Konuyu sayfa sayfa okudum. Tabiki eğitimini seç diyecekken doğru kararı kendin vermiş olmana çok sevindim canım
Doğruyu söylemek gerekirse, sevgilin bana dengesiz bi tip gibi geldi.. Hayatının en güzel zamanlarını böyle birini adam etmeye uğraşmakla geçirme derim. He yok çok seviyorum, onsuz yaşıyamam vs diyorsan karışamam tabi.. Neyse hakkında hayırlısı olsun tatlım
Diğer sorununa gelecek olursam.. Kullandığın hattın müşteri hizmetlerini ara hatla ilgili bi durum değilse bi telefoncuya uğra derim.
ben mesaj attım ailem bana sen onun icin ne yaptın o senin yanında değil demesin yanımda ol diye cehennemin dibine kadar yolun var umrumda değilsin o hattı almıcaktın dedi((((
ben mesaj attım ailem bana sen onun icin ne yaptın o senin yanında değil demesin yanımda ol diye cehennemin dibine kadar yolun var umrumda değilsin o hattı almıcaktın dedi((((
3sene onceki kizdan neredeyse eser kalmadi..insan buyudukce nasilda degisiyor degilmi..3sene once o halinle evlensen suan pisman olmayacakmiydin?gerci bence sen dogrunun ne oldugunu hep biliyordun yoksa bi sekilde onunla kacabilirdinde..ama suan cok daha saglikli dusunuyorsun..sen bu yolda devam ettikce ailen hep senin destekcin olacaktir.evlenseydinde yaninda olacaklardi ama biyanlari hep buruk olacakti tasvip etmedikleri bi evlilik oldugu icin..sen dogru karari verdin bundan sonrada gerisini getirirsin..eskisi gibi gozu kapali evet tamam diyecek kiz yok cunku..onun yanlislarinida gormeye basladin..
benim zoruma giden onun bana bunu yapması bu laftan sonra gururum ön plana çıktı kendime yediremiyorum hırslanıyorum ağzıma geleni sayıyorum hırsımı nasıl yenicem ona mesaj atmamak aramamk icin ne yapıcam bütün emeklerimi elime verdi.
ben sırf eskiden onu üzmemek icin herşeye tamam dedim bi taraftanda beni bırakır gider onsuz yapamam diye ama o beni hep üzdü ha yanımda oldumu oldu bırakmadı ama üzdü bnde üzsün varlığı mutlu ediyo diye sesimi çıkarmadım ama çok zoruma gitti bu yaptığı cok öle bi ceza vermek istiyorum ki ona hem yaptıklarına pişman olsun hemde benim değerimi bilmediği için
mrb ben esra benim 4 yıllık sevgilim var gecen gün bulustuğumuzu ailem öğrendi ve babam bana bi seçim yapmamı istedi eylülde üniversiteye baslıcam.ya okulu secip onunla konusmıcaksın yada onu secip okulu bırakcaksın evlenceksin dedi.ben okumak istiyorum ama bi yandanda korkuyorum o benimle hemen evlenmek istiyo anneme yoksa kacırırım diyo ben okuldan dolayı cekiniyorum.ve gecen senede bi ilişkiye girmistik beni zorlayarak. simdi okulu secsem tehdit edicek belki sinirle belki sarhos herseyi anlatcak ama onu secsem okul hayatım bitcek ben ne yapıcam bana yardım edin lütfen
aileme ne dicem ben ayrıldığmızı duycaklar koruduğun adamı gördünmü dediklerinde ne dicem ben
aileme ne dicem ben ayrıldığmızı duycaklar koruduğun adamı gördünmü dediklerinde ne dicem ben
Her zaman her şeyin en doğrusunu bilirim, yaparım diye bir iddian mı var? Ailene git, haklısınız de, artık okulumu düşüneceğim, kimse için geleceğimi karartmayacağım de. Bir yanlıştan dönmene üzülecek değiller ya, eminim sevinirler. Belki birkaç kere "biz sana söylemiştik" lafını duyarsın ama ne olmuş, çok mu kötü? Geleceğini değmeyecek bir adam uğruna heba etmenden daha kötü olmayacağına emin ol.aileme ne dicem ben ayrıldığmızı duycaklar koruduğun adamı gördünmü dediklerinde ne dicem ben
canım daha üniversiteye yeni başlıcaksan o zmn lise 1 den beri sürüyo bu ilişki, yani şöyle söylim bak, sen şuan çooook sevdiğini, onun hayatının erkeği olduğunu sanabilirsin ama ÖYLE DEĞİL. daha önüne o kadaaar çoook kişiler çıkacak ki, onunla evlenirsen bin pişman olursun. üstelik seni zorlayarak ilişkiye girmiş, sarhoşken yada kızdığı zmn anlatacak kadarda adi biri, sen kendin söylüyosun. tabi evlenmek için acele eder bulmuş saf bi kız, hayatını karartmak için acelesi var!! eğer herşeyi anlatacağını düşünüyosan ona deki ben okuluma başlim, seninle de ayrılmış gibi yapalım, yani aileme karşı öyle gösterelim nası olsa okul bitince onlar itiraz etsede evleniriz önümüzde hiçbi engel olmaz. böyle diyerek kandır onu, inanmasını sağla. okul başlayınca bi şekilde yavaş yavaş ayrılırsın ondan, kurtarırsın kendini. o zmn herşeyi anlatsa bile ailene sen iftira dersin, onu bıraktığım için böyle yapıyo iftira atıyo evlenebilmek için dersin. ee ailende o yaşta seni zorla kolundan tutup muayeneye götürecek değil, böyle bi rezillik yapmazlar. bu durumda ailende arkanda olur, ondan kendini kurtarmış olursun. bak canım ilerde ah ben ne yaptım bütün hayatımı kararttım demek istemiyosan kurtul ondan. şimdi olmasada yavaş yavaş, gerekirse kandırarak. unutma bzn hayatta öyle seçimler yaparsın ki bedelini bütün hayatınla ödersin, lütfen yanlış yapma, bi kız daha yanmasın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?