babamın seçim yap demesi!!!

Ya yapmayın ALLAH aşkına zorla ilişkiye girmiş bir adam için mi ailen için sevdiğinden vazgeçme diyorsunuz. Kızcağızın hayatı biticek bence ya o adamla devam ederse. Sevgilisiyle zorla ilişkiye girmiş bir adam ne kadar sevebilir ki. Sanki beni çok ilgilendiriyor da seviyorum dedikçe burda sinirimden ölüyorum. İnsan ister istemez sinirleniyor böyle olaylara :S

Son düzenleme:
Ya okulunu ya sevdiğini ne demek ya?
3.seçenek yok mu mesela sevdiğine varırsın" okuluna devam edebilirsin karıcığım" der..misal.
yada okula devam edersin adam peşini bırakmaz, ayrı kalmaya devam etmek istemezse alır seni okutur

evet bende orta yolu bul dediğinden dolayı nişan konusunu söyledim.anlıyorum demek istediğinizi artık yavas yavas düzelmeye basladım :)

Konu sahibinin ilk yazdığının hepsini okudunuz mu acaba merak etttim de .

ben senin açmış olduğun diğer konuyu da okudum. muhtemelen sen 17-18 yaşlarındasın, 4 yıllık süren bi ilişkin var. 13-14 yaşlarında başladığın bir ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ki, birde sen bu yaşta ne cesaretle ilişkiye giriyorsun bunu da aklım almadı.
yazılanları ve senin cevaplarını da okudum. sen zaten evlenme yönünde kararını da vermişsin, öylesine konu açmışsın.
bence sen evlen, boşver okulu filan. senin için en sağlıklısı bu

bakın ben icinden çıkamadığım konuyu size söyledim öyle olursa böyle böyle olursa söyle diye ben evlilkten korkmasam evlilik istesem zaten kou acmaz direk evlenirdim fikir amaclı konu actım sizin söyledikleirnize bakın herkes fikrini yazdıkca bende sindire sindire karar veriyorum sonucta yaaa

okudum evet.
bekaretini vermiş, o kısmı diyorsun herhalde,ben fazla önemsemedim:)

Benim takıldığım yer bekaretini vermiş olması değil, zorla ilişkiye girmiş olması. Bu adam kızı ne kadar seviyor olabilir bu durumda. O yüzden sabah 9 dan beri yırtınıyorum burada..

Son düzenleme:

Son düzenleme:
saçmalamaaa tabbiiii ki okul hepimiz zamanında aynı hatayı yaptıkkk karıyerım olup sevgılımden ayrılacagıma sevgılımle olup kişiliğimden odun verıp ezık bır bırey olmayı sectık sonuc tabii ki hüsrannnnnn terkedildikk yada terkettık hatamızı anlayıp simdi bir sıfır gerıden baslıyoruz yasadıgımız yuzyılda bekaretten coook guven onemlı ve sen bu adama guvenmıyorsun nolursa olsun yapmaz aramızda gecen aramızda diyemıyorsun evlensende içindekı pişmanlık birgün yeşerdiğinde sevdıgınden nefret edeceksınnn bence eğitimini secmelisinnnn senin kurtulusun ordaaa!

Son düzenleme:

Erkek arkadaşınla zorla birlikte olduğuna inanmadım nedense. Yapmışsın bir hata hemen sıyrılma.. Diğer açtığın konuyu da okudum ve hiç de zorla bir birleşme olmamış, zaten zorla olsa adı tecavüz olur ve insan kendisine bunu yapan birisini öyle kolay kolay sevemez.. Her neyse artık olan olmuş..

önce ki yazında erkek arkadaşının uzak akraban olduğunu da yazmışsın... bu bence olaya çok başka boyut katıyor.
Sevgilin olduğunu öğrendiği an sana resti çeken bir baban varsa yarın öbür gün bekaretini kaybettiğini öğrendiğinde sana yapacaklarını düşünemiyorum ..

tabi ki hayatını kendin kur, oku ayaklarının üzerinde dur,kimseye muhtaç olma... ama bunlar ne kadar mümkün?
Erkek arkadaşına güvenilmiyor ki, yarın öbür gün birine söylediği anda tüm alenin ortasına bomba gibi düşecek sizin yaşadığınız cinsellik...

Erkek arkadaşınla doğru dürüst konuş, mantıklı kararlar vermeye çalışın. Ailen sadece sevgilini biliyor ve verdiği tepkiye bak, ya bir de diğer mevzuyu bilse !! Ailenin yüreğine iner.. Üstelik çocuk uzak akraba. Şimdi ayrılsan da çocuk bunu yediremez ki içine öyle bir tip çünkü.. Gider söyler X kişisine hadi o da söyler Y kişisine, bu mevzu yayılmaya çok müsait malesef ki...
Bunu psikolojin kaldırabilecek mi???

Ne yap ne et, erkek arkadaşınla uzlaşmaya çalış. Yaşadığınız sadece ikinizin arasında kalsın ve zaman neyi getirirse onu yaparsınız.
Allah yardımcın olsun...

tabi ki okul....

açtığınız diğer konuya da bi baktım anlaşılan sevgiliniz güvenilir biri değil arkanızdan o kadar iş çeviren birinin evlenince düzelebileceğine ihtimal veriyo musunuz???
daha sizin için çok erken kimler geçer hayatınızdan hele de üniversitede ve sonrasında daha iyi daha mantıklı ilişkileriniz olur aileni karşına almaya değmez

evet diğer konuda bu sindiremediği icin herseyi yapabilir konussam bile tamam der yine yapar.ben bunları düüsnmekten kendimi yedim aylarca piskolojim bunları düüsnmeye müsait değil onda ne olur bilmem.ben cidden zor durumdayım ama ne yapıcaksınız bi sekilde birileirni ikna etmem gerkeiyor ayrıl demek kolay iste ama yaptığım hatanın bedelini nası ödicem demi bunları düsündeğümden bi sonuca varamıyorum.

Son düzenleme:

canım arkadaşım seni anlıyorum. Psikolojinin bozuk olması sağlıklı karar veremiyor olman da çok normal. Eğrisiyle doğrusuyla her şeyi tart.. Aileni, yaşadığın çevreyi senden iyi kimse bilemez. Başına gelebilecekleri bizler ancak tahmin edebiliriz sense bilirsin...
Ayrılık senin şu durumunda çözüm değil hatta kesinlikle değil... Çünkü mesele sadece sevgili mi okul mu olmaktan çıkmış durumda.
Battı balık yan gider hesabı nasılsa babam öğrendi bir de bunu öğrensin falan demeye kalkma sakın.. Altından hiç kalkamazsın bunun.. Erkek arkadaşını da sen biliyor tanıyorsun, bi şekilde konuşup orta yol bulmaya çalış. Güzellikle anlatmayı dene. Onu sevdiğini ancak gerekli şartlar oluşamadığından henüz evlenmenizin mümkün olmadığını iyice anlat...

Ben anlamıyorum ki niye ilişkiye giriyorsun? Hamile kalsan ne halt yiyeceksin?
Okulu seç eğer o da adamsa sesini çıkarmaz , evlenmek için okulunu bitirmeni bekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…