babamın seçim yap demesi!!!

vaktinden önce yaşanan cinsel birlikteliklere karşıyım seviyorsa zaten zamanının gelmesini bekler nasıl güveniyorsunuz nasıl birlikte oluyorsunuz ben gercekten anlamıyorum ben geri kafalımıyım anlamadım ...bak kendi kendini zora sokmuşsun bir tarafta baban bir tarafta ayrılık kararıyla erkek arkadaşının ne yapacagı konusunda bilinmezlik işin zor bana kalırsa ne olursa olsun babanı dinle ve okuluna git

aşkı her daim bulur insan yeter ki istesin!.

ama eğitim zamanında yapılmazsa eğer, pişmanlıklar peşini bırakmaz..

sen ekonomık özgürlüğün önemi sor bakalım kk ki evlı bayanlara...en iyi onlar anlatır sana..

Son düzenleme:

diger actigin konundada cogunluk senin hicbirseye mecbur edilemeyecegini söylemisti arkadaslar ve hala ayni konudasin canim, sen galiba su an saglikli düsünemiyorsun.. o sevgilin dedigin yaratik seni resmen tehdit ediyor, ve sen hala bunu göremiyorsun... böyle bir insanla nasil evlenebilirsin hic düsündünmü???? Birde üniversite okuyacaksin.... biraz olsun bunu görebilmen gerekir....
sonuc: okuluna devam et, ve o pislikten kurtul....

tabıkı unıversıte. tutkı ayrıldınız, ayrıldıgınızaı yanarsın onun ıcın unıversıteyı reddettıgınemı. sen unıversıteyı sec,zaten ne zorluk olursa olsun yenıden bır araya gelırsınız bırbırınızı sevıyorsanız

senin yaşında 2kız daha buraya cvp yazmışlar..farkı görüyor musun? ufkunu genişlet hayat aşktan ibaret değil ve bence kim kızarsa kızsın ama hata ailende..bahtını yapamıyorlar tamam ama şuan şu düşünce yapısındaysan yazık o anne babaya..ailen hayır demeye korkuyor sen kendine bişey yapacaksın diye..bunu onlara yaşatmaya ne hakkın var? o çocuk kimki ailenin yanında..ailen ya canın senin..kıyamıyorlar sana..sense bi aşktır tutturmuş gidiyosun..istedikleri tek şey oku,mesleğin olsun ee bu kötü bişey mi?zaten iki yıllığa gideceksin,inş olurda sonradan 4 yıllığa geçiş yaparsın..o beyefendide sabretsin 2 yıl..ölmez aşkından..evlenelim yine okursun demesine inanma..onun puanı daha düşük dedin,o okuyamazken senin de okumanı istemez..sabredip seni gelinliğinle almak dururken,kendini tatmin edip seni zor durumlara sokup sonradanda bunu koz olarak kullanıp ailenle aranı açmaya çalışacak biri karaktersizin tekidir..annen tlfnda sert konuşunca gelip sana patlayan birinin bu artık karakteridir değiştiremezsin..işyerinde patrona kızar gelir sana patlar...ileride düzeltilecek bişey değildir bu..ve her dediğini mantık aramaksızın yaptıkça seni kendisinden düşük görüyor..hayır demeyi bil ben demeyi bil,sen başlı başına bir bireysin,seni yönetmesine izin verme, kendisini yönetecek aklı yok kaldıki senin yerine kararlar verecek..nerde erdemli karakterli birini bulursun işte o hayatı beraber yürümek istediğin adam olsun..ve bunun içinde daha çok vaktin var..inan gözünde büyüttüğün kadar etmez o adam..aptallar kendi,akıllılar başkalarının tecrübelerinden faydalanır..şunca insan kendisinden,çevresinden örnek vererek abla,anne gibi yaklaşmışlar sana,banane deyip geçmemişler vereceğin karar sadece seni etkileyeceği halde..şuan aklın karışık kendine zaman ver uzun uzun düşün,hiçbişey için acele etme..ailene de hemen cevap verme..enine boyuna düşün kendini annenin,babanın yerine koy sen kızının bu şekilde evlenmesini ister miydin?

Son düzenleme:
üniversitede nicelerini bulursun..Sakın "beni bu halimle kim alır" paronayasına kapılma,kendi sevdiğin seçtiğin insanlar seni böyle kabul edebilir..Ama ailenin senin için bulduğu bi çocuk,ya da görücü mörücü ne bileyim..seni bu halinle ASLA kabul etmez...yani sen bu şer..fsizle evlenmezsen ve ailen gelen bir teklifi değerlendirip seni evlendirmek isterse...ki olur olur yani!
eğer erkek arkadaşının yaptığı haltı anlatmasaydın ve seni sevdiğine inansaydım ayrıldım de gizli gizli buluş derdim ama kendine bu kötülüğü yapma!
ayrıca ailene gelip de senin dediklerini söylese onu babanın elinden kim alacak??He tatlım sence sevgilin böyle birşey yapabilir mi?
üniversite okumak 4 sene ders görmek değildir çok çok daha fazlasıdırr..
ben senin yerinde olsam gelinlik hayallerimi iki gıdım şeref sahibi bi insanla kurardım,sevgiler...

ben okulumu sectim:)ailemde o zmn diğer konuya karısmıyoruz seviyeli bi sekilde görüs yine ama bulusma sık sık dedi.simdi sorun erkek arkadasımın saçmalıkları onun aldığı hattı kullanıyodum beraber bedavamız vardı babamda yeni hat aldı onu kullanmıcan davası var.bide ailemin ona söylediklerini kaldıramamıs ve bana soğuk davranıyo bende senin icin elimden geleni yaptım ne ailemi üzdüm nede seni üzücek bise yaptım bundan sonrası senin elinde benden hala kacmaya bahane arıcaksın keyfin bilir dedim

Aferim sana, gerçekten gurur duydum seninle. En güzeli buydu işte. Sevgilinle ilişkini zaman bırak, üstüne düşme. Kıçı yeterince kalkık zaten daha da kaldırma. Senin peşinden koşsun biraz, koşarken yorulmazsa ne ala. Ama artık sen kendin için birşeyler yapmaya başladın ve devamı gelecek. O buna saygı gösterebildiği ölçüde ve saygı gösterebileceği sürece senin yanında kalacak. Ama ben bunun çok uzun süreceğini de sanmıyorum. Zaten sen de üniversiteye gidince seni gerçekten hakedenin kim olduğunu göreceksin.

ayy şükür doğru kararı vermişsin, de hala ne uğraşıosun onunla ya. senden kaçıyomuş bide, aman verilmiş sadakam varmış kaçsın oh kurtuldum diceğine ne diosun. bak herşey yoluna giriyo işde, kurtul ondan ne yap et kurtul.

hemen ayrılamam doğru olmaz bi delilik yapar illede benim aldığım hattı kullan demesi canımı skıyo dediğim dedik diyo biz büyük sorun hallettik diyorum yok kullanmıcan diyo anlamıyo yaa takıntılı

hemen ayrılamam doğru olmaz bi delilik yapar illede benim aldığım hattı kullan demesi canımı skıyo dediğim dedik diyo biz büyük sorun hallettik diyorum yok kullanmıcan diyo anlamıyo yaa takıntılı

ikiniz de birbirinize takıntılı sekilde kalmıssınız

Ilk basta sizin adina cok cok sevindim ... Dogru bir karar almissiniz tebrik ediyorum..
Bu adam dogru dürüst biri degil durmadan agriza cikariyor..Anlamis degilim .. Babanizda bir secenek vermis ,telefon isini dalladirip budaklandirmayin .. Babanizin aldigi hatti kullanin.

Son düzenleme:
Bu haberi duyduguma sevindim! Egitimini sürdürmeye basladigin zaman ona verdigin emege ve zamana aciyacaksin ama herkes yasayarak ögreniyor, senin de yasayarak ögrenecegini düsünüyorum. Daha önce de söylemistim, sevdigin insanin sana faydasi degil zarari dokunur. Bir de bu konuyu asarsan cok güzel olacak.

Ondan yakani kurtardigin zaman hayat senin icin daha mutlu ve umutlu tekrar baslayacaktir.

tesekkür ederim yardımlarınız için yine de :) yalnız bi sorunum var benim mesaj pencerem aktif olmuyo gri bisey geliyo yazı yazamıyorum cok nadir acılıyo nedennn?

eğitimini aksatma oku mesleğini eline al sevgili sonraki iş kimse için kendi hayatından vazgeçme

Konuyu sayfa sayfa okudum. Tabiki eğitimini seç diyecekken doğru kararı kendin vermiş olmana çok sevindim canım
Doğruyu söylemek gerekirse, sevgilin bana dengesiz bi tip gibi geldi.. Hayatının en güzel zamanlarını böyle birini adam etmeye uğraşmakla geçirme derim. He yok çok seviyorum, onsuz yaşıyamam vs diyorsan karışamam tabi.. Neyse hakkında hayırlısı olsun tatlım

tesekkür ederim yardımlarınız için yine de :) yalnız bi sorunum var benim mesaj pencerem aktif olmuyo gri bisey geliyo yazı yazamıyorum cok nadir acılıyo nedennn?
Diğer sorununa gelecek olursam.. Kullandığın hattın müşteri hizmetlerini ara hatla ilgili bi durum değilse bi telefoncuya uğra derim.

işi yokuşa sürmek değil de ne bu? amacın sevdiğin kızla görüşmekse ha babasının aldıgı hatla görüşmüşsün ha kendi aldıgın hatla görüşmüşsün ne fark eder? illa benim aldığım hat demenin ne anlamı var..üstelik ailesi görüşmesine izin vermişken..elbetteki gururlusundur vs ama seviyorsan,değer veriyorsan,üzülmesini istemiyorsan,telli duvaklı gelin olsun istiyorsan heleki bir hata yapmışsın bunu telafi etmek istiyorsan bazı şeylere göğüs gerip saygıda kusur etmeyeceksin,eğer boyle yaparsan zaten karşılığını alırsın..ama şuan ailenle aranı açmaya çalışıyor halbuki kendisini senden soğutacak haberi yok...çok değil 1sene sonra bile iyiki böyle bir karar vermişim diyeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…