- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Haklısın tabi ki. Baban otoriter, maço, dediğim dedik, karı sözü dinlemeyen (!) bir erkek olduğunu senin üzerinden ispat etmeye çalışıyor. Babanla sakin sakin konuş, Babanın hareketlerine bozulduğunu, gururun kırıldığını söyle. Artık genç kız olduğunu, elâlemin önünde rezil olduğunu anlat. Umarım o da anlayışla karşılar..
Ne haksızlığı ya, nefesim daraldı okurken. Başkalarının yanında egosunu sizi haşlayarak okşuyor sanki, hiç normal değil. Ya da babalığın bu olduğunu zannediyor, başkalarının yanında "bakın ben nasıl mükemmel bir babayım" diye göstermeye çalışıyor olabilir. Siz yine terbiyesizlik, saygısızlık yapmayın tabi, ama ne de olsa babamdır, her şeyi alttan almalıyım da demeyin bence. Gerekirse her defasında çıkarın sesinizi, konuşun, sizinle bir sorunu varsa başkalarının yanında değil de yalnızken söylemesi gerektiğini anlatın. Bu katlanılabilecek bir durum değil çünkü. Hiçbir şey işe yaramıyorsa, ben isyan bayraklarını çekerdim. Tabi sonuçlarını da göze almanız lazım. Zira o zaman da küçüklüğünü bilmeyen, saygısız kız olarak yaftalanırsınız.
Babanizin acil tedaviye ihtiyaci var sahsen ben dayanamazdim isyan bayraklarini cekerdim siz yine bugune kdar iyi dayanmissiniz.
Evde sizinle yalnızken de böyle mi yoksa bariz bir fark mı var?
Hep böyle. Misafir yokken resmen hiç konusmuyoruz ama birileri olunca illa ki konuşuyoruz.
Ceylin ne diyeceğimi şaşırdım, baban sanırım evdeki saygınlığını(!) sana sert yaparak koruyacağını sanıyor..
Defalarca konuşmuşsun bir de annen konuşsa??
Kendi işin falan varsa hiç muhattap olma derim hatta şansın varsa eve çık kaç burdan ya da bir daha böyle bir şey olursa sesini yükselt artık bu normal değil babaannen halam varsa onlarla konus
anemm bu ne ya Allah sabır versin her evde var tuhaf durumlar artık buna inanmaya başladım
sanki çocuksunuz da ne diyeceğinizi bilemiyorsunuz o ne demek bunu de şunu de
benim babamda öyledir çok iyi anlıyorum seni. milletin yanında yapmadığı şeyi yapar. sonraısnda çok konuştuk anneme de yapardı aynı şeyleri. zamanla azalttı şimdi evliyim nişanlıykende şimdi de bişey olduğunda yüzüne vuruyorum baba bunu yapmıştın sen diye öyle kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?