Babamin telefonundaki mesaj

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
133
merhaba herkese
bundan yaklasik 3-4 sene once , oncelerde benim kullandigim sonrasinda babama verdigim onun kullandigi bi telefon vardi . Yeni telefon aldigimdan kendi kullandigimi babama vermistim . O telefonun sarjini babam kaybetmisti bende gidip yeni sarj aldim ve onu telefona takip actim sonrasinda mesajlara girdim el aliskanligi iste , bi mesaj gordum babacim ben simdi ameliyata giriyorum kendine iyi bak seni seviyorum diye , acaba ben mi o mesaji ameliyat oldugum sirada attim diye dusunuyorum ben babama hayatta seni seviyorum demedim , ama tam olarak da hatirlayamiyorum numara turkiye nosuydu , ben yurtdisindayim. Sonra neyse o numarayi aradim ama aradiginiz numara gizli cagri kabul etmemektedir diyordu telesekreter . Ya acaba babamin bilmedigimiz bir cocugu mu var turkiyede ? aklimi yemek uzereyim kac senedir hep dusunuyorum . Ogrenme sansim da yok teyit etme sansim yok telefon kayboldu . Ama nufus kutugune baktim baska biri gorunmuyor babamin cocugu olarak . Off sizlerin fikrine ihtiyacim var napabilirim

Mesaji sen atmis olsan, numara hala kullaniliyor senin olmadigin belli ..

Dunyada hersey oluyor , madem gizli numaradan aranmiyor sende biyerden ara nr gonderebilecegin biyer..

Mesaji sen atmis olsan, numara hala kullaniliyor senin olmadigin belli ..

Dunyada hersey oluyor , madem gizli numaradan aranmiyor sende biyerden ara nr gonderebilecegin biyer..
Haklisin , keske o numara elimde olsa simdi didik didik ederdim ama 3 sene once off simdiki aklim olsa.

Nüfus îdaresinde gizli tutulabilir, babanızın kendi kaydında açıklamalar bölümünde tanıma île ïse bilinir memur bunu açıklamayabîlir

Evet ama hala aklimdan cikmiyor , hergun dusunuyorum dogruysa oyle bisey varsa diye ,
Cok sabirliymissin ..

Insan boyle bir ciddi olayda , sicagi sicagina ustune gider olayin arastirir ve sonuca ulasir ..

Suan babanin telefonuna baksan , eger varsa oyle bor durum hala mesajlasiyordurlar ...

Hic bisey gizli kalmaz zaten .. cikar ortaya !!

Benim çocuklarım sizlersiniz başka çocuğum yok
her şeyi açıklıyor gibi
bir baba neden bunu söyleme gereği duysun ki

Benim kayınpeder yıllarca yanı 27 yıl kadar bı cocugu eve getırırdı ben buna 10 yıl kadar sahıt oldum arkadası derdık hep. Çocuk evlendi evine erzak tasımalar yardım için derdik. cocugu doğdu pesinde koşmalar rahmetli ölmeden 2 gun once ıtıraf ettı oğlum diye.
yanı olmaz dememek lazım hayatt

benim babam hiç sizden baska çocugum yok demezdi bize,çocuklarimin babasida demiyor hiç duymadim agzindan

yani bi inan durup duruken neden bu cumleyi kurarki ?
BUNU ancak baban bilebilir ..
Kesinlikle hep bunu soylerdi babam cok ilginc sizleirn babalarinin soylememesi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…