Babamın Sevgilisi ...

Adimbenlesakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
81
33
3
39
Merhaba, Öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim. Babam 65 yaşında 25 yaşında bir oğlanla sürekli iletişim halinde.evde sürekli telefonda konuşuyor. Dışarı çıktı mı nereye gidecekse onunla gidiyor . Annem dahil bütün aile çocuğu tanıyor ve seviyoruz . Ama öyle bir bağ kurmuş ki çocukla geçen gün telefonda birşeye sevindi onla konuşurken gözlerinden yaş geldi nerdeyse . Kalbim burkuldu Kızı için böyle güzel tepkiler vermez mesela . Zoruma gidiyor açıkçası yaşlandı diye mi bilmiyorum ama evlatları dururken gidiyor başka bir çocuğu arkadaşı bellemek ne demek oluyor anlamıyorum ? Böyle davranması normal mi?

Nesini dert ettiniz ki? 65 yasinda adamin kimle konusup arkadaslik kuracaginada karisamazsiniz ya. Demekki guzel vakit geciriyorlar ki surekli iletisim halinde.

Nesini dert ettiniz ki? 65 yasinda adamin kimle konusup arkadaslik kuracaginada karisamazsiniz ya. Demekki guzel vakit geciriyorlar ki surekli iletisim halinde.
Tamam öyle olması çok güzel . Ama benim demeye çalıştığım kendi çocukları varken onunla vakit geçirmesi, acayip derecede gururlanması ona hayran oluşu , sürekli onunla gülmesi ... Nedem bizimle değil diye düşündürüyor beni?

25 yaşında bir gencin kendinden 40 yaş büyük bir adamla arkadaşlığını herkesin doğal karşılaması değişik.

Adam çocuğun profesörü, çocuk da adamı mentor gibi falan görüyorsa bir derece anlarım. Yoksa tuhaf....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…