- Konu Sahibi Tamamdrdik
anneni birakip geldin garip bir durum yani bencilce bilmem farkinda misin babanin kizisin bence bak ayni bencilliktesinAnnemle kötü bişey yaşamadım baba hasretinden babamı seçtim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anneni birakip geldin garip bir durum yani bencilce bilmem farkinda misin babanin kizisin bence bak ayni bencilliktesinAnnemle kötü bişey yaşamadım baba hasretinden babamı seçtim
O zaman 13 yaşındaydım annemi çok düşündüm kaç yıl babasız kaldım. Ne yaşadığımı kimse bilemez. Zaten bana hep derlerdi psikolojin bozulur diye düşündük diye kolu komşu Bile babana git dediler çünkü annemin durumu iyi değildi ve ben küçüktüm Ordan oraya koştum çok çabaladım yargısız infaz yapmayın. Sonucu kötü oldu şuan. Amaa zaten o Yaşta biri kendini düşünür ve düşğnmelianneni birakip geldin garip bir durum yani bencilce bilmem farkinda misin babanin kizisin bence bak ayni bencilliktesin
Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama 17 yaşında bir kızla bu şekilde konuşmak hiç yapıcı değil hatta yıkıcı bile olabilir.anneni birakip geldin garip bir durum yani bencilce bilmem farkinda misin babanin kizisin bence bak ayni bencilliktesin
17 yasindasin derslerine calis kimseden bir sey bekleme kimsenin evine gitme baban gitsin ne halt yiyecekse otelde yesin aklini basina al kimseye muhtac degilsin dusuk bir puan bile alip ozel bir unucersiteye git bolum degistirirsin sonra yine bir derdin olursa gel buraya yaz sakin bir bosluga dusme bu yasina geldiysrn bundan sonrada yaparsin hep daha kotuleri dusunO zaman 13 yaşındaydım annemi çok düşündüm kaç yıl babasız kaldım. Ne yaşadığımı kimse bilemez. Zaten bana hep derlerdi psikolojin bozulur diye düşündük diye kolu komşu Bile babana git dediler çünkü annemin durumu iyi değildi ve ben küçüktüm Ordan oraya koştum çok çabaladım yargısız infaz yapmayın. Sonucu kötü oldu şuan. Amaa zaten o Yaşta biri kendini düşünür ve düşğnmeli
surekli aglayan kendi cikari nerdeyse oraya kosan bir genclik karsisinda ne konusayim konu sahibi kucukmus bu laf ina degil ben 17 yasinda annesini birakip geldu diye dusundumÇocuğunuz varmı bilmiyorum ama 17 yaşında bir kızla bu şekilde konuşmak hiç yapıcı değil hatta yıkıcı bile olabilir.
Yazdığınızı bir daha okuyungitmeye çalışıcam inşallah
Tedavi ol diye ben yazdımevlatcağzım son kez yazıyorum zira sinirleniyorum. psikaytra değil psikoloğa git. onlar ilaç vermiyor.
ayrıca tedavi ol demedi destek al dedim.
ahhh genclik ahhhTedavi ol diye ben yazdım
Zira gerçekten tedavi olman lazım
Yaşın daha küçük
Bende dün açtığı konuya kızmıştım mesajımda. 17 yaşında olduğunu öğrenince yaşına uygun başka bir mesaj daha yazdım :)surekli aglayan kendi cikari nerdeyse oraya kosan bir genclik karsisinda ne konusayim konu sahibi kucukmus bu laf ina degil ben 17 yasinda annesini birakip geldu diye dusundum
aslinda durumu o kadar kotu degil ama yazdigi son konudan turkcesi yetersiz az kitap okuyor oncelikle guzel bir kitap alip onu bitirsin al iste sana bir hedef , sonra okurken etkiyicu cumlelerin alti cizilecek sonra viraz ders calisacak eminim kendini daha iyi hissedecek biraz kacis bu dusunceler sorumlulukkarindan kacis ve kendini ise yaramaz hissetmesi de bu cikmazdan kir bu kisir donguyuBende dün açtığı konuya kızmıştım mesajımda. 17 yaşında olduğunu öğrenince yaşına uygun başka bir mesaj daha yazdım :)
Bende dün açtığı konuya kızmıştım mesajımda. 17 yaşında olduğunu öğrenince yaşına uygun başka bir mesaj daha yazdım :)
O zaman 13 yaşındaydım annemi çok düşündüm kaç yıl babasız kaldım. Ne yaşadığımı kimse bilemez. Zaten bana hep derlerdi psikolojin bozulur diye düşündük diye kolu komşu Bile babana git dediler çünkü annemin durumu iyi değildi ve ben küçüktüm Ordan oraya koştum çok çabaladım yargısız infaz yapmayın. Sonucu kötü oldu şuan. Amaa zaten o Yaşta biri kendini düşünür ve düşğnmeli
13 evet. Dertlenmiyorum. Herkesi bırakmak istiyorum arkamda. Hiçbiryere ait hissetmiyorum. Kimseyle samimiyetim Yok. Uyumak istiyorum bir odada sadece. Kimse olmasın istiyorum babamı da görmek istemiyorum akrabalarımı dadün önceki gün onda önceki gün ve günler.
ama hep aynı yerde biz siz yaşına uygun yazdığımızda bir şey değişmiyor. takılmış plak gibi aynı şeyleri evirip çevirip dertleniyor. cidden destek alması lazım.
13 evet. Dertlenmiyorum. Herkesi bırakmak istiyorum arkamda. Hiçbiryere ait hissetmiyorum. Kimseyle samimiyetim Yok. Uyumak istiyorum bir odada sadece. Kimse olmasın istiyorum babamı da görmek istemiyorum akrabalarımı da
noop ama tam da kendine acima cagindaiyide kimseyle samimiyet kurma çaban yok ki. ille bir yere ait olman gerekmez annnenle aran iyi orayada ait olabilirsin babanla olduğun yerede. her yere ait olabilirsin istersen ama sen kendine acımaktan başka şeylere fırsat bulamıyorsun.
Valla geçen ki konuda kardeşini sokağa at diyenleri gördükten sonra :/noop ama tam da kendine acima caginda
zaten ergenlik zor
anne yok baba yok , ilgilenen yok , sevgi gosteren sefkatle yaklasan yok
bizim 17 yas halimizle kiyaslamamak lazim konu sahibini geecekten kotu bir cocukluk gecirmis , cidden psikolojik destege ihtiyaci var yoksa yitip gidecek kizcagiz
nasil yaniValla geçen ki konuda kardeşini sokağa at diyenleri gördükten sonra :/