Babamin telefonundaki mesaj

babamin bi sozuu vardir , benim cocuklarim sizlersiniz baska cocugum yok diye

yani şimdi aklınızı iyice karıştırmak istemem ama bu sözü niye ben başka babalardan hiç duymadım
sanki böyle aklına da nereden gelmiş dedirtiyor iyi araştırın bence
imam nikahlı eşi olmuş olabilir mi ki

Sırf bu mesajdan dolayı değil başka bişilerde var sanki kafanızı kurcalayan gibi geldi bana. Normalde babanızla resmisiniz sanırım. Öyle olmasa karşısına dikilip sorardınız bence.

Olabilir.benim bi arkadaşım var.2 tane abisi var.babası 2 çocuktan sonra çalışmak için yurt dışına gidiyo ve orda evleniyo.ordada 2 çocuğu oluyo.gelirken de çocukları getiriyo.burdaki eşi de çocuklarıyla birlikte adamı kabullenip çocukları büyütüyo.16 yaşına kadar bilmiyomuş arkadaşım.sonra öğrenmiş.aslında bize tam tersi anlattı abilerinin üvey kendisinin öz annesi olduğunu söyledi ama ben annesinin üvey olduğunu düşünüyorum.çünkü daha önce ben almanım almanya da doğdum gibi bişeyler söylemişti.zor kabullendiğini düşünerek çok da deşmek istemedim.

Bazı erkekler birbirlerine ' babacım ' diye hitap ediyor ama genelde yeni nesil yapıyor bunu tıpkı ' hacı ' ' müdür ' gibi. Babana sormalısın. Belki babana yanlışlıkla da gelmiş olabilir o mesaj

benim babam da tek evladım sensin başka yok, der.
normal söylemesi.
bence o babacım diye yazanda değer verdiği oğlu gibi gördüğü bir gençtir.

Nüfus îdaresinde gizli tutulabilir, babanızın kendi kaydında açıklamalar bölümünde tanıma île ïse bilinir memur bunu açıklamayabîlir
Yani bu ogrenmemi imkansizlastiriyor demek

Bence babaniza sorun. Baska açıklaması olamaz. 3 sene gecmis sonucta ustunden...
Dogru ama cesaret edemiyorum , boyle biseyin ortaya cikmasi demek ailemizin sonu demek
dogru ama su an telefon nosunu defalarca degstirdi cesitli nedenlerden o yuzden mesaj kutusu bombos , elimde iz surebilecegim hc bir sey yok .
Vay be çok merak ettim cidden "Benim çocuğum sizlersiniz başka çocuğum yok" cümlesi çok manidar.Hangi baba böyle cümle kurar ki benim hiç kurmadı mesela,garip.

Benim çocuklarım sizlersiniz başka çocuğum yok
her şeyi açıklıyor gibi
bir baba neden bunu söyleme gereği duysun ki
Iste bir bilsem acaba agiz aliskanligimi diyr dusunuyorum
Off bende boyle birseyin olmasindan korkuyorum zaten .

Babam dindar degldir gece hayati vardir
Sırf bu mesajdan dolayı değil başka bişilerde var sanki kafanızı kurcalayan gibi geldi bana. Normalde babanızla resmisiniz sanırım. Öyle olmasa karşısına dikilip sorardınız bence.
Buna cesaret edemiyorum , cok resmi sayilmayiz ama gercekten korkuyorum.

Off ne kotuymuss
Bazı erkekler birbirlerine ' babacım ' diye hitap ediyor ama genelde yeni nesil yapıyor bunu tıpkı ' hacı ' ' müdür ' gibi. Babana sormalısın. Belki babana yanlışlıkla da gelmiş olabilir o mesaj
Seni seviyorum demis birde yoksa bende oyle dusunebilirdim
benim babam da tek evladım sensin başka yok, der.
normal söylemesi.
bence o babacım diye yazanda değer verdiği oğlu gibi gördüğü bir gençtir.
Oyle bir insan degildir babam dostlukla falan yani zannetmiyorum oyle birsey olduguunu.

Zor da değil gidin rica edin, ya da zarf atın bi iş için açıklamalı nüfus kaydı lazım babamın, ( umarım öyle bişey yoktur ama) nikahsız çocuğunu da kapsayan bi kayıt dersiniz, yok da yok der

'kac senedir hep dusunuyorum' demişsiniz ya, ben günü çıkaramazdım meraktan herhalde.

Olmaz diye birşey yok,
Bir ihtimal...

ben olsam şimdiye kadar babama sormuştum herhalde.3 senede meraktan çatlardım.

Belki de yanlış numaraya atılmış bi mesajdı.belli olmaz.
Birde babanı en iyi sen tanırsın.benim babamın çocuğu var deseler inanırım.gece hayatı vardı önceden her gece geç gelirdi.mümkün yani.annemi aldattığını bilirdim ama yok ya benim babam yapmaz diye çocuk aklıyla avuturdum kendimi.içimde bi huzursuzlukla uyumaya çalışırdım. o günler aklıma geldikçe üzülürüm.

Kesinlikle beni anlatmissin aynen ama avutmaya calisiyorum kimseyede acamiyorum derdimi , yakistiramiyorum babama ama neler duyuyoruz goruyoruz , imkansiz da degil malesef.

"Babacım ben şimdi ameliyata giriyorum kendine iyi bak seni seviyorum" diye bir mesaj ve sanırım siz de ameliyat oldunuz ki kendinizden şüpheleniyorsunuz "Acaba ben mi attım" diye sizinle aynı anda ameliyat olmuş olan biri hem de size göre babanızın başka evladı sanmıyorum ben yaa... Siz atmadıysanız sizin adınıza başkası atmıştır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…