- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.642
- 348
Kesinlikle banada. Hele arkadaşlar yazmış, çete varmış böyle televizyonlara çıkmış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle banada. Hele arkadaşlar yazmış, çete varmış böyle televizyonlara çıkmış.
Ben de diyorum bekar Türk erkekleri nerede, adamlar yabancı kızlarla takılıyormuş meğerBizim burda da biri fastan kız getirdi evlenmek için. Ülkelerinde sanırım zorunlu şeyler varmış sıkı bir ülkeymiş gelen faslı kız öyle demişti. O sıkıntıdan kurtulabilmek ve ülkeden kaçabilmek için evlenmeleri gerekiyormuş başka ülkeden biriyle. Bizim ülkemiz de çok erkek fastan kızla evleniyor sonra kız Türkiye ye gelebiliyor. Ama benim tanıdığım faslı kız 25 yaşında evleneceği abi 28 yaşında filandı. Onun da türkçesi yoktu halk eğitim kursuna gönderdiler az az öğrendi konuşmayı.
cinsellik anlamında bile nasıl olur onu düşündüm. Babam yetermi onu bilemiyorum
Ben de diyorum bekar Türk erkekleri nerede, adamlar yabancı kızlarla takılıyormuş meğer28 yaşında gencecik delikanlı neden Faslı biriyle evlenmek ister ki memleket kızlarının suyu mu çıkmış
![]()
yani bilemedim o televizyonlarda gördüğümüz dolandırma mevzusunun daha da iğrencini yakınımda gördüm :/ pek olumlu bakamıyorum ben bu işlere ya.Faslı dil bilmeyen kadınla işi ne hadi kadın desen dilini bilmediğin yere kalkıp nasıl geliyosun adam ne çıkıcak belli değil.faslı birine göre burası ve babanın durumu ona çok iyi geliyodur.e türkiyeye yerleşicek , vatandaşlık maaşlı koca bilmemne onun açısından avantaj büyük tabi.Ay bilmiyorum ya zor bi durum yaş farkı çok, teee fastan 15 yaş küçük kadın.siz uyanık olun ille de evlenecekse ne biliyim bi sözleşme yapın bari kadın mirastan pay alamasın gibi.böyle bir şey müge'de mi ne olmuştu kadın bu lafı duyunca vazgeçmişti hemen.Annemle babam boşandı, annem ikinci evliliğini yapmıştı. Şimdi babam evlenmek istiyorum ama Fas lı bir bayanla
Biraz tereddüt ediyorum, Türkçeyi hiç bilmiyor, babam memur emeklisi, öyle paraları olan biri değil, kirada oturuyor. Bayan hiç evlenmemiş ve babamdan 15 yaş küçük. Düşünüyorum Bayam buraya gelince nasıl olucak, hem maddi olarak hem Türkçe bilmeme bakımından. Evlenince eşya alınıcak vs bir çok masraf. Söylediğimde ikinci bir işte çalışıcam dedi. Bayanın burda hiç tanıdığı yok, bir hastaneye gitse markete girse nasıl yapıcak. Babamada bu kadar neye güvenip geliyor diye sormadım ki
Anneme yaptığı hataları yapıp o bayana da yaparsa yazık geldiği ile kalıcak
Babamın evlenmesini istiyorum. Yanında birinin olması güzel ancak bayan hem evlenmemiş hem babamın maddi durumu ona göre. Bilmiyorum tereddüt ediyorum
Bayan annesi ile babamı tanıştırmış
Sizden fikir almak istiyorum, herkese anlatılıcak birşey değil bu
Esra Erol izleyin biraz. Dolandırıcı olmadığını nerden biliosunuz. Madem evlenmek istiyor düzgün biri bulunAnnemle babam boşandı, annem ikinci evliliğini yapmıştı. Şimdi babam evlenmek istiyorum ama Fas lı bir bayanla
Biraz tereddüt ediyorum, Türkçeyi hiç bilmiyor, babam memur emeklisi, öyle paraları olan biri değil, kirada oturuyor. Bayan hiç evlenmemiş ve babamdan 15 yaş küçük. Düşünüyorum Bayam buraya gelince nasıl olucak, hem maddi olarak hem Türkçe bilmeme bakımından. Evlenince eşya alınıcak vs bir çok masraf. Söylediğimde ikinci bir işte çalışıcam dedi. Bayanın burda hiç tanıdığı yok, bir hastaneye gitse markete girse nasıl yapıcak. Babamada bu kadar neye güvenip geliyor diye sormadım ki
Babamın evlenmesini istiyorum. Yanında birinin olması güzel ancak bayan hem evlenmemiş hem babamın maddi durumu ona göre. Bilmiyorum tereddüt ediyorum
Çeviriden anlaşıyorlarmış, babama mesaj yazdı bayan yazdığı mesaj Türkçe olarak geliyor. Bugün beni tanıştırdı görüntülü olarak, sadece tanıştığıma memnun oldum, nasılsın gibi şeyler söyledi.sürekli gülümsüyorBabaniz maddi imkanlarindan bahsetmistir sanirim.
Türkce bilmesin ne olacak? Ben de bilmiyordum ögrendim. Ama babanizla konustuklari hic bir ortak dil mi yok? Oyleyse nasil evlenmeyi konusabildiler? Ne konusup anlastilar?
Babanizla guzelce konusun. Evlenmesine karsi olmadiginizi, ancak daha uygun bir aday bulmasini, isterse sizin de arastiracaginizi söyleyin.
15 yas kucuk ve ilk evlilikse kadin muhtemelen cocuk isteyecek. Bir emekli maasinin neye tekabul ettigini de sanirim pek anlayamiyor olabilir.
Sonucta babaniz bu kadina asik falan degil. Kadin da babaniza asik degil. Iki taraf da kendine daha uygun birilerine baksa iyi olur.
Annemle babam boşandı, annem ikinci evliliğini yapmıştı. Şimdi babam evlenmek istiyorum ama Fas lı bir bayanla
Bir ara müge anlı da çıkmıştı faslı gelinler diye bir çeteymiş evlenip geliyorlar evlendikleri gün adamı uyutup para altın ne varsa alıp gidiyorlardı. Ve bu olay olalı çok olmadı güvenilir mi emin mi?Annemle babam boşandı, annem ikinci evliliğini yapmıştı. Şimdi babam evlenmek istiyorum ama Fas lı bir bayanla
Ay nasıl yani kadın babanızı hiç yüzyüze görmeden mi evlenmeye geliyor? Sizce de bu kadarı fazla değil mi? Niyetinden şüphe ettim benEvlenme sitesinden bulmuş. Bayanda nasıl güvenip gelicek anlamadım. Sonuçta burası hiç bilmediği bir yer. Bende buralardan istedim ama ne denirki kaç yaşında adam. Kardeşim uyarmış babamı
Herşeyi geçtim dolandırıcı olmasa bile nasıl anlaşılır nasıl yapar bilmiyorum
Ben uyarım yaptım kardeşimde öyle, ama yok vermem dedi o iyi olucağını düşünüyor İnşallah ta öyle olur isterim mutlu olmasını. Fastaki yaşayan insanlar çok mu zorluk çekiyor ki türkiyeye gelmek istiyorBeni yanlış anlamayın ama babanız bu kadına para gönderse bile sizden saklar. Bana biraz kendini kaptırmış gibi geldi. Erkek gözüyle bakınca 15 yaş küçük taze onun hayallerini süslüyordur. Kazıklanmadıkça gözü bişey görmez şu an onun. Çok üzerine gitmeyin takipte kalın.