- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
Sana da laf anlatayım bari.Hayır siteye yaş sınırı getirilsin diycem ama kocaman olgun olgun ablalar yaşına rağmen kreş çocuğu gibi davranıyor
Sana da laf anlatayım bari.
Kadın kalkmış benim yorumumu okumadan bana Olgun değilsin diye lafa tutuyor. Ayrıca yazdığım yorumu bulup okuduğun da bir tek cümlem de bile saygısızlık yok.Sanki yorumu ben bunlara yazmışım gibi bana kalkıp laf söylüyorlar bende onların ANLADIĞI dilde olgunluk dışı kelimelerle cevap yazdım.
Çünkü başkasına yaptığım yoruma kalkıp bana ukalalık taslarsa ve yazdığım yorumu başka yerinden anlarsa bende anladıkları şekilde konuşurum.
Hak edene hakkını veririm.
Bence de siteye yaş sınırı getirsinler özellikle zeka yaşı sınırı getirilmeli.
Muhattap olmadığım şahsına münhasır yorum yapmadığım hayatım da hiç yazışmadığım kimseler kalkıpta benim yorumum üzerine bana hakaret edemez.
Evet ben 40 yaşındayım ve yeri geldiğin de yaşıma göre yeri geldiğin de çocuk akıllıyla akıllı deliyle deli olacak kadar da OLGUN'um.
Su yazdiklarimdam sonra ceza alicagim kesin ama olsun. Önceki bir ton yazdıklarına bir şey demedim ama sen çok cahil bir insansin. Yazdıkların ne yazıkki seni ele veriyor.olgun abla,post: 46405161, member: 722676"]Sana da laf anlatayım bari.
Kadın kalkmış benim yorumumu okumadan bana Olgun değiafa tutuyor. Ayrıca yazdığım yorumu bulup okuduğun da bir tek cümlem de bile saygısızlık yok.Sanki yorumu ben bunlara yazmışım gibi bana kalkıp laf söylüyorlar bende onların ANLADIĞI dilde olgunluk dışı kelimelerle cevap yazdım.
Çünkü başkasına yaptığım yoruma kalkıp bana ukalalık taslarsa ve yazdığım yorumu başka yerinden anlarsa bende anladıkları şekilde konuşurum.
Hak edene hakkını veririm.
Bence de siteye yaş sınırı getirsinler özellikle zeka yaşı sınırı getirilmeli.
Muhattap olmadığım şahsına münhasır yorum yapmadığım hayatım da hiç yazışmadığım kimseler kalkıpta benim yorumum üzerine bana hakaret edemez.
Evet ben 40 yaşındayım ve yeri geldiğin de yaşıma göre yeri geldiğin de çocuk akıllıyla akıllı deliyle deli olacak kadar da OLGUN'um.
Ya zekana sağlık valla. Öyle yerinde olmuski gül gül oldum.RuH PaSTaSI .!.:Durumumuz yoktu okuyamadım kardeş
ooo süpersın,canım ben buna cinsiyet yandaşlığı diyorum,bir kadın annesi aldatsa boşansa affeder,babası yapsa affetmez,erkek çocukda annesini afettmez,babasını affeder,bizim ailede böle birşey oldu,o zaman ben bunu anladımMerak ediyorum hanımlar, annenizin evli sevgilisi olduğunu öğrenseniz ; gidip cıngar düşünmenize rağmen o adamın karısı ile konuşur muydunuz?
Hadi bunu da geçtim. Çocuklarına da rezil olsun diyen var. Annenizin sevgilisi olsa, sırf karşı taraf erkek Nasıl olsa diye , çocukları rezalet çıkarsa, hiç suçunuz günahınız yokken ne hissedersiniz?
kızma tatlım,ben bekarım,ama sevgilimin bile bana yanlışını hissettım anladım,deberttım ayrıldım,annen aynı evde yaşadığı adamın bir durumunu mutlaka bılıyordur,bence siz sölersenız çok aşırı tepki gösterir,kadınlık gururu yıkılır,çocukları bıldığı için,eski örf kadınlarımız böle maalesef,Annem bilmiyor öğrenirse 40 yıllık yuva yıkılır onun için uğraşıyoruz
Annem bilmiyor öğrenirse 40 yıllık yuva yıkılır onun için uğraşıyoruz
Annen babanı öldürmez canım merak etme. Öyle kolay değil o işler. Ama annene söylemeden önce kadını kocasına söylemekle, eşine dostuna rezil etmekle tehdit et. Kocam babanı öldürür ortalığı karıştırma derse de, blöfünü gör, öldürsün babamı umrumda değil, anneme yaptığının bedelini ödesin de, gözünü korkut kadının. Bütün gemileri yakarım, annem için de. Bak nasıl yola gelecek.hiçbir öneriyi beğenmediğimi söylüyorsunuz da siz şimdi kişileri tanımadığınız için yorumlarımdan herşeye hayır diyor gibi olmuşum.
olaydaki herkesin bazı manyaklıkları yapabilitesi var
kadının kocası öğrense babam ölebilir böyle birşeye sebep olmak kolay değil
anneme söylesem babamı ve kadını öldürebilir
ve gerçekten çok şaşkınım iki ucu boklu değnek.
çünkü sizin hiç bir şey yapmayacağınızdan o kadar emin kiKadın facebookta takılıyor herhangi bir tırsmışlığı yok gibi geliyor
şuan bana havasında sanki
biz kafayı yedik burda
o yüzden ne kadar kanıt elinizde olursa o kadar iyi gıkını çıkaramazlar böyleceoff kesin vermiştir bence de
başımız belaya giricek bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?