Babamın evine döndüm

Biz çocuk olmadan önce bu konuları konuşmuştuk. Cünkü bende çalışıyordum ve bu konuda başkasının eline bakmaya alışık değilim. Doğum izine ayrılmadan bu konuları detaylı konuşmasını mi? Madem elden vermeye üşeniyor o zaman otomatik olarak kredi kartınıza veya başka kartınıza yaptırabilirdi. Ama sanırım maddi konularda uzatmalı oynuyor. Bence bir eş çocuğa bakmak için işten ayrılıyorsa böyle mağduriyetler yaşatmak son derece yalnis. Keyfinize ayrilmiyorsunuz üstüne anlattığınizdan para savurmuyorsunuz

Bakıcı parasını eşiniz ödesin ya da yarı yarıya ödeyin madem. Nİye bana birşey kalmayacak diyorsunuz ki? Bakıcıya size verdiğinden çok para verirse pişman olur belki.

Genelde cogu erkekler bu konuda düsüncesiz oluyorlar. Sizin es öyle demekki.
Empati kurmasini saglayarak anlatsaydiniz keske baba evine dönmeden önce..
Ama esinizi en iyi siz taniyorsunuz biz burdan ne desek bos.
Bazi erkeklere empati de konusma da islemiyor.. sizde sanirim akli basina gelsin diye ayrildiniz evden..umarim ise yarar.

Ablacım aramızda yaş farkı ne bilmiyorum ama kusura başmasan sana biraz nasihat etmek istiyorum kadınlar çalışıp evi geçindirmek gibi bir şey için yaratılmadı ev hanımı olup eşini günü gelince idare etmek için çocuklarına analık etmek için yaratıldı ya bir düşün ne kadar saçma para konusu yüzünden ayrı kalıyorsunuz yazık değil mi belkim yok hesapta para belki çekiniyor söylemeye para kalmadı diye yaa misal söylüyorum yada çok yorgundu eşin anca eve atabildi kendini eve gelip bide o yorgunlukla kavga etti eşiyle ne kadar üzücü değil mi işten yorgun gelip dinleneyim biraz diyorsun ama eve gelip kavga edip o yorgunluğun üstüne bir de kat ve kat üzülüp kıvrılıp belkide ağlıyorsun sen eşine kıyabilirsiniz misin hiç sevmiyor olsan bile vicdanın kabul eder mi varlıkta ve yoklukta yanında ol eşinin çok mu acil bir şey lazım eşin alır gelirken yada sen doları mı çıkacaktn yarın ertele 1 2 gün senin huzurundan çocuğundan eşinden daha önemli bir şey yok hayatta anneni babanı nasıl üzersin bu konular için hiç yakıştırmadım sana evet para isteyemiyorsun alamıyorsun belki ama alışmak zorundasın her seferinde bu şekilde kavga ediceksin sen parayı alırken gururun inciliyor olabilir ama eşin bir evin reis olduğunu ve erkek olduğunu hissediyor pqaayı eline verirken inan bana para mara yok demekle de ciddi değildir eşin sinirle söylemiştir bence yoksa neden vermesin ki

Ablacım aramızda yaş farkı ne bilmiyorum ama kusura başmasan sana biraz nasihat etmek istiyorum kadınlar çalışıp evi geçindirmek gibi bir şey için yaratılmadı ev hanımı olup eşini günü gelince idare etmek için çocuklarına analık etmek için yaratıldı ya bir düşün ne kadar saçma para konusu yüzünden ayrı kalıyorsunuz yazık değil mi belkim yok hesapta para belki çekiniyor söylemeye para kalmadı diye yaa misal söylüyorum yada çok yorgundu eşin anca eve atabildi kendini eve gelip bide o yorgunlukla kavga etti eşiyle ne kadar üzücü değil mi işten yorgun gelip dinleneyim biraz diyorsun ama eve gelip kavga edip o yorgunluğun üstüne bir de kat ve kat üzülüp kıvrılıp belkide ağlıyorsun sen eşine kıyabilirsiniz misin hiç sevmiyor olsan bile vicdanın kabul eder mi varlıkta ve yoklukta yanında ol eşinin çok mu acil bir şey lazım eşin alır gelirken yada sen doları mı çıkacaktn yarın ertele 1 2 gün senin huzurundan çocuğundan eşinden daha önemli bir şey yok hayatta anneni babanı nasıl üzersin bu konular için hiç yakıştırmadım sana evet para isteyemiyorsun alamıyorsun belki ama alışmak zorundasın her seferinde bu şekilde kavga ediceksin sen parayı alırken gururun inciliyor olabilir ama eşin bir evin reis olduğunu ve erkek olduğunu hissediyor pqaayı eline verirken inan bana para mara yok demekle de ciddi değildir eşin sinirle söylemiştir bence yoksa neden vermesin ki çok ayıp gerçekten bence hemen hatanı düzelt herşey para değil para ev getirir ama huzur aşk mutluluk sağlık getiremez

6 yildir evliyim son 6 aya kdar da calistim suan calismiyorum ama bu para mevzulari asla bu sekilde konusulmamistir bizim evde gercekten bu kadar buyuk konu oluyor mu merak ettim.
bunun disinda, babanizi arayip cagiran siz, baba evine donen siz, simdi ne yapicam diye soran siz.

baba gel beni al demek bu kadar kolay mi gercekten? babama gel beni al diyorsam sonraki adim bosanma dilekcesi yazmak olurdu sadece. eger bunu yapmayacaksam neden gideyim ki baba evine?goz dagi vermek icin mi?cezalandirmak mi?

baba evine donmek artik katlanamiuorum bu evlilige bir gun daha tahammul edemiyorum demek bana gore. kizip kizip o insanlarin keyfinikacirip sonra barisip laylaylom hayata donmek degil.

bugun kocanizlaa barissaniz, eve donseniz ve bir daha hic para konusunda sikinti yasamasaniz bile anne babaniz hep tedirgin olacak biliyormusunuz? kizima yine kotu davranir mi onu muhtwc birakir mi? yazik degil mi o insanlara da...

Emin olun her insanun evinde olan bi durum yani ailevi mesellerden bahsetmiyorum illlaki benimde esim öyle medela arkadasim var esi her istedigi zaman para verir asz parayla gezmez ev aldilar kredi ayni esimle maas alirlar ben cok özenirim bazen ama bazende anlayis gösteirrim belki elinde yoktur belki borcuvardi bana da cok para vermez isterimki versin biriktireyun ihtiyac alayim sma iste böyle konulari cok büyütmeyin herkesin karakteri farkli farkli herkesun evliligi göründügü gibi mükemmel ötesi degil babanizu hemen aramaniz yanlis olmus ailenizde orta yolu bulmaya calissaydu keske bilememicen icerigini o kadarda. sonu nerrye varacak bu sekilfe ailenizde üzülrecek bi yuva dagilacak bende cok sikintilar cektim beni aldatti aramadi sormadi dövdü kimi evliliigi sikintili degilki esiniz size sinirlendigu icin aramamis olabilir her iki tarfata kirgin ve en cok eminimki yorgun ve bitkin olan sizssinuz allah yardimciniz olsun insllah güzel sonuclar olur sonunda ararsa cok büyütmeyin haksizlik etmeyin cocugunuz var yuvaniza dönün bence olan her zaman cocuklara oluyor sabredin belki düzelir zamanlaevliligin ilk zamanlari cok sikintili ve alisma süresince geciyor

siz calistiginiz icin bi zaman ve elinize ister istemez para geldi ve simidde para gelmedigi icin sikinti yasadiniz bundan olsa gefek bütün sinir ve öfke halbuki yani tamam kadinlar calisiyor mecburiytten hayat sartlaru köttü ana evde oldugunuh zamanda calisamadiginuz zamanda esimiz be getiriyorsa saygi gösterip bu evliligi yürütmek gerek olfugunu düsünüyorum ickiye kumara vermuyorsa bi sebbi vardir illaki simdi hayat sartlari zor hersey pahali eve gelmeden bitiyor para oturun konusun hersey konusmakla olur

Abartmışsınız. Para çekememiş olabilir, yorgundur, yoğun bir gün geçirmiştir. Güzellikle söyleyebilirdiniz. Hakaret etmeniz, babanızı aramanız hiç hoş değil. Ben sizi haksız buldum.
Belli ki bardağın taştığı damla bu.. yoksa babası da bu olay için gelip almaz.

evlilik kolay değil katıliyorum ama sizin bakış açınız da yanlış benim eşim dövdü aldattı demissiniz neden bu müsamaha neden bu sabir boyle bir seyi hakediyor mu ? cok yanlış düşünüyorsunuz ve hem kendinize varsa da çocuklarınıza yazık ediyorsunuz. böyle bir evlilikte ne çocuklar ne kadın saglikli duramaz yazık ediyorsunuz kendinize siz kole degilsiniz insansiniz kadinsiniz biran once siz de silkelenin bu psikolojiden cıkın boyle kendinizce dogru olani yapiyorum saniyorsunuz ama cok yanlis yoldasiniz.

Erkekleri biraz daha yüceltip başımızdamı taşısak acaba
Nekadar kadını aşağılayan, ezen bir yorum.
Kadın parası var diyor, olmasa adamın yakasına yapışacak değil herhalde. Evin reisi olarak hissediyormuş falan ne komik, evin reisi ise ona göre davransın kadınu çileden çıkarmasın para için.

haklisiniz söylediklerinize katiliyorum forumda ki konudan daha kötü belki benim evliliggum sabrettim ve halende sabrediyorum benim görüsüm ve dsüncem herkese göre farkli bunuda biliyorum güzel bi düsüncemi asla degil baska kisinun midesi kaldirmaz ihanet aldatilmak cok kötü birsey ama bende onu rezil ettim eger nefsi halen bunu kaldiriyorda yaparsa bilemem allah sorsun belki babasinin evune ceker gider bilmiyorum yedi aylik oglum var sabrediyorum allah büüyktür diyorum

Ben sizi haklı buldum. Kadın calismayacagim kocam bana bakacak hep demiyor ki. Bebeği küçük annesine muhtaç. Bir süre bebeğime bakacağım diyor ki bunun en doğal hakkı. Bu süreç içinde de kocası eşine bakmak ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Bunun söylenmesine para istemesine gerek varmı. Kendi aklı var mantığı var bırakacak parayı eşi istemeden.
Ya ben anlamiyorum kocan harçlık vermek zorunda mı diyenlere zorunda. Evlenmeseydi o zaman. Bu kadin onun donlarini yıkamak, yemek yapmak, evi çekip çevirmek zorunda mı ? Ohhhh ne ala memleket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…