Babamın evine döndüm

Maaş kartlarının ek kartları olur ondan bir tane size çıkarsın. Kendi paranızı kendiniz çekin ondan alıyor gibi hissetmezsiniz.

Esinizden ek kart isteseydiniz keske. Su an icin yapilacak tek sey bir sure bekleyin sonra gorusup bu konuyu halledin. Esinizle ilgili tek sorun bu para meselesi ise ve baska da bir probleminiz yoksa bunun icin bosanilmaz, bu sorun cozulebilir diye dusunuyorum. Hakaret etmeyin birbirinize. Saygi biterse hersey bitiyor cunku.

bir çok sorun var da en son bu bardağı taşıran oldu ama ben durdukça daha çok sinirleniyorum tek kaldıkça daha çok düşünüp daha çok şeyin farkına varıp daha da öfkeleniyorum

Hamile esini sakinlestircegine bir de olay cikarmis. 2 gundur hamile halinizle sizi aramiyorsa defolup gidebilir.

yok ne konuşmadan anlar ne konusmayı becerir şaşıyorum bazen haline düşüncezis tanımının en hakkını verebilecek kişi hem aklı başına gelsin hem de artık çekemez duruma geldim bir yerden sonra zindan gibi oluyor ev yani bu konudan bosansam artik uzulmem gibi bile geliyor bana

Hamile esini sakinlestircegine bir de olay cikarmis. 2 gundur hamile halinizle sizi aramiyorsa defolup gidebilir.

yol hamile degilim 1 yasinda cocugum var hamileyken calisiyorum diye yazdim biraz karisik yazdim sanirim bir cok kisi hamileyim sanmis dun cocugu gormek icin aradi ama sadece onu gormek icin goruntulu olarak o kadar

yol hamile degilim 1 yasinda cocugum var hamileyken calisiyorum diye yazdim biraz karisik yazdim sanirim bir cok kisi hamileyim sanmis dun cocugu gormek icin aradi ama sadece onu gormek icin goruntulu olarak o kadar
Ha pardon ama gene de cocugunu 2 gun sormamis, lutfetmis aramis. Siz tavrinizi surdurun o da size cemkirmek neymis anlasin

inanın tahmin ettiginizden de sinir bozucu bir sey bir de zaten bu maas para konusunda bir garip daha dune kadar maasini bilmiyordum es kaza mail yoluyla ogrendim be aptal gibi her seyi anlatirdim bir de biz evlenmeden 6 yıllik sevgililik donemi gecirdik o zamanlar ogrenciydi arada boyle pintilikleri oluyordu ogrencilik olur diyordum kapattim konuyu basima bela oldu bu konular evliligin anlamini bilmiyor o yuzden bazen en ufak bir seyden bile bosanasim geliyor cok doldum ben sanirim

naptınız peki son durum nedir
eşiniz ile görüştünüzmü

Konuya verilen cevaplarin genelinde nekadar degisik kadinlarimiz var diye dusunmedim degil.
Sanki kadin ilk gunden para paraaa diye adamin yakasina yapismis gibi konusuyor bir cogu.
Bazilarininda ek kart cikartsin fln demesi baya guldum ne yalan soyliyim
Adam belli ki vermemk icin hep isi yokusa suruyor.insan bir noktadan sonra cildirir doagl olarak.tek sorunda eminim ki bu degildir hayatinda.
Ben sizi hakli buldum.aramayin sormayin.ya kendine ceki duzen versin ya da otursun paralariyla tek basina yasasin.
Cocugunuz iki yasina gelincede mutlaka calisin.alacaginiz parayi krese versebiz bile calisin

naptınız peki son durum nedir
eşiniz ile görüştünüzmü

gorüntülu bir sekilde dun aradı ama çocugu gormek icin ben de actim oyle konu acilmadi yuzumde dana gibi bir sivilce cikti stresten sanirim onu sordu sonra haftasonu calisiyormus onu ogrendim oyle havadan sudan sohbet sanki bir tartisma yok gibi o an simdi yine arama sorma yok bakalim ama bugun cok sinirliyim tum eski konulari da dusunmeye basladim sinirlerim bozuldu bomba gibiyim o yuzden ararsa acmicam bu sefer

bu ek kart olayina ben de sasirdim konuyu tam anlamamislar sanirim heralde durumlar normal benim aklim kıt saniyor bazıları adamin cebinde akrep var onu anlatıyorum maasi bilmiyorum diyorum siz cekin parayi maastan diyorlar bi an kendimden suphe etmeye basladim. calisicam insallah yani o zamana kadar bu evlilik yururse tabi ama calistigim zaman eski ben de olmayacagik sanirim

sizin babaevinde bir hava alıp döneceğinizden çok emin bence
önemsememiş bile gitmenizi
geri dön dememiş
nezaman gelirsin bile dememiş anladığım kadarıyla
aslında gitmeniz kötü olmuş gerçekten
evde olsanız bağrıp çağırıp kavga kıyamet bu işi çözüme ulaştırsaydınız daha iyi olurdu ilk yorumumda da yazdım.
Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim

o zaman aramalarına cevap vermemem gerekiyor belki o zaman anlar cocugu gormek icin aradiginda bile cevap vermemem lazim o zaman da bu kadar rahat durursa zaten bu adamin cocuguma da faydasi olmaz

o zaman aramalarına cevap vermemem gerekiyor belki o zaman anlar cocugu gormek icin aradiginda bile cevap vermemem lazim o zaman da bu kadar rahat durursa zaten bu adamin cocuguma da faydasi olmaz

eşine karşı bukadar cimri, pinti bir adam çocuğuna karşı çokta sorumluluk duymuyordur
diğer türlü ben eşimin gönlünü hoş tutayım, kadın işi gücü bıraktı çocuğumuza bakıyor, bende ona göre davranayım maddi-manevi birşeyini eksik etmeyeyim diye düşünüyor olması lazım

iki tarafta haksız siz hakarete vardırmakla sözlerinizi ve ailenizi işin işine katmakta haksızsınız. eşiniz ise her ay maaşını alınca ödemeleri yapıp kalan paradan size harçlık bırakmalı evde bir köşeye siz demeden koymalı ya da sınırlı bir limit ile ek kart çıkartıp acil harcamalar için kullanmanızı sağlamalı...
sanırım eşiniz biraz düşüncesiz belki size harcama anlamında güvenmiyorda olabilir, size de kendi paranızı kazanırken birine minnet etmek para istemek zor geliyordur.
bence çocuğu verin bir bakıcıya ieş girin kazanın ve harcayın ne eşinize ne başkasına minnet etmeyin ama karşılıklı özür dilemeden bu iş düzelmez gibi geliyor bana..

Bence bu tek seferlik birşey değildi. Öncesi de vardı. Yoksa insan böyle bir nedenden evi terk etmez. Çalışma hayatına girmiş biri için eşten para istemek çok zor zaten bir de üstüne erkeğin bu kads vurdumduymaz ve düşüncesiz olması tuz biber olmuş. Bu benim düşüncem tabiki karakter ile ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…