- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Peki ben nasil ogrenebilirim ?Kütükte özel olarak kendi üzerine yazılı olmayıp tanıma şeklinde yazılı olabilir, o da kayıtlarda görünmez
Nüfus da tanıdığın falan var mıPeki ben nasil ogrenebilirim ?
Hangi akla hizmet aramadim bilmiyorum , su an ki aklim olsa arardim konusurdumda , babama da sormadim korktum utandim boyle biseyi sormaktan .Kardeşin olabilecek kişiyi neden gizli nodan arıyosun ki ?
Ayrıca babana niye bu nedemek oluyo diye sormadın ?
Haklisin , keske o numara elimde olsa simdi didik didik ederdim ama 3 sene once off simdiki aklim olsa.Mesaji sen atmis olsan, numara hala kullaniliyor senin olmadigin belli ..
Dunyada hersey oluyor , madem gizli numaradan aranmiyor sende biyerden ara nr gonderebilecegin biyer..
Mesaji 3 sene oncemi gordun?Haklisin , keske o numara elimde olsa simdi didik didik ederdim ama 3 sene once off simdiki aklim olsa.
Evet ama hala aklimdan cikmiyor , hergun dusunuyorum dogruysa oyle bisey varsa diye ,Mesaji 3 sene oncemi gordun?
Cok sabirliymissin ..Evet ama hala aklimdan cikmiyor , hergun dusunuyorum dogruysa oyle bisey varsa diye ,
Kesinlikle hep bunu soylerdi babam cok ilginc sizleirn babalarinin soylememesi .benim babam hiç sizden baska çocugum yok demezdi bize,çocuklarimin babasida demiyor hiç duymadim agzindan
yani bi inan durup duruken neden bu cumleyi kurarki ?
BUNU ancak baban bilebilir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?