Babamın evlenmesini kabullenemiyorum

Bu babanızın hayatı. Annenizle ayrılmışlar ve tekrar evlenmiş. Eşini de elbette aile ortamına sokacak. Yeni bir aile kurdu sonuçta. Babanıza kızgın olabilirsiniz ama kadının suçu ne... Herkes kiminle nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın, düsünmeyin bunları. Hamileliğinize, bebeginize, ailenize odaklanın bence. Daha iyi hissedersiniz.

Ben de boşanmış bir anne,babanın çocuğuyum. 9 yasimdaydim bosandiklarinda. Babamın esi, ablamı ve beni babamdan kıskanırdı. Kızı değil de kumaydik sanki. Babam da ilgisizdir. Aramaz, sormaz. Herkes yerinde mutlu olsun der, geçerim. Başka türlüsü kendime zarar.

Bekar adamın evlenmesine karışamazsınız. Eğer eşyaları kullanmaları bu kadar zorunuza gidecekse bırakmasaydınız.kendiniz bırakmışsınız. Evlenmelerine bu kadar bozulacaksanız boşanmalarını neden desteklediniz? İkisi de bir ömür yalnız yaşasın diye mi? Bayağı bencillik akıyor konudan. Evlendiği kadını gittiği her yere götürmesi de çok normal. Onlar artık evli. Tıpkı sen ve senin eşin gibi. Kadına dış kapının mandalı muamelesi yapsın istiyorsun. Davranışların tutarsız

evlenir evlenir Allah Allah
o eşyaların üzerine oturması da kadının tercihi
bırakın babanız ne yaparsa yapsın
şükredin evlenmiş bide başınıza kalması vardı.. Sakın bakmam falan demeyin

aile içine tabi sokacak kadını buda doğal bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…