- 3 Şubat 2018
- 25.867
- 111.274
- 598
Ben sizi çok iyi anlıyorum o an çekmemiştir diye birşey değil sizin konunuz bu konuyu önemsenmemesi aynı şeylerle uğraşıyorum malesef pazara gidicek sanki arkadasimla kahve içmeye gidicem demişim gibi davraniliyo kendime 1 esortman altı aldırmak için uğraşmak mesala beni derinden yaralıyo evdesin zaten napcan kıyafeti denmesi hiç birseye hakkım yokmuş gibi davranması ve bunu dile getirmesi ben evlendiğimde eşimin 1 tek çöpü yoktu çalıştık beraber arabamızı evimizi aldık kredi ödüyoruz şuan ama geçim sıkıntısı çekmiyoruz ama ben varlık içinde yokluk çekiyorum çalışırken sıkıntı yoktu kaz gelecek yerden tavuk esirgenmiyodu bu yaptıkları psikoljik şiddetlidir sakin adım atma güçlü dur kardeşim 2 gün birşey değil 2 ayda aramasa sakin geri adım atma ben herşeye sustum en son bana senin yediğin ekmeği bile ben alıyorum dedi o gün bu gündür yüzünü goresim yok
O zaman daha dık bır durus sergıleyın karsısında. Evet laf anlamayana ugrasmak bazen beyhude oluyorcok konustum gercekten guzellikle soyledigim zamanlar oldu ciddiye alinmadım daha bir çok konuda hep konusmaya calistigim zamanlar oldu ama benim esimde ise yaramiyor zaten konusmayi beceren bir insan bile degil o yuzden bu sikıntilarim zaten.
bizim evle digimzden bu yana baska sorunlar da vardi mesela onceki konularimda esimde cinsel anlamda bir cok sorun vardi o kadar guzellikle konustum agladim duygularimi anlattim terapiste gidelim dedim dinlemedi sonra ne oldu biliyor musunuz ben tehdit ettim ailede herkese soylemekle ve bosanmakla sonra terapiste gittik ve 9 ay terapi gorduk ister kabul edin ister etmeyin bazi insanlara guzel konusmak yaramiyor sert olmaniz gerekiyor. Ben de her seyi guzellike halletmek isterdim ama oyle bir durumum yok
Evi terkedecek ya da olayı ailenize yansıtacak kadar fevri davranmanız dışında ben size hak verdim. “Sana para yok” demek nasıl bir cürettir, o dışarda çalışıyorsa siz de evde çalışıyorsunuz ki şu an ev hayatını tercih etme sebebiniz de mecburiyetlerdenmiş. Harçlık aldığım dönemlerde bu cümleyi babamdan dahi duymuş olsaydım yaşıma bakmaz resti çekerdim. Dilerim ki kafasına dank eder de geri adım atar.
Benim sorunum sadece bu değil birde kayınvalide problemim var bizim eşimle her anlamda evliliğimiz biteli 4 5 ay oluyo zaten cocuk için bir aradayiz ama katlanılmaz durumda evliligim boşanmayı düşünüyorum tabiyki ama plansız hareket edecek potansiyelde değilim ailemin yanına taşınsam ailemin durumu pek iyi değil geçim sıkıntısı yasariz oğluma bunu yaşatmak istemiyorum mahkeme sonuçlanana kadar eşim bana hiç birşey vermez önce iş bulucam sonra da gidicem allah yardımcım olsun hergun dua ediyorum iş bulamıyorum diyorum allahim kafamda plan yapiyom diyemi ben iş bulamıyorum hayırlısı ayrılmamam mi artık psikolojim alt üst durumdaAllah kolaylık versin size umarim eşiniz de hatasını anlar diyeceğim ama malesef bu konuda bi ders almadan bir sey olmuyor yani adamin kisiligi boyleyse ozellikle. boyle bi adamla yasamak cok zir hic bosanmayi dusunmediniz mi hakkinizi daha rahat alir daga iyi bir hayat kurardiniz kendinize daha onceden de calisan bir kadinmissiniz hem ya da tekrar calissaniz ?
Niye hic ek banka kart çıkarmasınız. Benim hesabima da para geliyor, ama büyük harcamaları esimin hesabından yapıyorum (annelik izinim devam ediyor daha, bu sene başlıyorum tekrar). Onun icin ek kart çıkarttık. Gerektiği zaman kendim pada çekiyorum.
Bu şekilde patlamak yerine keşke böyle bir çözüm yolu izkeseydiniz veya hesap açtırıp her ay otomatik olarak ona gecirseydiniz. Evi terk etmek burda yalnis hareket olmuş. Ama madem aileleri katmissiniz ve ayrilmissiniz bari arkasinda durun. Nasıl erkeğin hakaret etmesine karsiysam kadının hakaret etmesine karşıyım
Ben sizi daha hatalı buldum bu konu özelinde.
Paramı çektin mi? Bile çok yanlış bir söz.
Yetmemiş 'çekmediysen fena olur' ...
Yıllardır çalışıyorum, ortalamanın üstünde kazanıyorum, hiç cüzdanında 2000-3000 TL
ile gezmedim.
Paraya biraz fazla anlam yüklüyor olabilir misiniz?
2000-3000 nedir ya.okadar para tek seferde hiç cüzdanimda olmadı.
Bir ay boyunca didinip çalıştığım ve hakettiğim parayi bu şekilde, bu seviyede almak isteyen birine 1 tl bile vermem ben olsam. adam yine insafliymiş.
Niye hic ek banka kart çıkarmasınız. Benim hesabima da para geliyor, ama büyük harcamaları esimin hesabından yapıyorum (annelik izinim devam ediyor daha, bu sene başlıyorum tekrar). Onun icin ek kart çıkarttık. Gerektiği zaman kendim pada çekiyorum.
Bu şekilde patlamak yerine keşke böyle bir çözüm yolu izkeseydiniz veya hesap açtırıp her ay otomatik olarak ona gecirseydiniz. Evi terk etmek burda yalnis hareket olmuş. Ama madem aileleri katmissiniz ve ayrilmissiniz bari arkasinda durun. Nasıl erkeğin hakaret etmesine karsiysam kadının hakaret etmesine karşıyım
Siz bence doğru olanı yapmışsınız,yuvanızı yıkın demiyorum ama eşiniz sınırlarınız olduğunu bilmeli.Sakın siz aramayın,bu sefer yine ciddiye almaz.Umarım artık eşiniz sizin de bir birey olduğunuzu ve ihtiyaçlarınızın olduğunu fark eder.Buradaki kadınlara da şaşkınlıkla bakıyorumtek farkimiz hakaret etmem onun icin haksizim. ciddiye alip cevap vermemek en dogrusuymus gercekten
Yani o an para şart mıydı ben anlamadım...
Öbür gün çeker verirdi.
Yani ne bileyim alacaklı gibi sık boğaz etmişsiniz.
Belki hep aynısını yapıyordur bilemem ama bence bu olayda gereksiz gerilmişsiniz
konuda da yazdim hep aynisini yapiyor
Evi terkedecek bir konu değil. Evi terk etmek benim için herşey bitti artık boşanma aşamasın geçelim demektir. Siz sıradan bir kavgada evi terkederseniz adamda aramaz sormaz. Çok normal.
Konuya gelecek olursak haklısınız kesinlikle. Bir dönem çalışmiyordum, eşim hesabıma her ay çalışıyormuşum gibi para yatırırdı. İşten ayrılırken buna ortak karar vermiştik. Para istemek durumunda kalmiyordum, ona rağmen haftalık eve yine para bırakırdı, evde bulsun diye. Sizin eşiniz sana para yok gibi saçma bir cümle kurmuş sanki çocuğa ceza veriyor. Ne gereksiz bi atarlanma olmuş ama yinede evi terkederek iyi yapmamıssınız. Kavga belki uzayacaktı, dahada büyüecekti ama orda çözüme ulaştırsaydınız daha iyi olurdu. Şuan dönerseniz adamın bu huyunu kabul etmiş olacaksınız, dönmessenizde belkide gel demeyecek. Babanızmı geçindirecek sizi bundan sonra oda var. Çocukda varmış. Kötü durum yani. İnşallah çözersiniz.
Bu tamamen kadınların suçu hamile kalmadan kadınlar kendi paralarını biriktirmeleri gerektirir, adamın eline bakmamak için,
Çoğu kadın bebek doğduktan sonra parasızlık
Çilesi çekiyor erkeğin parası yetersiz geliyor,
Bu doğum tamamen planlı olmalı,
Çünkü erkeklerin çoğu asgari ücretli
Kadın çok iyi düşğnüp ona göre hamale kalmalı, çünkü artık bebek olduktan sonra aluşveriş kısıtlanması geliyor, gezme olayı bitiyor, yeni kıyafet alımı olmuyor, dışarıda yemek yemek lüks oluyor, bunları yaşamak istemiyorsanız, hamile kalmayın, bir de hamilelikten sonra çoğu kıyafet olmuyor
ilk defa patlak veren bi konu degil surekli uyariyordum anlamiyordu yine yapiyordu en son boyle oldu babam gecindirir gecindirmesine de oyle bir duruma gelirsem ben calisirim zaten. birileri beni baksin diye gelmedim eve
Kusura bakma ama sırf para vermiyor diye bu çocuğu babasız büyütemezsin o zaman kocanın cebinden çocuğun için para çalacaksın! Madem ki parası varesim asgari ucretli degil maasi iyi denebilecek duzeyde cok luks yasayan bir insan da degilim ben bu cocugu tek basima yapmadim ki niye tek basima basimin caresine bakiyorum ?
Çok doğru çocuğa da iyi baba dır ama büyücek çocuklarımız doğruyu yanlışı ayırt etcekleresim asgari ucretli degil maasi iyi denebilecek duzeyde cok luks yasayan bir insan da degilim ben bu cocugu tek basima yapmadim ki niye tek basima basimin caresine bakiyorum ?
Kusura bakma ama sırf para vermiyor diye bu çocuğu babasız büyütemezsin o zaman kocanın cebinden çocuğun için para çalacaksın! Madem ki parası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?