babamın seçim yap demesi!!!

Bak canım burda bir ton kişi sana akıl veriyor sende bu akılları al bence yoksa gelecekteki yaşantın pek iyi olmıcak. Herkes aynı fikirdeyken kendi düşündüklerini savunuyorsun hala bir kişi bile çıkıpta okula gitme sevgilinle evlen dememiş. Bundan sonra da diyen çıkmıcana ben çok eminim sende emin ol. Çünkü çok yanlış düşünüyorsun. Aklın fikrin var doğru olanı yap burda kimse senden daha akıllı veya daha gerizekalı değil burda.Sadece herkes ve kendi yaşıtlarında dahil mantıklı düşünerek sana fikir veriyor. Sabahtan beri kaç kere yazıyorum ve hepsinde de söyledim yine söylüyorum AKLINI BAŞINA AL OKULA GİT VE SEVGİLİNDEN AYRIL İYİLİĞİN İÇİN..

Son düzenleme:
sana tecavüz ettiğini kabullenmek istemiyorsun galiba yoksa çoktan soğumuştun ondan..

sana tecavüz ettiğini kabullenmek istemiyorsun galiba yoksa çoktan soğumuştun ondan..

bakın biz akrabayız ilerde yüzyüze gelcez utanc verici bi durum olcak ben okulu sercersem kendin okulu sectin ve o halinle beni bıraktın diye kafa tutucak ben kime ne dicem sonra kendime ne hesap vericem

tamam ben anlatmaya calıstığınız seyi anladım bana sunu söyleyin bu kadar olayı nası silip okul okucam onu söyleyin bana bi hadi

ne anladığını çok merak ettim.
o kadar anlattık hala napıcam nası okucam diyorsun

liseli genç kızlar aklınızı başınıza alınnn !!!! koca bulunur her zaman OKUL EĞİTİM KARİYERR herzaman bulunmaz

bakın biz akrabayız ilerde yüzyüze gelcez utanc verici bi durum olcak ben okulu sercersem kendin okulu sectin ve o halinle beni bıraktın diye kafa tutucak ben kime ne dicem sonra kendime ne hesap vericem

ne diyim ki sen bilirsin o zaman kararını vermişsin zaten

Arkadasim bak gencsin , daha hayatini kurmamissin. Gezip tozmamissin, yeni insanlarla tanimamissin.

Okulunu birakmayi tercih edersen kafani taslara vurursun bir gün... Benim tanidigim zamaninda okula gitme imkanlari varken okumayan arkadaslarim etrafta esim dostum var. Hepsi simdi ahh akilli olsaydimda okusaydim diyorlar....Bu insan seni gercekten sevse okulu birakma der ve seni bekler... Ama sende bu cocugu saplanti haline getirmissin... Akrabaniz oldugu halde seni tehdit etmekten hayatini karartmaktan elini cekmiyor...

Evet su an bir ask acisi cekebilirsin ,ayrildiginda da ama ileride ne kadar iyi secim yaptim diyeceksin... Babana da helal olsun , senin arkanda ,okumani istiyor....

Ayrica okuyacagin üni. baska ilde saniyorum böylece cabuk unutursun , gözden irak gönülden irak olur..........

Daha gözün açılmamış lisedeki aşkın çocukça gelecek üniversiteye başladığında hele bi başlaa

o utanç verici durumu siz çoktan yemişsiniz bile.
kafa tutucak ne hakkı varki, onun bekaretini alan sen misin?

O kadar insan sana şeyler söyledi sen hala aksi için bi umut arar gibisin.

Sen şimdi bu konuyu neden açtın gerçekten tavsiye almak fikir almak için mi yoksa fikirlerine bi destek alabilmek için mi?

Tamam tamam haklısın siz akrabasınız her dediğini yap sakın hiç birşeyine karşı çıkma hatta seni gözünün önünde aldatsın sakın ayrılma mazallah ayrılırsan nasıl hesap vericen etraftakilere

valla bu kadar doğruyu gösteren insan olmuş ama konu sahibi arkadaş pek anlamak istemiyor gibi
evet belli zor durumdasın ama okumassan gelecekte hiç söz sahibi olamassın
çünkü karşındaki insan sana zorla sahip olabilecek kadar düşüncesiz biri
bence kulak ver sana yazılanlaraki
sonra pişman olma

Tamam tamam haklısın siz akrabasınız her dediğini yap sakın hiç birşeyine karşı çıkma hatta seni gözünün önünde aldatsın sakın ayrılma mazallah ayrılırsan nasıl hesap vericen etraftakilere

hayır meslek lisesi mezunuyum 2 yıllığa gitcem ve o okulda onun arkadaslarıyla aynı ortamda olucam bana inat ckıp gelicek canmı yakıcak falan her yer saplantı okulda bile onu görme ihtimalim olucak

okuma o zaman git evlen maden anlamıyorsun laftan yaşayarak öğrenirsinn o zaman kafana sokamadığımız şeyleri

ozaman evlen gitsinn canım

şimdi senden iyisi yok

hayır meslek lisesi mezunuyum 2 yıllığa gitcem ve o okulda onun arkadaslarıyla aynı ortamda olucam bana inat ckıp gelicek canmı yakıcak falan her yer saplantı okulda bile onu görme ihtimalim olucak
bu kadar görmeye tahammül edemeğin adamı alacan he

Çelişkilerle dolu bir kızsın.
:84::84::84::84:

evlenip 1 yıl sonra kocandan şikayet etmek için kk ya gelirsen başka rumuz kullanmayı akıl edersin umarım

ben onu sevdiğimden bırakamıyorum sevdiğimden onun her dediğine tamam dedim peki herkes aynı seyi söylüyo ayrıldıktan sonra nolcak kendimi nası baska seylere vercem

Valla şiddet yanlısı gibi görünmek istemem ama baban seni hiç dövmemiş herhalde. İki tokat yersen görürsün başka şeylere kendini nasıl vereceğini. Yoksa sana bu hayat Hanya'yı da Konya'yı da gösterecek hem de çok acı bir şekilde. Seviyorum lafı hikaye, adam seni sindirmiş, psikolojik şiddet uyguluyor, düpedüz korkuyorsun üstü kapalı tehditlerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…