babamın hareketleri...

inşallah teşekkür ederim şimdi sizinle gurur duyuyordur darısı benim başıma

allah kolaylık versin kız annelerine,babalarına ben şimdi anlıyorum hem çocuk için zor hem aile için..teşekkür ederim
ben evlenirken hiç düşünmüyorum gerçekten büyük ihtimal damat eve gelin gelir

teşekkür ederim bu güzel yorumun için ben başkasını ağlarken görmeye dayanamıyorum hele ki yakınlarım olunca dahada kötü oluyor benim için güçlü bir karakterim var anneme kesinlikle benim yanımda ağlamayın dedim çünkü biliyorum gözüm arkada kalacak çünkü biliyorum ben ağlayınca daha susamıyorum

selam canım baba için kız evlat çok başka aslında seni çok seviyor biraz fazla üstüne düşüyor farkında bile değildir üzülmesinin nedeni senin oralarda karşılaşacağın sorunlar ve uzakta olman zamanla alışacaktır senin düşünmen gereken uzunca bir eğitim hayatın var hayatta bir yerlere gelmek ayaklarının üzerinde kimseye muhtaç olmadan durmak için çok çabalaman gerek sen sadece finali düşün kim bilir üniversiteden mezun olup babanın yanına geldiğinde seninle nasıl gurur duyacaktır hayat böyle bir zaman sonra tüm bunları güzel bir anı olarak hatırlarsınız

kesinlikle gitme konusunda gayet sogukkanlı yaklaşıyordum onlarda bana güvensin inansın diye ailecek duygusala bağlayacağımız hiiç aklıma gelmezdi şimdii herkeste bir stres üzüntü

bende benzer seyler yasadim zamaninda, sonra alisiyorsun onlarda alisiyorlar
ben ilk zamanlarda tatillerde eve geldigimde, geri giderken bile duygusal patlama yasiyorduk evin icinde ki ben öyle disariya karsi duygularimi gösteren bir insan degilim
sanki asri asri memlekete kiz veriyolar halbuki bi bucuk saatlik yol

Baba işte dayanamıyor. Benim babam ne kız kardeşimi ne beni üniversiteye gittiğimizde bir kere bile arayıp neye ihtiyacınız var diye aramadı. Ne babalar var. O biricik kızını göndermeye kıyamıyor. Bende olsam başka şehirde çocuğum okusun istemezdim. Baban gayet normal davranıyor. Endişeleniyor bir yandan özleyecek bir yandan korkuyor kızımın başına bişey gelir mi biryandan başka erkeklerin üzmesinden korkuyor bir de böyle düşün..

ben babama çok düşkünüdüm hep onu arardim konuşurduk saatlerce... ben evlenince degişti.. halada özlüyor kızınla konuşmayı Alo lan kızım nabiyon lan derdi çok iyi babaydi benim babam.. gelin olduğumda agladi.. saka gibi geçmişti.. yinede yeri geldiğimzde konuşuyoruz eşim varken böle konuşamiyor. özlüyor tabi.

vallahi öyle ya, ben bazen basliklari öyle bir okuyorum ki aklin hayalin sasar
Ben dee. Bi de inanamayip bi daha okuyorum yine aynisini goruyorum ucuncude falan anca anliyorum beynimin oyunlari gecen bi baslik vardi dogada dis cekim nasil olacak diye ben de okudum ki doğumda diş çekimi nasil olacak

teşekkür ederim benim üstümde zaten o kadar sorumluluk var ki ben işin duygusal boyutunu düşünmemiştim gerçekten

bende öyleyim herkes ağlar ben ağlamam kimse ağlamaz ben ağlarım değişik bir karakterim var onlar üzülüyor onların yanında güçlü durmaya çalısıyorum bende ağlasam daha kötü olacak en azından güven vermeye çalışıyorum

allaha şükürler olsun şu zamana kadar babamı utandıracak bişey yapmadım aslında normal ailelere göre serbest büyüdüm ama babam pek karışmaz annem karışırdı bana şimdi tam tersi oldu benimde feleğim şaştı çook teşekkür ederim yorumun için

şimdiden böyleyiz babamla okumaya giderken böyle davranıyor evlenince nasıl olur hiiç düşünemiyorum babam normalde sevgisini belli etmez bende yılışığım biraz off off çok zor olacak

şimdiden böyleyiz babamla okumaya giderken böyle davranıyor evlenince nasıl olur hiiç düşünemiyorum babam normalde sevgisini belli etmez bende yılışığım biraz off off çok zor olacak
evet çok zor oluyor. evlenince anne baba ocagindan ayrılıyorsun koca evine gidiyorsun +evleninceye kadar sürdü babama ilk torun vericem şimdi.. hamileyim torunu daha çok sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…