Babamın kalabalık gorunce gariplesmesi

Anneni aldatıyor falan olmasın aldatan adamlarda böyle saçma bi özgüven patlaması bi boş konsmalar olusuyorda

Benım de annem 32 yaşındayım.her akra a geldipinde benzer değil ama daha farklısını yapar.bunun psikolojide bi adı olmalı.ürününü beğenmeme mi ne bilmiom

Teşekkürler arkadaşlar.
Şimdi de hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor benimle.
Aynı benım babam. Allah sabır versin. Böyle toplum içinde hep aşşağılar, küçük düşürür. Bu huyundan nefret ederim. Senın baban da öyle. Sabretmekten başka bi şansımız yok. Huylu huyundan vazgecmez. Kendisi çook pısırık. Toplum içinde kendını ustun görmek ve dikkat çekmek için milleti ezer. Özellikle de beni. Sonra da bısey olmamış gibi davranır. Konusmaya çalışır. Sabır diliyorum sana

Benim babamda böyle malesef çözümü yok
Bi aralar artık bu konuda dua ediyordum Allahim babam bu kadar elci olmasın bizede biraz saygısını sevgisini göstersin ezmesin!
Manyak bi şekilde akraba aşığıdır
Babamın sayesinde de zaten akrabalardan tiksinir oldum
Nolcak bilmiyorum

Cok kotu bisy bu yaptigi.
Ama sen yine iyi dayaniyosun.
Ben bir durur iki durur bende ona diklenirdim.
Sen kimsinki bana bagiriyon herkesin yaninda.

Eger sende biraz disini gostersen acaba gercekten el kaldirirmiki, amac oda degil tabi

iyi bayramlar Ceylinimdeceylinim konunu uzulerek okudum
ınsallah babanın aklının basına gelmesı ıcın uzucu seyler yasamaz hatasını anlarda duzelır dıye umut edıyorum...

yalnız bı konuda senı elestırmek ıstıyorum yanlıs anlamazsan
sana yapılmasını sevmedıgın seyı baskasınada yapmaman konusunda hassasıyet ıstıcem de

sana bı konuda kızmıstım;
baska bırının actıgı konuda (nedenı şaibelı olan bosanmıs bı erkekle evlıık konusu) herkesın cesıtlı yorumları ıcınden benımkını alıntılayıp gercekden cok sacma bı yorum , en sacma yorum alanında odul kazandınız tebrıkler dıye bana yorum yapmıstın
bu ani çıkısın benı sasırtmıstı zira bana bu yorumu yapan tek kısı sendın ve bende sana herkesın farklı dusuncesıne saygı duydugun ıcın tesekkur ederım cok sevımlısın sanırım sevımlılıgıne sevımlılık katan sey o tavsancık demıstım hatırladın mı bılmıyorum :)
benım yerımde baska bırı olsa cevabı farklı olurdu takdır edersınkı...

sımdı babanın senı gereksız uyarması ve hatalı konusmasına uzulmussun...
kesınlıkle haklısın.
ınsallah duzelır cunku kımsenın boyle bı muameleyı hakettıgını dusunmuyorum

sen babana benim psikolojimi mi bozmak istiyorsun diye sor senin bu yaptıkların benim sadece psikolojimi bozuyor de
sayende akıl hastanesine yatıcam de onumu istiyorsun de

Valla bence babanıza ne derseniz deyin bu huyundan vazgeçireceğinizi sanmıyorum, adam yıllardır böyle sanırım "can çıkmayınca huy çıkmaz" diye boşuna dememiş atalarımız. Benim babamda bu anlamda olmasa da sorunlu biri şu sıralar, önceden bıkkınlık geçirirken artık öyle olduğunu kabullenerek davranmaya çalışıyorum bir nebze olsun ona uyum sağlamaya çalıştığım için kafam rahat, göz ardı ediyorum sizin de başka çareniz yok ya da ayrı eve çıkma şansınız falan varsa en fazla bunu yapabilirsiniz.

Konuna girerken böyle birşeyle karşılaşacağımı düşünmüyordum. Rezil etmek istiyor deyince, bende milletin içinde çocukmuşsun gibi davranıyor, kötü şakalar yapıyor falan sandım. Benimki öyle yapar da. Birden sarılır kafamı falan okşar erkek çocuğu sever gibi. Saçlarım erkek saçı kadar kısa. Güler geçeriz sonra.

Senin sorununa gelince babanın davranışları kalabalıkla değişmiyor. Hep böyle normalde de konuşmuyoruz demişsin. Ama milletin yanında sana böyle davranması daha çok üzüyordur tabi.

Can çıkar huy çıkmazmış. Aynı evde yaşamak zorundaysanız, alttan almaya bak bence biraz. Mesela abi de abi de diye üstelemiş ya. De gitsin, inatlaşma. Yıpratma kendini. Ve en kısa süreden evden ayrılmaya bak. Ama evden ayrılıcam diye de yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Gidip kıronun tekiyle evlenme. Sonra kocanla alakalı konularını okumayalım burada. Kendi paranı kazanıyorsan önce birikim yap, sonra ayrıl evden.

Bazı erkekler böyle egolarını tatmin etmek, evin erkeğiyim mesajı vermek istiyor kadını ezerek.
Babam da anneme yapardı, biri gelince hemen "çay koy,kahve getir!, meyve almadın mı sen?" diye başlardı.

canım benim benim babamda az cok oyle yani hosgeldiniz diyip el optuysem onu o an gormediyse tekrar aynısını yapıyorum bende onun goreceği sekilde ayarlıyorum bende haklısın baban cok sorunluymus cok mu sinirli bir bey?

Ben de sizin sitem şeklinizi çok zarif buldum ve örnek alıyorum :)

Konu sahibi lütfen kendinizi üzmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…