsun en kısa zamanda kavuşursun inşallah çocuğuna
Ben çocuğa çok üzüldüm

Mart ayından beri sorunlusunuz ve evi terketmek için bugünü mü beklediniz?
Çocuğunuzun evde olmadığı bugünü?

Babasına da çocuğu getir gidecem diye mesaj atmanız nedir? Kolay kolay hiçbir baba o çocuğu getirmezdi zaten.

Aileniz bir hafta süre vermiş ama siz beklememişsiniz, oradan da baskı yok.

Ee, neresinden tutmalı bu konuyu, bilemedim.

Ne kadar kötü bir eş olursa olsun o da çocuğunuzun babası...... ..siz aldığınızda onun içi yanacak, o aldığında sizin... Ama siz düşmanca ayrılırsanız, çocuğunuzun yüreği hep yaralı olacak.

Sakinlik ve sükunet içinde ayrılabilmenin yollarını deneyin demek istediğim... Çünkü siz ayrılsanızda aranızda evladınız vasıtasıyla bağınız devam edecek, etmeli de...

Cok cirkeflesecek. Asla vermek istemeyecek. Kavga edecek tehdid edecek. Acikcasi biraz da burnu surtsun istedim. Surekli kovuyo beni evden ben yuzsuz gibi duruyodum
barışma umudunuz mu var ki burnu sürtsün istiyorsunuz. Ben o kadar sabretmeye 1 gün daha sabredip çocuğunuzu da alıp gitseydiniz diyorum. 6.5 yaşında oğlumla yaşıtmış, beni terkedip gitti diye düşünecek. İnsan hiç angut kocasının burnu sürtsün diye evladını kullanır mı???

Gerçekten hayret içindeyim evladınızı bırakıp gittiğiniz için, anneye en ihtiyaç duydukları anne kuzuları oldukları dönemde aranızdaki bağı çok güzel zedelemişsiniz.

Bu forumda bir kere herkes anne olmasin lutfen demistim ve linc yemistim. Buyrun en guzel ornegi bu arkadas iste.
Yazik uzuldum o cocuga. Cok cok yazik.

kimse kusura bakmasın ben de sizin gibi düşünüyorum.
küçücük bir çocuğu eşiyle arasındaki problemlerde öne süren, psikolojisini zerre umursamayan, henüz anne baba olgunluğuna erişmemiş insanların anne baba olmalarını ben de doğru bulmuyorum. konu sahibi resmen kocasının burnu sürtülsün diye kendisine dayak atan adama çocuğunu birakmis. bir de kafa dinleyeyim, toparlanayım diyor. bu konu gerçekten büyük bir vicdansızlık örneği.

Üzüldüğüm en kötü yanı çocuğum onda kalmış olması ayrı uyucak olmanız ama babası o da gözü gibi bakar içini rahatlatırsa

Çocuğunuz şuan onu da terk ettiğinizi düşünüp nasıl bir acı içindedir acaba?

O kadar zaman sabredip sonunda gitmeye karar vermişsiniz,çözümünüz evladınızı babaya bırakmak olmamalıydı bence. Eşinizle İletişime geçip oğlunuzun psikolojisini bozmamak için size getirmesini ,çocuğunuzun bir suçu olmadığını belirtin. 6 yaş da küçük bir yaş değil her şeyin farkındadır, önceliğiniz çocuğunuzu almak olsun.

Bence iyi yapmışsınız herkes sizden yana çocuğu da bi şekilde alırsınız anne çocuğu yaşında daha size verir mahkeme üzülmeyin

kimse kusura bakmasın ben de sizin gibi düşünüyorum.
küçücük bir çocuğu eşiyle arasındaki problemlerde öne süren, psikolojisini zerre umursamayan, henüz anne baba olgunluğuna erişmemiş insanların anne baba olmalarını ben de doğru bulmuyorum. konu sahibi resmen kocasının burnu sürtülsün diye kendisine dayak atan adama çocuğunu birakmis. bir de kafa dinleyeyim, toparlanayım diyor. bu konu gerçekten büyük bir vicdansızlık örneği.
Keske sosyal hizmetler falan alsa ellerinden. Boylesine manyak bir baba ve onu zerre dusunmeyen bencil bir anneyle buyumese. Keske cocuklar anne babalarini secebilse...

Sinirlerimi bozdu bu konu
Uyuyamıyorum çocuğu düşünmekten
O kadar şey anlatmış en önemlisi çocuk
Onu bile en son söylemiş
Dehşet içerisindeyim

Son düzenleme:
Bence iyi yapmışsınız. Çocuk bakmak, sorumluluk almak neymiş görsün.

Arkadaşım boşandı. Eşi çocuğu asla vermem dedi. Neyse arkadaşımın ailesi zaten çocukla gelsin istememişti. Her neyse birkaç hafta oldu.

Şimdi kara kara düşünüyor. Çocuğa kim bakıcak diye. Çocuğumu sana vermem diyip kıçını yırtmıştı adam. Velayeti babada. Şimdi de tutturdu kızı kim bakacak diye.

Ee noldu hani kızını kimseye vermezdi. Zor geldi. Erkekler böyle atıp tutar iş icraata geldi mi ilk günden sukoyuverirler.

Birkaç güne o da anlayacak. Kendi elleriyle getirecek. Hadi şimdi okul tatil, işe gitmiyor. Ya okul açılınca!!!!!
Zaten mahkeme otomatik olarak sana verir.

Maaş kartını umarım almışsındır. Arabanı da al. O ev borcunu ödemeyi de bırak. Sırf bu borç yüzünden belki sana ılımlı davranabilir. Ama çocuğunu vermeyen adamın borcunu da ödeme sakın.

Cok kotuyum kızlar. Daha once konu açmıştım esimle kiskancligi cok abarttigi icin kavga etmistik bana vurmustu ve ben de darp raporu almistim mart ayinda. O zamandan beri ayni evde iki yabanci gibi yasadik. Ben belki duzelir diye bi umut hep saf gibi bekledim mart ayindan beri hic bir adım atmadi en ufak biseyde laf sokmalari hakaretleri devam etti. Calisiyorum maasimi alip kredi borcu oduyo, kendisi ogretmen, kendi maasiyla da geri kalan harcamalari yapip birikim de yapiyodu. Ailem sagolsun hep yanimda oldu bu surede hep bosanmam konusunda destek oldular. Ailem bursada oturuyo ben 2bucuk saat mesafede baska bi sehirdeyim. Ben bir turlu karar verip adim atamiyordum. Bugun benim bulundugum sehre geldi ailem disarda bulustuk. Cocugu da getir onu da gorelim dediler. Esim asla olmaz gorusturmem onlarla, sen ne b.k yersen ye keske seni de goturseler dedi bi araba laf soyledi.
Aylardir zulum ediyo duzelmeye hic niyeti yok. Geceleri ayri odada yatiyo, baska odada oturuyo, bizimle geZmeye gelmiyo flan.
Bugun annemler gelince dediler ki sana bir hafta muddet. Aylardir zulum ediyo sana susuyosun. Sana yanimizda o..pu diyo sen susuyosun. Hala kocam deyip duracaksan bizi unut dediler. Ben de o anda karar verdim acı cekip duracagima kanserli yeri bi anda kesip atmak lazim. Eve geldim bi valize esya topladim babamim arabasina bindik bursaya geldim. Ben bursaya dönüyorum cocugu getir diye msj attim cvp yazmadi. Gitmeden defalarca aradim acmadi. Tek canimi yakan cocugun onda kalmis olmasi. Yarin gidip dava acicam ve mahkeme ile alicam cocugumu. Suan tek canimi acitan cocugun onda kalmis olmasi.
Bikac saat once "Bu iş böyle olmaz, yarın falan gideriz bir avukata bi görüşürüz. En güzel biçimde hallederiz. " diye msj atti.
Arabamiz var benim uzerime. Bide kredi odememiz var o da benim uzerime ama kefil kendisi. Acaba bunları mi dusunuyo da bu sms i atti yoksa geri pas mi yapacak sizce.
Bi de ben gidince cocugum cok agladi sanirim esim abisini aramis cocuklari da alip bize gelin annesi gitti cok agliyo diye. (Eltimle aramiz cok iyidir o soyledi) abisi de eltim de bu konuda benim tarafimdalar burnu surtsun diye gitmedik abisi yuz vermedi dedi.
Uzuluyorum ama sadece cocugum icin. Oglum 6 bucuk yasinda. Mahkeme bana verir mi, darp raporum da var. En kisa zamanda nasil alabilirim. Bi de morale ihtiyacim var. İyi mi yaptim sizce
Ne olursa olsun kendin kacip gittigin bi adama evladini birakmamaliydin. Sonra alicam vs tarzinda bisey soylemene gerek yok o an giderken birakmasaydin keske

Keske sosyal hizmetler falan alsa ellerinden. Boylesine manyak bir baba ve onu zerre dusunmeyen bencil bir anneyle buyumese. Keske cocuklar anne babalarini secebilse...

Yetiştirme yurdunda daha mı iyi bakılacak peki
Daha mı mutlu olacak
Daha mı çok sevgi görecek?

Gitmekle geç bile kalmışsın adam bilerek öyle davranmiski sen kendin gidersin diye mahkeme çocuğu sana verir inşallah oda Allah'ın dan bulsun

Apar topar kaçmanızı gerektirecek bir durumda değilmişsiniz. Gitmekte haklısınız da neden çocuğunuzu alıp gitmediniz kısmına takılmamak imkansız. Çok acı ya... İnsan evladını nasıl arkada bırakır? Ha sokakta bırakmış değilsiniz, babasının yanında ama annenin varlığıyla kıyaslanamaz ki. Arkanızdan ağlayacağını, terk edildiğini düşüneceğini bilmiyor olamazsınız. O zaman neden? Saçmalıklar silsilesi. Ne yapmaya çalıştığınızı anlayamadım vallahi. Bunca şiddete rağmen kocam diye yapıştığınızı adamı da kolay kolay boşayacağınızı düşünemedim ama umarım öyle değildir.

Back
X