- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi helloeverybody
-
merhaba herkese
bundan yaklasik 3-4 sene once , oncelerde benim kullandigim sonrasinda babama verdigim onun kullandigi bi telefon vardi . Yeni telefon aldigimdan kendi kullandigimi babama vermistim . O telefonun sarjini babam kaybetmisti bende gidip yeni sarj aldim ve onu telefona takip actim sonrasinda mesajlara girdim el aliskanligi iste , bi mesaj gordum babacim ben simdi ameliyata giriyorum kendine iyi bak seni seviyorum diye , acaba ben mi o mesaji ameliyat oldugum sirada attim diye dusunuyorum ben babama hayatta seni seviyorum demedim , ama tam olarak da hatirlayamiyorum numara turkiye nosuydu , ben yurtdisindayim. Sonra neyse o numarayi aradim ama aradiginiz numara gizli cagri kabul etmemektedir diyordu telesekreter . Ya acaba babamin bilmedigimiz bir cocugu mu var turkiyede ? aklimi yemek uzereyim kac senedir hep dusunuyorum . Ogrenme sansim da yok teyit etme sansim yok telefon kayboldu . Ama nufus kutugune baktim baska biri gorunmuyor babamin cocugu olarak . Off sizlerin fikrine ihtiyacim var napabilirim,
Bu arada babaannemler amcamlar falan hickimse bir gun bile boyle bisey agizlarindan kacirmadilar , babamin bi sozuu vardir , benim cocuklarim sizlersiniz baska cocugum yok diye .
Yani bu ogrenmemi imkansizlastiriyor demekNüfus îdaresinde gizli tutulabilir, babanızın kendi kaydında açıklamalar bölümünde tanıma île ïse bilinir memur bunu açıklamayabîlir
Dogru ama cesaret edemiyorum , boyle biseyin ortaya cikmasi demek ailemizin sonu demekBence babaniza sorun. Baska açıklaması olamaz. 3 sene gecmis sonucta ustunden...
dogru ama su an telefon nosunu defalarca degstirdi cesitli nedenlerden o yuzden mesaj kutusu bombos , elimde iz surebilecegim hc bir sey yok .Cok sabirliymissin ..
Insan boyle bir ciddi olayda , sicagi sicagina ustune gider olayin arastirir ve sonuca ulasir ..
Suan babanin telefonuna baksan , eger varsa oyle bor durum hala mesajlasiyordurlar ...
Hic bisey gizli kalmaz zaten .. cikar ortaya !!
Vay be çok merak ettim cidden"Benim çocuğum sizlersiniz başka çocuğum yok" cümlesi çok manidar.Hangi baba böyle cümle kurar ki benim hiç kurmadı mesela,garip.
Iste bir bilsem acaba agiz aliskanligimi diyr dusunuyorumBenim çocuklarım sizlersiniz başka çocuğum yok
her şeyi açıklıyor gibi
bir baba neden bunu söyleme gereği duysun ki
Off bende boyle birseyin olmasindan korkuyorum zaten .Benim kayınpeder yıllarca yanı 27 yıl kadar bı cocugu eve getırırdı ben buna 10 yıl kadar sahıt oldum arkadası derdık hep. Çocuk evlendi evine erzak tasımalar yardım için derdik. cocugu doğdu pesinde koşmalar rahmetli ölmeden 2 gun once ıtıraf ettı oğlum diye.
yanı olmaz dememek lazım hayatt
Babam dindar degldir gece hayati vardirbabamin bi sozuu vardir , benim cocuklarim sizlersiniz baska cocugum yok diye
yani şimdi aklınızı iyice karıştırmak istemem ama bu sözü niye ben başka babalardan hiç duymadım
sanki böyle aklına da nereden gelmiş dedirtiyor iyi araştırın bence
imam nikahlı eşi olmuş olabilir mi ki
Buna cesaret edemiyorum , cok resmi sayilmayiz ama gercekten korkuyorum.Sırf bu mesajdan dolayı değil başka bişilerde var sanki kafanızı kurcalayan gibi geldi bana. Normalde babanızla resmisiniz sanırım. Öyle olmasa karşısına dikilip sorardınız bence.
Off ne kotuymussOlabilir.benim bi arkadaşım var.2 tane abisi var.babası 2 çocuktan sonra çalışmak için yurt dışına gidiyo ve orda evleniyo.ordada 2 çocuğu oluyo.gelirken de çocukları getiriyo.burdaki eşi de çocuklarıyla birlikte adamı kabullenip çocukları büyütüyo.16 yaşına kadar bilmiyomuş arkadaşım.sonra öğrenmiş.aslında bize tam tersi anlattı abilerinin üvey kendisinin öz annesi olduğunu söyledi ama ben annesinin üvey olduğunu düşünüyorum.çünkü daha önce ben almanım almanya da doğdum gibi bişeyler söylemişti.zor kabullendiğini düşünerek çok da deşmek istemedim.
Seni seviyorum demis birde yoksa bende oyle dusunebilirdimBazı erkekler birbirlerine ' babacım ' diye hitap ediyor ama genelde yeni nesil yapıyor bunu tıpkı ' hacı ' ' müdür ' gibi. Babana sormalısın. Belki babana yanlışlıkla da gelmiş olabilir o mesaj
Oyle bir insan degildir babam dostlukla falan yani zannetmiyorum oyle birsey olduguunu.benim babam da tek evladım sensin başka yok, der.
normal söylemesi.
bence o babacım diye yazanda değer verdiği oğlu gibi gördüğü bir gençtir.
evet haklisin ama birsey daha eklemek istiyorum eger babamin cocugu olsaydi surekli para vs ihtiyaclari icin para gondermezmiydi ? ki para vs gondermiyor birineAğız alışkanlığı olacak bir cümle değil ki
benim sizden başka kimsem yok dese anlarım
Zor da değil gidin rica edin, ya da zarf atın bi iş için açıklamalı nüfus kaydı lazım babamın, ( umarım öyle bişey yoktur ama) nikahsız çocuğunu da kapsayan bi kayıt dersiniz, yok da yok derYani bu ogrenmemi imkansizlastiriyor demek
Dogru ama cesaret edemiyorum , boyle biseyin ortaya cikmasi demek ailemizin sonu demek
dogru ama su an telefon nosunu defalarca degstirdi cesitli nedenlerden o yuzden mesaj kutusu bombos , elimde iz surebilecegim hc bir sey yok .
Iste bir bilsem acaba agiz aliskanligimi diyr dusunuyorum
Off bende boyle birseyin olmasindan korkuyorum zaten .
Turkiye de olsam coktan yapmistim ama yurtdisindayim malesefZor da değil gidin rica edin, ya da zarf atın bi iş için açıklamalı nüfus kaydı lazım babamın, ( umarım öyle bişey yoktur ama) nikahsız çocuğunu da kapsayan bi kayıt dersiniz, yok da yok der
Evet o ihtimaller zaten beni mahvediyor ya ...
'kac senedir hep dusunuyorum' demişsiniz ya, ben günü çıkaramazdım meraktan herhalde.
Olmaz diye birşey yok,
Bir ihtimal...
Babam dindar degldir gece hayati vardir
Buna cesaret edemiyorum , cok resmi sayilmayiz ama gercekten korkuyorum.
Off ne kotuymuss
Seni seviyorum demis birde yoksa bende oyle dusunebilirdim
Oyle bir insan degildir babam dostlukla falan yani zannetmiyorum oyle birsey olduguunu.
Bu dertten ölup gidicem heraldeben olsam şimdiye kadar babama sormuştum herhalde.3 senede meraktan çatlardım.
Kesinlikle beni anlatmissin aynen ama avutmaya calisiyorum kimseyede acamiyorum derdimi , yakistiramiyorum babama ama neler duyuyoruz goruyoruz , imkansiz da degil malesef.Belki de yanlış numaraya atılmış bi mesajdı.belli olmaz.
Birde babanı en iyi sen tanırsın.benim babamın çocuğu var deseler inanırım.gece hayatı vardı önceden her gece geç gelirdi.mümkün yani.annemi aldattığını bilirdim ama yok ya benim babam yapmaz diye çocuk aklıyla avuturdum kendimi.içimde bi huzursuzlukla uyumaya çalışırdım.
annenin durumu iyi olabilirevet haklisin ama birsey daha eklemek istiyorum eger babamin cocugu olsaydi surekli para vs ihtiyaclari icin para gondermezmiydi ? ki para vs gondermiyor birine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?