- 29 Ocak 2023
- 17
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi Dertlerderyaolmus12
-
E kurtulunMerhaba iyi geceler yıllardır babamın ailesi bizi maddi manevi sömürüyor.Ailesine çok bağlı ama babam ölse cenazesine gelirler mi şüpheliyim o derece değer vermezler.Biktim artık görmek istemiyorum.Dun gece kuzenimin nişanı vardı gitmezsen ayıp olurmuş.Şeytan görsün yüzlerini.Gittim nisana baş ağrısıyla geri döndüm.Asalak,sömüren iğrenç insanlar.Aslinda asıl problem onlara yüz verende ama hep aynı saçmalıklar.Asalak akraba en çekilmez şey boş mezar bulsalar atlayacaklar
Babamın mezarına dedem getirmediler. Yolda ölür diye. 10 yıl oldu daha ölecek gavatMerhaba iyi geceler yıllardır babamın ailesi bizi maddi manevi sömürüyor.Ailesine çok bağlı ama babam ölse cenazesine gelirler mi şüpheliyim o derece değer vermezler.Biktim artık görmek istemiyorum.Dun gece kuzenimin nişanı vardı gitmezsen ayıp olurmuş.Şeytan görsün yüzlerini.Gittim nisana baş ağrısıyla geri döndüm.Asalak,sömüren iğrenç insanlar.Aslinda asıl problem onlara yüz verende ama hep aynı saçmalıklar.Asalak akraba en çekilmez şey boş mezar bulsalar atlayacaklar
Özlemiyor musunuz nasıl dayaniyorsunuz?E kurtulun
Ben ablamla gorusmuyorum
Bende 5 yildir gorusmuyorm ablamla .Akrabalrin yuzde 90 ile irtibati kestim.Kolay kolay denk gelmiyoruz coguyla kafam rahatE kurtulun
Ben ablamla gorusmuyorum
AslaÖzlemiyor musunuz nasıl dayaniyorsunuz?
Konu sahibi bana sormuş ozlemion mu diyeBende 5 yildir gorusmuyorm ablamla .Akrabalrin yuzde 90 ile irtibati kestim.Kolay kolay denk gelmiyoruz coguyla kafam rahat
Kocamın tarafından memnunum benAkraba milletinin %90'i oyle zaten. Akrabalarindan memnun olan var mi ki? Mumkun oldugunca az gorusun kim ne derse desin.
Neden böyle ağır konustunuzBabamın mezarına dedem getirmediler. Yolda ölür diye. 10 yıl oldu daha ölecek gavat
Yeğenim benim düğünüme gelmese çok üzülürdümBen teyzemin ve kuzenlerimin çoğunun düğününe gitmedim .
Kimseye nefretim de yok. gitmek zorunda değilim, başka isim vardı gitmedim yani. Dert mi?
Siz de 'hayir gelmicem' diyin. Aileniz çok mu anlayissiz? Adet oldum, kıvranıyorum deyin, yarın yatağa o gün ayak altına sicak su torbası. Zorla götürecek değiller ya
Ablam ama okadar zıtız ki .Karaktersiz en basta.Dedikodunun bini bin para.İnsan kardesinin ailesinn dedikodusnu yaparmi yapiyor iste.Menfaatci. Onceleri bekardm annem icn katlanyordum o eve gelp gidiyordu samimi degildm.Kendim evlendigimde ilk yanlsni bahane edip silip attm gorusmuyorum.Annem cok uzuluyo ama napalm onla gorusunce de ben uzuluyorum.Ablami degilde yegenlerimi cok ozluyorum elimde buyumuslerdi.Gecenlerde ailemn yanna gitmistm ablamn oglunu taniyamadim 5 yildr gormuyordumKonu sahibi bana sormuş ozlemion mu diye
Ben özlemiyorum
Sende var mı o minvalde biseyler?
neden gorusmuyorsunuz desem sınır ihlali olmaz umarım
Düğününe gelinmese üzülecek bir yeğen değilim yaYeğenim benim düğünüme gelmese çok üzülürdüm
Sizde gerekceniz neydi, araniz mi iyi değil ?
Ben çok yakınim yegenimle, o sebepten epey bozulurum
Ben biraz katı kalpliyim galibaAblam ama okadar zıtız ki .Karaktersiz en basta.Dedikodunun bini bin para.İnsan kardesinin ailesinn dedikodusnu yaparmi yapiyor iste.Menfaatci. Onceleri bekardm annem icn katlanyordum o eve gelp gidiyordu samimi degildm.Kendim evlendigimde ilk yanlsni bahane edip silip attm gorusmuyorum.Annem cok uzuluyo ama napalm onla gorusunce de ben uzuluyorum.Ablami degilde yegenlerimi cok ozluyorum elimde buyumuslerdi.Gecenlerde ailemn yanna gitmistm ablamn oglunu taniyamadim 5 yildr gormuyordum
Az evvel bunu yazdım sildimAkrabalar arasında zorunlu bir sevgi bağı vardır. Oysa sevginin önce hak edilmesi gerekir. İşte bu yüzden akrabalar arasındaki sevgi samimiyetsiz ve iğrençtir.
-Dostoyevski
Bir taraf iyi ise bir taraf illa ki kotu oluyor. Ben esimin akrabalarini fazla tanimam ama gordugum kadariyla cok da matah degiller. Benim anne tarafim da baba tarafim da tuhaf. Kucukken anne tarafini cok severdim ama buyudukce ya onlar gariplesti ya da biz gercek yuzlerini gormeye basladik. Cekememezlikler, siyaset yuzunden tavir alma vs. Sacma sacma hareketler.Kocamın tarafından memnunum ben
Benim taraf çöplük
Dayi amca teyze hala olaylarını kastediyorum
Akrabasıyla anlaşıp birbirini seven ballıdır, tektir o, bulunmaz hint kumaşıdırMerhaba iyi geceler yıllardır babamın ailesi bizi maddi manevi sömürüyor.Ailesine çok bağlı ama babam ölse cenazesine gelirler mi şüpheliyim o derece değer vermezler.Biktim artık görmek istemiyorum.Dun gece kuzenimin nişanı vardı gitmezsen ayıp olurmuş.Şeytan görsün yüzlerini.Gittim nisana baş ağrısıyla geri döndüm.Asalak,sömüren iğrenç insanlar.Aslinda asıl problem onlara yüz verende ama hep aynı saçmalıklar.Asalak akraba en çekilmez şey boş mezar bulsalar atlayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?