Babamin telefonundaki mesaj

Kesinlikle kendimdende supheleniyorum ama ben ameliyat oldugumda yurtdisindaydim babama turkiye nosundan mesaj atamamki yurtdisi nom . vardi o zaman ,

evet su anlik varsayimlar ama nasil ogrenirim dogruyu bilemiyorum..
Eşim uyuyor yarın sorucam bu soruyu
ama babanız nerde yaşıyor Türkiye değil mi
kimlik bilgilerini öğrenebiliriz
daha önce evlilik yapıp yapmadığını
yada çocuğu var mı tabi çocuğun üstünde olması lazım

Ben nufus kutugune baktim evdeki kagitlara ama kesinlikle ustune degil eger oyle bisey varsa .

Babanızın bir yere gidip kaldığı olur mu sizden ayrı
yada işim var deyip gelmediği uzun saatler olur mu ?

Kesinlikle beni anlatmissin aynen ama avutmaya calisiyorum kimseyede acamiyorum derdimi , yakistiramiyorum babama ama neler duyuyoruz goruyoruz , imkansiz da degil malesef.

İnsanın evladı neyse babası da o.ne hata yaparsa yapsın vazgeçemezsin.kızgınlığın olabilir üzüntün olabilir ama sevmeye devam edersin.çocukluğumda o kadar kötğ duygular yaşatmış olmasına rağmen garip bi şekilde çok seviyorum babamı.
Özel hayatıyla annemle durumlarıyla ilgilenmemeye çalışıyorum.
şuanda ne gece gezmesi ne alkol ne aldatma var.namaz bile kılan bi adam oldu ama benim artık o kadar ihtiyacım kalmadı o huzura,aile bütünlüğüne.
Umarım yoktur öyle bişey sende endişelenmezsin daha fazla.

Numara senin değil sanirim senin olma ihtimalin var mi o zaman ? Aksini düşününce de çok çok berbat bi durumla karsi karsiyasin bence .s Allah yardmcn olsun her durumda

O zaman bir yanlışlık olabilir
telefonu birine vermiş olabilir
yada yanlış atılmış bir mesaj

Seni cok iyi anliyorum ama aynen yazdigin gibi is isten gecmis , en kotu seyler yasanmis ,

Bu dertten ölup gidicem heralde
sormalısın bence .. telefonda okuduğun mesajıda söyle.eğer sormazsan hiçbirzaman öğrenemeyeceksin doğrusunu.kafandaki soru işaretleri kafanı meşgul eder durur.kimse babasına bu durumu yakıştıramaz kabul etmek istemez ama ya varsa öyle birşey..keşke telefon numarasını kaybetmesedin numaranın kime ait olduğunu öğrenirdin.

Keske keske kaydetseydim bi kenara ahh ahh basimi duvarlara vurasim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…