- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
sana tecavüz ettiğini kabullenmek istemiyorsun galiba yoksa çoktan soğumuştun ondan..
tamam ben anlatmaya calıstığınız seyi anladım bana sunu söyleyin bu kadar olayı nası silip okul okucam onu söyleyin bana bi hadi
tamam ben anlatmaya calıstığınız seyi anladım bana sunu söyleyin bu kadar olayı nası silip okul okucam onu söyleyin bana bi hadi
bakın biz akrabayız ilerde yüzyüze gelcez utanc verici bi durum olcak ben okulu sercersem kendin okulu sectin ve o halinle beni bıraktın diye kafa tutucak ben kime ne dicem sonra kendime ne hesap vericem
o benim akrabam ailem biliyodu zaten görüştüğümüzü bulusma olayını öğrenince sağda solda adın cıkacağını evlen dedi babam
bakın biz akrabayız ilerde yüzyüze gelcez utanc verici bi durum olcak ben okulu sercersem kendin okulu sectin ve o halinle beni bıraktın diye kafa tutucak ben kime ne dicem sonra kendime ne hesap vericem
Arkadasim bak gencsin , daha hayatini kurmamissin. Gezip tozmamissin, yeni insanlarla tanimamissin.
Okulunu birakmayi tercih edersen kafani taslara vurursun bir gün... Benim tanidigim zamaninda okula gitme imkanlari varken okumayan arkadaslarim etrafta esim dostum var. Hepsi simdi ahh akilli olsaydimda okusaydim diyorlar....Bu insan seni gercekten sevse okulu birakma der ve seni bekler... Ama sende bu cocugu saplanti haline getirmissin... Akrabaniz oldugu halde seni tehdit etmekten hayatini karartmaktan elini cekmiyor...
Evet su an bir ask acisi cekebilirsin ,ayrildiginda da ama ileride ne kadar iyi secim yaptim diyeceksin... Babana da helal olsun , senin arkanda ,okumani istiyor....
Ayrica okuyacagin üni. baska ilde saniyorum böylece cabuk unutursun , gözden irak gönülden irak olur..........
ozaman evlen gitsinn canım
ozaman evlen gitsinn canım
bu kadar görmeye tahammül edemeğin adamı alacan hehayır meslek lisesi mezunuyum 2 yıllığa gitcem ve o okulda onun arkadaslarıyla aynı ortamda olucam bana inat ckıp gelicek canmı yakıcak falan her yer saplantı okulda bile onu görme ihtimalim olucak
ben onu sevdiğimden bırakamıyorum sevdiğimden onun her dediğine tamam dedim peki herkes aynı seyi söylüyo ayrıldıktan sonra nolcak kendimi nası baska seylere vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?