- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
benim rahmetli annemde boyleydi.amac ne biliyormusun ben otoriterim benim cocuklarim beni dinler cevap veremezler millet desinki oo ne guzel cocuk yetistirmissin bi nevi ego tatmini pek yapabilecegin bisey yok canim belki evlenince kurtulursun oda sadece az gorustugun icin
Allah yardımcın olsun canım baban aşırı fevri hareketleri olan bir insan, bence burada is annene düşüyor bu konuda ciddi şekilde uyarsin babanı çünkü yapılanlar gerçekten hoş degilEvet hanımlar.
Hani çocuklar kalabalık gorunce utanır, şımarırya babamda kalabalık gorunce beni rezil etmek istiyor.
Bu durum hep vardı onda. Hele bayramlar benim için eziyet.
Gelmişim 22 yaşına 5 yaşında ki çocuk değilim ki milletin içinde azarlanayim.
Artık dayanamıyorum.
Babam sürekli bana bağırır. Tepki gösterir. Belki kufur etmez misafirin yaninda ama bakışlarıyla odada soguk rüzgarlar estirir.
Mesela misafire hoşgeldiniz derim bağırarak elini Öpsene amcanın der.
Optum baba derim ben niye görmedim ? Öptü mu ? Diye millete sorar.
Masayı hazırlarız Çağırırız herkesi kola nerde diye sorar dolaptan çıkarırım hani hazırdı bu sofra saf mısın sen ne diye cagiriyon bizi diye rezil eder beni.
Sadece kola eksik masa da o da soğuk kalsın diye dolapta.
Oyle bir bakış atıyor öyle bir bağırıyor ki misafirler bile kalakaliyor.
Sanki o..puluk yapmisim . Oyle tavırları var..
Bugün de bu olay oldu ve dayanamadım ağladım artık orta yerde.
Kuzenlerim geldi kahvaltı yapıyoruz . Başka şehirde ki halamlari görüntülü aradik konuşuyorlar bende içeriyi topla falan derken herkesten sonra geldim mutfağa cayimi koydum oturdum. Sonra kuzenim beni sordu napiyor diye telefondan.
Beni gösterdiler " hasta misin ceylin ?" dedi. "Yok değilim Yoruldum biraz, siz napiyorsunuz iyi bayramlar " dedim. ( baban byrda gozlerini belertti nasilsiniz abi de. Abi napiyorsunuz de. Hatirlarini sor. Deyi duruyor) O da iyiyiz canım nolsun dedi . Allah iyilik versin dedim bitti konuşma babannemle konuşuyorlar o ara babam bana bağırmaya başladı abi desene gücüne mi gidiyor abi demek. Sen ne sorunlu bi kizsin sen ne biçim birisin. Abi de. Al telefonu napıyorsunuz abi de. Çabuk de deyip çatalı fırlattı masaya.
Herkes soka uğradı . Ben ağlamaya başladım . Bu da dedi ne dedim sanki abi de dedim ne sorunlu birisin . Çok dengesizsin. Amacın ne senin abi demeyerek ne demek istiyorsun ??
Aynen böyle soruyor. Telefonu kapattılar annem babamı susturmaya çalışıyor . babam çatalı bana fırlattı sonra. Bende bağırdım artık çocuk değilim ben. Milletin içinde azarlama artık beni diye.
Dayanamıyorum artık kızlar haksız miyim ?
Haklısın huysuz, takıntılı adam baban böylesiyle hayat zor.
Ama bu durumdan kurtuluşu evlilik olarak görme sakın.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak var Allah korusun.
Evin tek kızı sen misin?
Hiç ciddi anlamda küstün mü babanla?
Hani mesafeli olmak değil de ciddi ciddi adınız küs oldu mu?
Allah yardımcın olsun canım baban aşırı fevri hareketleri olan bir insan, bence burada is annene düşüyor bu konuda ciddi şekilde uyarsin babanı çünkü yapılanlar gerçekten hoş degil
Kisilik bozuklugu benim babamda var
Gerci benim babamda yok yok
Herkesden kendini ustun gorme
Herkesi assalama vs vs
Tedaviyide red ediyo
Bu gibi insanlarla ayni evde yasmak olmeden mezara girmek gibi bisi.
Ozaman canim ins hayırlı zamanda hayırlı bir insanla evlenirsin de bu ortamdan uzaklaşmış olursunAnnem uyardı. Küstü kızdı ama yok. Adam değişmiyor.
Ozaman canim ins hayırlı zamanda hayırlı bir insanla evlenirsin de bu ortamdan uzaklaşmış olursun
Yok değilim. İki kız kardesim daha var. Ama onlar prenses. El üstünde tutulur. Daha geçen 17 yaşında ki kardeşime baya yüksek bir miktar para vermis üstüne başına birşey alsın diye.
Kızın benden çok kıyafeti var. Dolaplar dolu bazasinin altı bile tıklım tiklim.. Onlar değerli...
Evet zamanında 1 yıl kadar hiç konuşmadık.
Neden bu ayrım peki sence?
Küçük oldukları için mi nazlılar?
Bence pek de küçük değiller artık.
En azından sofra hazırlama, babana ve misafire hizmet konularında onlar öne çıksın bir süre.
Yani sana takacak bir şey bulamasın.
Küslük sonrası nasıl barıştınız peki?
Küsmedik deseydin ciddi ciddi küs, hatasını anlayabilir diyecektim.
Bilemiyorum vallahi.
Yataklarını dahi nazla niyazla toplarlar. Tabakları masaya koy deyince bile öf pöf yaparlar.
Onlara sorsam babam mükemmel biri. Anlayışlı şahane...
Zamanla bir iki kelime ede ede konuştuk.
Evet hanımlar.
Hani çocuklar kalabalık gorunce utanır, şımarırya babamda kalabalık gorunce beni rezil etmek istiyor.
Bu durum hep vardı onda. Hele bayramlar benim için eziyet.
Gelmişim 22 yaşına 5 yaşında ki çocuk değilim ki milletin içinde azarlanayim.
Artık dayanamıyorum.
Babam sürekli bana bağırır. Tepki gösterir. Belki kufur etmez misafirin yaninda ama bakışlarıyla odada soguk rüzgarlar estirir.
Mesela misafire hoşgeldiniz derim bağırarak elini Öpsene amcanın der.
Optum baba derim ben niye görmedim ? Öptü mu ? Diye millete sorar.
Masayı hazırlarız Çağırırız herkesi kola nerde diye sorar dolaptan çıkarırım hani hazırdı bu sofra saf mısın sen ne diye cagiriyon bizi diye rezil eder beni.
Sadece kola eksik masa da o da soğuk kalsın diye dolapta.
Oyle bir bakış atıyor öyle bir bağırıyor ki misafirler bile kalakaliyor.
Sanki o..puluk yapmisim . Oyle tavırları var..
Bugün de bu olay oldu ve dayanamadım ağladım artık orta yerde.
Kuzenlerim geldi kahvaltı yapıyoruz . Başka şehirde ki halamlari görüntülü aradik konuşuyorlar bende içeriyi topla falan derken herkesten sonra geldim mutfağa cayimi koydum oturdum. Sonra kuzenim beni sordu napiyor diye telefondan.
Beni gösterdiler " hasta misin ceylin ?" dedi. "Yok değilim Yoruldum biraz, siz napiyorsunuz iyi bayramlar " dedim. ( baban byrda gozlerini belertti nasilsiniz abi de. Abi napiyorsunuz de. Hatirlarini sor. Deyi duruyor) O da iyiyiz canım nolsun dedi . Allah iyilik versin dedim bitti konuşma babannemle konuşuyorlar o ara babam bana bağırmaya başladı abi desene gücüne mi gidiyor abi demek. Sen ne sorunlu bi kizsin sen ne biçim birisin. Abi de. Al telefonu napıyorsunuz abi de. Çabuk de deyip çatalı fırlattı masaya.
Herkes soka uğradı . Ben ağlamaya başladım . Bu da dedi ne dedim sanki abi de dedim ne sorunlu birisin . Çok dengesizsin. Amacın ne senin abi demeyerek ne demek istiyorsun ??
Aynen böyle soruyor. Telefonu kapattılar annem babamı susturmaya çalışıyor . babam çatalı bana fırlattı sonra. Bende bağırdım artık çocuk değilim ben. Milletin içinde azarlama artık beni diye.
Dayanamıyorum artık kızlar haksız miyim ?
Valla evlensem de kurtulsam artık. Sürekli böyle ya. Vallahi utancimdan kalabalığa girmek istemiyorum. İlla ki kizacak bir şey buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?