babamın hareketleri...

evet ama bir ömür boyu ailenin yanında kalamıyorsun ki ben zaten çok bağlıyım aileme onlar başta çok hevesliydiler başka şehirde hayatı öğrenirsin kendi ayaklarının üstünde durursun diye sonuç bu

Ben mesleğimi elime alınca ayrıldım aileden, hem gidişim onlarada maddi anlamda yük olmamış oldu hem de yaşım 18 değil 23 idi. Daha makul bir ayrılış yaşı bana göre olgunluk açısından. Hayırlısı olsun, alışacaksınız, yapacak bişey yok.

Baba candır. .
baba bitanemdir..
baba sırtımı yasladığım ağaçtır..
baba nefestir. .
rabbim başımızdan eksik etmesin. .

onların yanında kesinlikle üzülmüyor gibi yapıyorum ama annem yapsa neyse derim babamdan böyle bişey beklemiyordum ki güçlü olmaya çalışıyorum onların yanında
Çok zor biliyorum ama konu açılırsa kapat hemen. Annende sana anlatmasın babanın dediklerini.

senin yine iyi, ben üni tercihlerimi yaparken bize 300 km uzaklikta hukuk okumak gibi bir durum vardi, babam bakariz isleri ayarlayabilirsek oraya tasiniriz sende rahat rahat okursun demisti . 4 tane daha kardesim var, onlarida toplayip benim pesimden gelecek. yaprak dökümü styla

idare et ve kendini üzme, gittikten sonra alisir

Babam aklima geldi..teyzemlerin yanina tatile gitmistim evi aradigimda hic telefona cikmayan babam acti telefonu, sesi kesik kesik gelince hatlarda sorun var sandim sonra birden hic ses gelmedi annem aldi telefonu "baban konusamayacak birazcik sey oldu..(sessiz bi sekilde) duygulandi, agliyor" diyince kalakalmistim.. Hic beklemezdim

Baslarda zor olur ikiniz icinde ama daha sonra eminim gurur duyacak baban seninle kizim tek basina üstesinden geliyor diye.

Gayet normal kızını seven bir baba için, benim eşimde kızının üstüne titrer çok sevdiğinde

şehir dışında okumak ailenden ayrı yaşayacağın ve kendi ayakların üzerinde duracağın için başlı başına bir tecrübe olacak. başlarda aileni özlersin ama zamanla okulun hay huyuna ayak uydurursun alışırsın. bir bakmışsınki tatillerde evine dönememk için bahaneler arıyorsun. vicdan azabı şu an yaşaman gereken en son duygu. sen eğitim almak meslek sahibi olmak için gidiyorsun. aileni terk etmiyorsunda. hem onlarda alışır yokluğuna. hayat devam ediyor sonuçta. zor olur başlarda ama sonra her şey bir rayına oturur. şimdiden başarılar.

Yıllar yıllar önce üniversiteyi ilk kazandigimda babam günlerce uyumamisti. Evde pencere kenarında oturup kalmıştı. Çok uzulmustum . ailede ilk okumaya gidenlerden biriydi Sonra büyüdüm . okul bitti, tek başıma köylerde öğretmenlik yaptim. Başka şehire yerleştim. Hergun konusuruz. Alıştı. Ama hala çok ozluyoruz birbirimizi. Babanda alisacak ve seninle hep gurur duyacak :)

Babalar böyle şok yaşıyorlar kızları evden ayrılacağı vakit.. siz bi de evlenirken görün :)
Mutlu görünmeye çalışmayın.. eğitimimiz için mutlu olduğunuzu ama evden ayrı kalmanın sizin için de zor olduğunu paylasin .. onu ne kadar ozleyeceginizi duymaya bilmeye ihtiyacı var..
kızım daha 3 yaşında.. ileriyi düşünüp evden ayrılacağı zamanlarda gelince eşimi de beni de bi kaşıntı tutuyor bi ter basıyor şimdiden.. :)

Canım üzülme, kız babasının genel ruh halidir bu :) benim babam yudun önünde hıçkırarak ağlıyordu beni bırakırken çok zor oluyorama bunlar seni güçlü bir kadın yapacak hiç yılmayan korkmayan herşeyin üstesinden gelen bir kadına dönüşeceksin babacığında senin başarılarını hayata karşı dik duruşunu görünce artık endişe etmeyecektir. Başarılar ve mutluluklar dilerim canım

Baban konusunda ne kadar şanslısın bu sevgiyi hiç tadamayanlar var.. Bunun tadını çıkar :)

kesinlikle gitme konusunda gayet sogukkanlı yaklaşıyordum onlarda bana güvensin inansın diye ailecek duygusala bağlayacağımız hiiç aklıma gelmezdi şimdii herkeste bir stres üzüntü

teşekkür ederim inşallah

teşekkür ederim bu güzel yorumun için anneme anlatamazdım bunu anında ağlardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…