- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Aynı benım babam. Allah sabır versin. Böyle toplum içinde hep aşşağılar, küçük düşürür. Bu huyundan nefret ederim. Senın baban da öyle. Sabretmekten başka bi şansımız yok. Huylu huyundan vazgecmez. Kendisi çook pısırık. Toplum içinde kendını ustun görmek ve dikkat çekmek için milleti ezer. Özellikle de beni. Sonra da bısey olmamış gibi davranır. Konusmaya çalışır. Sabır diliyorum sanaTeşekkürler arkadaşlar.
Şimdi de hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor benimle.
canım benim benim babamda az cok oyle yani hosgeldiniz diyip el optuysem onu o an gormediyse tekrar aynısını yapıyorumEvet hanımlar.
Hani çocuklar kalabalık gorunce utanır, şımarırya babamda kalabalık gorunce beni rezil etmek istiyor.
Bu durum hep vardı onda. Hele bayramlar benim için eziyet.
Gelmişim 22 yaşına 5 yaşında ki çocuk değilim ki milletin içinde azarlanayim.
Artık dayanamıyorum.
Babam sürekli bana bağırır. Tepki gösterir. Belki kufur etmez misafirin yaninda ama bakışlarıyla odada soguk rüzgarlar estirir.
Mesela misafire hoşgeldiniz derim bağırarak elini Öpsene amcanın der.
Optum baba derim ben niye görmedim ? Öptü mu ? Diye millete sorar.
Masayı hazırlarız Çağırırız herkesi kola nerde diye sorar dolaptan çıkarırım hani hazırdı bu sofra saf mısın sen ne diye cagiriyon bizi diye rezil eder beni.
Sadece kola eksik masa da o da soğuk kalsın diye dolapta.
Oyle bir bakış atıyor öyle bir bağırıyor ki misafirler bile kalakaliyor.
Sanki o..puluk yapmisim . Oyle tavırları var..
Bugün de bu olay oldu ve dayanamadım ağladım artık orta yerde.
Kuzenlerim geldi kahvaltı yapıyoruz . Başka şehirde ki halamlari görüntülü aradik konuşuyorlar bende içeriyi topla falan derken herkesten sonra geldim mutfağa cayimi koydum oturdum. Sonra kuzenim beni sordu napiyor diye telefondan.
Beni gösterdiler " hasta misin ceylin ?" dedi. "Yok değilim Yoruldum biraz, siz napiyorsunuz iyi bayramlar " dedim. ( baban byrda gozlerini belertti nasilsiniz abi de. Abi napiyorsunuz de. Hatirlarini sor. Deyi duruyor) O da iyiyiz canım nolsun dedi . Allah iyilik versin dedim bitti konuşma babannemle konuşuyorlar o ara babam bana bağırmaya başladı abi desene gücüne mi gidiyor abi demek. Sen ne sorunlu bi kizsin sen ne biçim birisin. Abi de. Al telefonu napıyorsunuz abi de. Çabuk de deyip çatalı fırlattı masaya.
Herkes soka uğradı . Ben ağlamaya başladım . Bu da dedi ne dedim sanki abi de dedim ne sorunlu birisin . Çok dengesizsin. Amacın ne senin abi demeyerek ne demek istiyorsun ??
Aynen böyle soruyor. Telefonu kapattılar annem babamı susturmaya çalışıyor . babam çatalı bana fırlattı sonra. Bende bağırdım artık çocuk değilim ben. Milletin içinde azarlama artık beni diye.
Dayanamıyorum artık kızlar haksız miyim ?
iyi bayramlarCeylinimdeceylinim konunu uzulerek okudum
ınsallah babanın aklının basına gelmesı ıcın uzucu seyler yasamaz hatasını anlarda duzelır dıye umut edıyorum...
yalnız bı konuda senı elestırmek ıstıyorum yanlıs anlamazsan
sana yapılmasını sevmedıgın seyı baskasınada yapmaman konusunda hassasıyet ıstıcem de
sana bı konuda kızmıstım;
baska bırının actıgı konuda (nedenı şaibelı olan bosanmıs bı erkekle evlıık konusu) herkesın cesıtlı yorumları ıcınden benımkını alıntılayıp gercekden cok sacma bı yorum , en sacma yorum alanında odul kazandınız tebrıkler dıye bana yorum yapmıstın
bu ani çıkısın benı sasırtmıstı zira bana bu yorumu yapan tek kısı sendın ve bende sana herkesın farklı dusuncesıne saygı duydugun ıcın tesekkur ederım cok sevımlısın sanırım sevımlılıgıne sevımlılık katan sey o tavsancık demıstım hatırladın mı bılmıyorum :)
benım yerımde baska bırı olsa cevabı farklı olurdu takdır edersınkı...
sımdı babanın senı gereksız uyarması ve hatalı konusmasına uzulmussun...
kesınlıkle haklısın.
ınsallah duzelır cunku kımsenın boyle bı muameleyı hakettıgını dusunmuyorum
Ben de sizin sitem şeklinizi çok zarif buldum ve örnek alıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?