babamın seçim yap demesi!!!

Ne gariptir ki hemen hemen her gün gazetelerde okuyorum genç kızlar erkek arkadaşlarından korktuğu için her dediğini yapıyolar sonunda başlarına gelmeyen kalmıyo.. Keşke zamanında biraz dikkatli davransaydın. Doğrusunu istersen sonumuzu biraz da kendimiz hazırlıyoruz... Öncelikle erkek arkadaşından kormayı bırak ! O işler öyle kolay değil. Kimse bi babaya gidipte kızınla şunları şunları yaptım diye anlatamaz. Yada olmadı sen tehdit et onu. Mesela bana zorla böyle bir şey yaptın seni polise vericem falan de. Ama ne olursa olsun okulunu seç derim. Erken evliliklerin hepsi psikolojik rahatsızlıklarla sonlanır. Erken evlenipte pişman olmayan bir kişi bile yoktur. Ayrıca sana şimdiden böyle yapam bir çocuk evlenince döver de söver de. Sonra sokağa atar o zaman elinde bir mesleğinde olmaz aç açıkta kalırsın. Bu devir de aklını kullanmazsan herkes seni kullanır. O yüzden sende akıllılık edip okulu seç bence. Zaten böyle sorunlu yapılan evlilikler yüzünden sorunlu çocuklar meydana geliyor. Eğer çocuğun normal bir ailesi olsa çocuk da normal olur...

benim dediğim sorun telfonumda değilki bu sitede su an yazıyorum ama % 70 açılmıyo mesaj yeri yazamıyorum neden olduğunuda bilmiyorum

evet onsuz yasayamam diyorum ama onun yaptıkları kendinden uzaklastırıyo o olmadan daha az yıpranıyorum sadece yokluğuyla.sürekli sorun cıkarması yıpratıyo beni bırak git adam gibi diyorum onuda yapmıyo hem dediği olcak hem bırakmıcak öle düsüncede takılıyo anlıcağınız.ama yeter ben onu kaybetmemk icin yine babama hem okul hem o dedim hala biseylere ilaa benim dediğim diyo benimde sabrım var seviyosa istiyosa zaten geri döner 12 temmuzda doğum günüm o gün mesaj beklicem atmazsa eğer zaten değer vermiyodur demek.ama o günde atacağı mesaj ben seni sevdim de sen gittin hattı aldında falanda filanda sonundada doğum günümü kutlayıp kutlamış olmak icin yazıcak bu benim canımı sıkıyo yemin ederim ben yaranamıyorum bunları düsünmek onun icin cabaladığım halde bunları yapması canımı fena sıkıyo sinirlerimi bozuyo. . .

3sene onceki kizdan neredeyse eser kalmadi..insan buyudukce nasilda degisiyor degilmi..3sene once o halinle evlensen suan pisman olmayacakmiydin?gerci bence sen dogrunun ne oldugunu hep biliyordun yoksa bi sekilde onunla kacabilirdinde..ama suan cok daha saglikli dusunuyorsun..sen bu yolda devam ettikce ailen hep senin destekcin olacaktir.evlenseydinde yaninda olacaklardi ama biyanlari hep buruk olacakti tasvip etmedikleri bi evlilik oldugu icin..sen dogru karari verdin bundan sonrada gerisini getirirsin..eskisi gibi gozu kapali evet tamam diyecek kiz yok cunku..onun yanlislarinida gormeye basladin..

evet öyle geleceğim hakkında adım attım sadece içim acıyo hala onun icin biseyler icin cabalarken onun bana zorluk çıkarıp benden uzaklasması kaçması zoruma gidiyo

ben mesaj attım ailem bana sen onun icin ne yaptın o senin yanında değil demesin yanımda ol diye cehennemin dibine kadar yolun var umrumda değilsin o hattı almıcaktın dedi ((((

ben mesaj attım ailem bana sen onun icin ne yaptın o senin yanında değil demesin yanımda ol diye cehennemin dibine kadar yolun var umrumda değilsin o hattı almıcaktın dedi ((((

Peki bu mesaj sana ne hissettirdi?
Gördünmü evlenmeyi düşündüğün adamın gerçek yüzünü?
Bugün ailenin aldığı telefon hattına bile karışan adam,evlenseniz sana ailenin yüzünü bile göstermez.

ya asıl o gitsin cehennemin dibine, burda onlarca kişi sana o başbelası pisliği bırak, kurtul dedi sen bide msj atıyosun yeniden sarmak için bu belayı. arkadaşım şans yüzüne gülmüş hem okul açısından hemde bu adamdan çabasız kendiliğinden kurtulmuşsun, hala neyi zorluyosun. ayy kendine nası bu denli kötülük yapabiliyosun anlamıyorummmmmmmmmmmmmm

benim zoruma giden onun bana bunu yapması bu laftan sonra gururum ön plana çıktı kendime yediremiyorum hırslanıyorum ağzıma geleni sayıyorum hırsımı nasıl yenicem ona mesaj atmamak aramamk icin ne yapıcam bütün emeklerimi elime verdi.

ben sırf eskiden onu üzmemek icin herşeye tamam dedim bi taraftanda beni bırakır gider onsuz yapamam diye ama o beni hep üzdü ha yanımda oldumu oldu bırakmadı ama üzdü bnde üzsün varlığı mutlu ediyo diye sesimi çıkarmadım ama çok zoruma gitti bu yaptığı cok öle bi ceza vermek istiyorum ki ona hem yaptıklarına pişman olsun hemde benim değerimi bilmediği için

ondan kurtuldum diye sevin, bırak hırsını kızgınlığını. senin için öyle hayırlı olmuş ki ayrılmanız. ilerde sende bunu anlıcaksın. tabi sen bi hata yapıp onla geri barışmassan, işde o zmn geleceğinde kendine bile diceğin tek şey, kendim ettim kendim buldum..

S.ktir etmek en büyük ceza. Yoluna git.

aileme ne dicem ben ayrıldığmızı duycaklar koruduğun adamı gördünmü dediklerinde ne dicem ben

Babana üniversiteyi ercih ettiğini söyle, sevgilinede "aşkım burada beraber yaşayalım" dersin ozaman.. Belli bir zamandan sonra kafanda profil oturacak ve sevgilinide takmayacaksın.. Önüne bak sana kimsenin faydası yok sonuçta. Hele bir sevgilinin asla.. Ama şu anda bu durumdan kendini kurtarmak için iki tarafıda bu şekilde idare ediceksin..

Ayrıldıysan da umursama artık.. Ben mesaj atlamışım sanırım

Son düzenleme:
aileme ne dicem ben ayrıldığmızı duycaklar koruduğun adamı gördünmü dediklerinde ne dicem ben

hay zıkkım olsun koruduğun adama ya şimdi küfür edecem. babana diceksin ki şerefsizin önde gideniymiş bende sayende kurtuldum babacım, teşekkür ederim sana. bitti. offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.

"Babacığım, anneciğim ben zaten okulumu seçtim, artık işime bakarım, sizi de üzdüysem kusura bakmayın, sizi seviyorum." diyeceksin. Onlara da kendine dünyanın en büyük ödülünü vereceksin.

Her zaman her şeyin en doğrusunu bilirim, yaparım diye bir iddian mı var? Ailene git, haklısınız de, artık okulumu düşüneceğim, kimse için geleceğimi karartmayacağım de. Bir yanlıştan dönmene üzülecek değiller ya, eminim sevinirler. Belki birkaç kere "biz sana söylemiştik" lafını duyarsın ama ne olmuş, çok mu kötü? Geleceğini değmeyecek bir adam uğruna heba etmenden daha kötü olmayacağına emin ol.

Bir de; ona öyle bir ceza vereyim ki değerimi anlasın laflarından vazgeç lütfen. Sana hiç bir yararı olmayacak boş işler bunlar. Değerini bilecek adam en baştan bilir, seni istemediğin şeylere zorlamazdı zaten. Kendi iyiliğin için yapacağın şey; önce okulu bitirip, kendi ayaklarının üstünde durmak ve zamanı geldiğinde de değerini kendiliğinden bilecek bir insanla hayatını paylaşmak olsun.

herşey ben de bitiyo canımı cok yaktı Allah belasını verir nasılsa baska diceğim yok ona okula gitcem onu düşündüğüm zamanlar belki ağlıcam bi süre ama ona yenilmicem o beni aciz ona muhtaç biri olarak gördü ama ben ona sadece sevdiğimden dolayı bu noktaya gelecek şekilde yüz verdim ne yapalım Allah herşeyin en iyisini bilir demekten baska kendimi dik tutmaktan baska çarem yok.

söylediklerinize katılıyorum okul iş imkanın varken kendi ayakları üstünde durmayı seçmeli insan fakat 'ben onu terkettin diye bana böyle itiraf atıyor' cümlesi aile için pek ikna edici olmayabilir.
bekaret raporu isteyebilirler konu sahibinden gercekten karışık bi durum. Ufacık bi kaçamakdan dolayı neden hep kadınlar madur oluyor ben cok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…