- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
canım ayrıldık de ailene. çıkar yolu yoksa mecbur iki tarafın da istediği yolu bulman lazım.
sırf onun yüzünden eğitim hayatına mani olma,sırf ailen için de sevdiğin adamdan vazgeçme. Seviyorsan tabi..
Zaten okula başladığında sevgilinle de aranı düzeltmiş olacaksın daha rahat görüşme açısından. Ve bence çocukla da iyiden iyiye konuş.
Orta yolu bul derim,dikkatli ol.
Ya okulunu ya sevdiğini ne demek ya?
3.seçenek yok mu mesela sevdiğine varırsın" okuluna devam edebilirsin karıcığım" der..misal.
yada okula devam edersin adam peşini bırakmaz, ayrı kalmaya devam etmek istemezse alır seni okutur
bakın benim hayattan beklentim yok yaptığım pislikliği onla evlenmekle ödicem ama ailemin isteği olsun diyede okumak istiyorum ben 2 tarafın istediği olsun diye kendimi yıprattım ya sizin söylediklerinizi hep biliyorum ben farkındayım insan yaptığı hatanın cezasını çekicek bi sekilde ya okulu secip onsuz kalmakla yada onu secip bana yapacaklarıyla anlıyomusnuz beni siz !!!
Konu sahibinin ilk yazdığının hepsini okudunuz mu acaba merak etttim de .
okudum evet.
bekaretini vermiş, o kısmı diyorsun herhalde,ben fazla önemsemedim:)
Benim takıldığım yer bekaretini vermiş olması değil, zorla ilişkiye girmiş olması. Bu adam kızı ne kadar seviyor olabilir bu durumda. O yüzden sabah 9 dan beri yırtınıyorum burada[/Qbeni ne kadar sevdiğini bende bilmiyorum isde komik ve acı olay iste :) sevdiğinden aynen sizin takıldığnız konuda emin olamıyorum bugüne kadar evlenme ağzından düşmediği ailesine evlilik dediği için sürekli kendimi inandırmaya çalıştım belkide kendime güler hale geldim yaa
Benim takıldığım yer bekaretini vermiş olması değil, zorla ilişkiye girmiş olması. Bu adam kızı ne kadar seviyor olabilir bu durumda. O yüzden sabah 9 dan beri yırtınıyorum burada[/Qbeni ne kadar sevdiğini bende bilmiyorum isde komik ve acı olay iste :) sevdiğinden aynen sizin takıldığnız konuda emin olamıyorum bugüne kadar evlenme ağzından düşmediği ailesine evlilik dediği için sürekli kendimi inandırmaya çalıştım belkide kendime güler hale geldim yaa
Bence sevmiyor. İkinizin isteğiyle olsaydı eyvallah ama sadece onun isteği ya kendini bu kadar değersizleştirme lütfen.
hiç ilişkiye zorlanmış bir halin yok canım ya :)
bişeyler olmuş ama sen sana nasıl davrandığına bak saygı sevgi var mı?
içip içip herşeyi anlatır diyorsun erkekler çocuk gibidir ya yapar mı yapar.
burda babanın sana ya kır dizini evlen, ya oku şeklinde bir dayatması da erkeklerin ne kadar
düz olduğunu anlatıyor :)
bu arada kız babası olmak zor. kızını dövmeyen dizini dövermişAllah bizlere kolaylık versin diyorum
Bence sevmiyor. İkinizin isteğiyle olsaydı eyvallah ama sadece onun isteği ya kendini bu kadar değersizleştirme lütfen.
ben böyle değildim yaşarken oldum diye bi şarkı var ya ben ona karşı gururumdan hayatımdan ödün vermezdim ama üzülmesin yapmayım kıyamıyorum dedikce tepeme cıkmış ama ben bunu anladığım zaman neler olmus neler gecmis. . . anlayacağınız ben herseyin farkındayım insan iste kendini tatmin ediyo bişeylere kendini inandırarak
ben böyle değildim yaşarken oldum diye bi şarkı var ya ben ona karşı gururumdan hayatımdan ödün vermezdim ama üzülmesin yapmayım kıyamıyorum dedikce tepeme cıkmış ama ben bunu anladığım zaman neler olmus neler gecmis. . . anlayacağınız ben herseyin farkındayım insan iste kendini tatmin ediyo bişeylere kendini inandırarak
Ozaman kendini bişeylere inandırıp tatmin edeceğine hayatının mafolmaması için gerçekleri gör, ben gerçekleri zaten görüyorum diyorsan da hayatının mafolmaması için yapman gerekenleri yap.
hiç ilişkiye zorlanmış bir halin yok canım ya :)
bişeyler olmuş ama sen sana nasıl davrandığına bak saygı sevgi var mı?
içip içip herşeyi anlatır diyorsun erkekler çocuk gibidir ya yapar mı yapar.
burda babanın sana ya kır dizini evlen, ya oku şeklinde bir dayatması da erkeklerin ne kadar
düz olduğunu anlatıyor :)
bu arada kız babası olmak zor. kızını dövmeyen dizini dövermişAllah bizlere kolaylık versin diyorum
yok babam benim 4 yıllık ilişkim olduğunu biliyo haksızlık edemem ona o gecen gün bulsutuğumuzu duyunca kızdı ondan böyle bise dedi yani bi nokta koyulsun diye annemden cok babam yanımda oldu annemin kuzeninin cocuğu o ben bundan 3 sne önce müthis piskolojim bozuktu halada kalıntılar var ama cok şükür o dönem kadar değilim belkide o yüzden böyleyim yani benim piskolojimin bozuk olmaısnın tek sebebide oydu görüşmiceksin demislerdi baktım ben devam ediyorum bse dememeye basladılar.
anlıcağınız küüçüklükten akafama yer etti o olmazsa mutsuz olurum sebep bu
Erkek arkadaşınla zorla birlikte olduğuna inanmadım nedense. Yapmışsın bir hata hemen sıyrılma.. Diğer açtığın konuyu da okudum ve hiç de zorla bir birleşme olmamış, zaten zorla olsa adı tecavüz olur ve insan kendisine bunu yapan birisini öyle kolay kolay sevemez.. Her neyse artık olan olmuş..
önce ki yazında erkek arkadaşının uzak akraban olduğunu da yazmışsın... bu bence olaya çok başka boyut katıyor.
Sevgilin olduğunu öğrendiği an sana resti çeken bir baban varsa yarın öbür gün bekaretini kaybettiğini öğrendiğinde sana yapacaklarını düşünemiyorum ..
tabi ki hayatını kendin kur, oku ayaklarının üzerinde dur,kimseye muhtaç olma... ama bunlar ne kadar mümkün?
Erkek arkadaşına güvenilmiyor ki, yarın öbür gün birine söylediği anda tüm alenin ortasına bomba gibi düşecek sizin yaşadığınız cinsellik...
Erkek arkadaşınla doğru dürüst konuş, mantıklı kararlar vermeye çalışın. Ailen sadece sevgilini biliyor ve verdiği tepkiye bak, ya bir de diğer mevzuyu bilse !! Ailenin yüreğine iner.. Üstelik çocuk uzak akraba. Şimdi ayrılsan da çocuk bunu yediremez ki içine öyle bir tip çünkü.. Gider söyler X kişisine hadi o da söyler Y kişisine, bu mevzu yayılmaya çok müsait malesef ki...
Bunu psikolojin kaldırabilecek mi???
Ne yap ne et, erkek arkadaşınla uzlaşmaya çalış. Yaşadığınız sadece ikinizin arasında kalsın ve zaman neyi getirirse onu yaparsınız.
Allah yardımcın olsun...
evet diğer konuda bu sindiremediği icin herseyi yapabilir konussam bile tamam der yine yapar.ben bunları düüsnmekten kendimi yedim aylarca piskolojim bunları düüsnmeye müsait değil onda ne olur bilmem.ben cidden zor durumdayım ama ne yapıcaksınız bi sekilde birileirni ikna etmem gerkeiyor ayrıl demek kolay iste ama yaptığım hatanın bedelini nası ödicem demi bunları düsündeğümden bi sonuca varamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?