inşallah teşekkür ederim şimdi sizinle gurur duyuyordur darısı benim başımaYıllar yıllar önce üniversiteyi ilk kazandigimda babam günlerce uyumamisti. Evde pencere kenarında oturup kalmıştı. Çok uzulmustum . ailede ilk okumaya gidenlerden biriydi Sonra büyüdüm . okul bitti, tek başıma köylerde öğretmenlik yaptim. Başka şehire yerleştim. Hergun konusuruz. Alıştı. Ama hala çok ozluyoruz birbirimizi. Babanda alisacak ve seninle hep gurur duyacak :)
allah kolaylık versin kız annelerine,babalarına ben şimdi anlıyorum hem çocuk için zor hem aile için..Babalar böyle şok yaşıyorlar kızları evden ayrılacağı vakit.. siz bi de evlenirken görün :)
Mutlu görünmeye çalışmayın.. eğitimimiz için mutlu olduğunuzu ama evden ayrı kalmanın sizin için de zor olduğunu paylasin .. onu ne kadar ozleyeceginizi duymaya bilmeye ihtiyacı var..
kızım daha 3 yaşında.. ileriyi düşünüp evden ayrılacağı zamanlarda gelince eşimi de beni de bi kaşıntı tutuyor bi ter basıyor şimdiden.. :)
teşekkür ederim bu güzel yorumun içinCanım üzülme, kız babasının genel ruh halidir bu :) benim babam yudun önünde hıçkırarak ağlıyordu beni bırakırken çok zor oluyorama bunlar seni güçlü bir kadın yapacak hiç yılmayan korkmayan herşeyin üstesinden gelen bir kadına dönüşeceksin babacığında senin başarılarını hayata karşı dik duruşunu görünce artık endişe etmeyecektir. Başarılar ve mutluluklar dilerim canım
merhaba kızlar ablalarım...
1 aydır canım o okadar sıkkın ki üniversiteyi kazandık bitti olmuyor malesef..
1 aydır babam çok üstüme düştü üniversiteyi başka memlekette okuyacağım bir evin tek kızıyım babamla ilişkimiz çok farklı yani maşallah diyimve babam gitmeme üzülüyor sürekli iyi arkadaşlar edin falan diye nasihatlerde bulunuyor,saçlarımı yapıyorum süslenme fazla diyor,geçen eyeliner falan aldım anneme kızın makyaj yapmasın demiş (öyle yapan biri değilim zaten) hem kıskanıyor hem üzülüyor annemede kızın odasında bişey değiştirme şimdilik gidene kadar herşey yerli yerinde olsun demiş babam böyle yaptıkça bende çok üzülüyorum bazen kendime güvenimi kaybediyorum daha büyümedim falan diyorum ağlıyorum falan annem ona göre daha metanetli babamın hareketlerine şaşırıyor bende onların yanında şakaya vuruyorum mutlu gözüküyorum ama artık bunaldım dertleşmek için sizinle konuşuyum dedim
kesinlikle gitme konusunda gayet sogukkanlı yaklaşıyordum onlarda bana güvensin inansın diye ailecek duygusala bağlayacağımız hiiç aklıma gelmezdi şimdii herkeste bir stres üzüntü
Basligi babamin bekareti diye okudum ya tovbee kk yuzunden beynim benle dalga geciyo
Ben dee. Bi de inanamayip bi daha okuyorum yine aynisini goruyorum ucuncude falan anca anliyorum
vallahi öyle ya, ben bazen basliklari öyle bir okuyorum ki aklin hayalin sasar
Ben dee. Bi de inanamayip bi daha okuyorum yine aynisini goruyorum ucuncude falan anca anliyorumbeynimin oyunlari gecen bi baslik vardi dogada dis cekim nasil olacak diye ben de okudum ki doğumda diş çekimi nasil olacak
Basligi babamin bekareti diye okudum ya tovbee kk yuzunden beynim benle dalga geciyo
teşekkür ederim benim üstümde zaten o kadar sorumluluk var ki ben işin duygusal boyutunu düşünmemiştim gerçektenselam canım baba için kız evlat çok başka aslında seni çok seviyor biraz fazla üstüne düşüyor farkında bile değildir üzülmesinin nedeni senin oralarda karşılaşacağın sorunlar ve uzakta olman zamanla alışacaktır senin düşünmen gereken uzunca bir eğitim hayatın var hayatta bir yerlere gelmek ayaklarının üzerinde kimseye muhtaç olmadan durmak için çok çabalaman gerek sen sadece finali düşün kim bilir üniversiteden mezun olup babanın yanına geldiğinde seninle nasıl gurur duyacaktır hayat böyle bir zaman sonra tüm bunları güzel bir anı olarak hatırlarsınız
bende öyleyim herkes ağlar ben ağlamam kimse ağlamaz ben ağlarım değişik bir karakterim var onlar üzülüyor onların yanında güçlü durmaya çalısıyorum bende ağlasam daha kötü olacak en azından güven vermeye çalışıyorumbende benzer seyler yasadim zamaninda, sonra alisiyorsun onlarda alisiyorlar
ben ilk zamanlarda tatillerde eve geldigimde, geri giderken bile duygusal patlama yasiyorduk evin icinde ki ben öyle disariya karsi duygularimi gösteren bir insan degilim
sanki asri asri memlekete kiz veriyolar halbuki bi bucuk saatlik yol
allaha şükürler olsun şu zamana kadar babamı utandıracak bişey yapmadımBaba işte dayanamıyor. Benim babam ne kız kardeşimi ne beni üniversiteye gittiğimizde bir kere bile arayıp neye ihtiyacınız var diye aramadı. Ne babalar var. O biricik kızını göndermeye kıyamıyor. Bende olsam başka şehirde çocuğum okusun istemezdim. Baban gayet normal davranıyor. Endişeleniyor bir yandan özleyecek bir yandan korkuyor kızımın başına bişey gelir mi biryandan başka erkeklerin üzmesinden korkuyor bir de böyle düşün..
şimdiden böyleyiz babamla okumaya giderken böyle davranıyor evlenince nasıl olur hiiç düşünemiyorum babam normalde sevgisini belli etmez bende yılışığım biraz off off çok zor olacakben babama çok düşkünüdüm hep onu arardim konuşurduk saatlerce... ben evlenince degişti.. halada özlüyor kızınla konuşmayı Alo lan kızım nabiyon lan derdi çok iyi babaydi benim babam.. gelin olduğumda agladi.. saka gibi geçmişti.. yinede yeri geldiğimzde konuşuyoruz eşim varken böle konuşamiyor. özlüyor tabi.
evet çok zor oluyor. evlenince anne baba ocagindan ayrılıyorsun koca evine gidiyorsun +evleninceye kadar sürdü babama ilk torun vericem şimdi.. hamileyim torunu daha çok severşimdiden böyleyiz babamla okumaya giderken böyle davranıyor evlenince nasıl olur hiiç düşünemiyorum babam normalde sevgisini belli etmez bende yılışığım biraz off off çok zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?