Babamın kalabalık gorunce gariplesmesi

benim rahmetli annemde boyleydi.amac ne biliyormusun ben otoriterim benim cocuklarim beni dinler cevap veremezler millet desinki oo ne guzel cocuk yetistirmissin bi nevi ego tatmini pek yapabilecegin bisey yok canim belki evlenince kurtulursun oda sadece az gorustugun icin

Haklısın huysuz, takıntılı adam baban böylesiyle hayat zor.

Ama bu durumdan kurtuluşu evlilik olarak görme sakın.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak var Allah korusun.

Evin tek kızı sen misin?

Hiç ciddi anlamda küstün mü babanla?

Hani mesafeli olmak değil de ciddi ciddi adınız küs oldu mu?

Artık evlensemde kurtulsam.
En kötüsü ne varya sevmediğim insanların yanında bunu yapması. O sınır olduklarimin yanında bir güzel azar yiyip oturuyorum ya . nefret ediyorum

Allah yardımcın olsun canım baban aşırı fevri hareketleri olan bir insan, bence burada is annene düşüyor bu konuda ciddi şekilde uyarsin babanı çünkü yapılanlar gerçekten hoş degil

Kisilik bozuklugu benim babamda var
Gerci benim babamda yok yok
Herkesden kendini ustun gorme
Herkesi assalama vs vs
Tedaviyide red ediyo
Bu gibi insanlarla ayni evde yasmak olmeden mezara girmek gibi bisi.

Yok değilim. İki kız kardesim daha var. Ama onlar prenses. El üstünde tutulur. Daha geçen 17 yaşında ki kardeşime baya yüksek bir miktar para vermis üstüne başına birşey alsın diye.
Kızın benden çok kıyafeti var. Dolaplar dolu bazasinin altı bile tıklım tiklim.. Onlar değerli...

Evet zamanında 1 yıl kadar hiç konuşmadık.

Neden bu ayrım peki sence?
Küçük oldukları için mi nazlılar?

Bence pek de küçük değiller artık.
En azından sofra hazırlama, babana ve misafire hizmet konularında onlar öne çıksın bir süre.

Yani sana takacak bir şey bulamasın.

Küslük sonrası nasıl barıştınız peki?

Küsmedik deseydin ciddi ciddi küs, hatasını anlayabilir diyecektim.

Bilemiyorum vallahi.
Yataklarını dahi nazla niyazla toplarlar. Tabakları masaya koy deyince bile öf pöf yaparlar.
Onlara sorsam babam mükemmel biri. Anlayışlı şahane...

Zamanla bir iki kelime ede ede konuştuk.

Bilemiyorum vallahi.
Yataklarını dahi nazla niyazla toplarlar. Tabakları masaya koy deyince bile öf pöf yaparlar.
Onlara sorsam babam mükemmel biri. Anlayışlı şahane...

Zamanla bir iki kelime ede ede konuştuk.

Size mükemmel evet deseydin.

Sen büyüksün diye mi yapıyor bilemedim ama bence en azından annen böyle bir düzen kurmaya çalışsın.
Sen geri dur bu hizmet konularında kardeşlerin ön plana çıksın, babanla onlar muhattap olsun.

Bir süre en azından. Onlara karşı da böyle tahammülsüz olursa eğer adamın huyu böyle deyip geçersin.
Ama baktın onlara karşı gayet nazik, o zaman bana gelince yıkıyordun ortalığı üvey evlat falansam söyle baba de
hem de tam o misafirlerin önünde. Utanır belki düzeltir kendini. Yani inşallah :)

ne çektin be ceylinim bu aileden babaanne provokatörlük yapmasın

ah ceylin ya
benimkinden betermiş baban
ne bu sinir stresi

üzüldüm ama çözümünü ben bulamadım sen bulursan bana da de nolur

Ohaa böyle baba mı olur? O evden uzaklasmanin bir yolunu bul canım. Senin imtihanin babanmis

Valla evlensem de kurtulsam artık. Sürekli böyle ya. Vallahi utancimdan kalabalığa girmek istemiyorum. İlla ki kizacak bir şey buluyor

sen hiç utanma insanlarda görüyor senin ne yaptığını babanın ne yaptığını. biizm akrabalar biliyodu artık babamın huyunu bize üzülüyolardı

Benim babam da böyleydi. Ablamla bana yapardı hep böyle. Düşün ablam yeni evlendi onlara gittik kayınpederi kaynanası falan da vardı ablam çay tutarken hepsini açık koymuşsun bu ne biçim çay falan kızı azarladı onların yanında. Bana da yapardı ben illa ki cevap verir dediğine pişman ederdim ya da hiç iplemezdim duymamış gibi yapardım ya da ters ters bakardım kaldı ki babam sinirli bir adam ama eskisi gibi hiç korkmuyorum ondan artık iplemiyorum bunun da çok iyi farkında. Neyse işte böyle yapa yapa bana milletin yanında bir şey diyemez oldu derse bile kızım şu var mı bu var mı falan der. Çünkü millete karşı beni azarlayarak egosunu tatmin edemediğini tam tersi lafını alarak rezil olduğunu çok iyi anladı artık. Ha senin baban dövmeye de kalkıyormuş o zaman kötü tabi ama milletin önünde döverse de onun rezilliği olur o yüzden korkma çekinme cevabını ver dediğine pişman et her seferinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…