- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Kesinlikle kendimdende supheleniyorum ama ben ameliyat oldugumda yurtdisindaydim babama turkiye nosundan mesaj atamamki yurtdisi nom . vardi o zaman"Babacım ben şimdi ameliyata giriyorum kendine iyi bak seni seviyorum" diye bir mesaj ve sanırım siz de ameliyat oldunuz ki kendinizden şüpheleniyorsunuz "Acaba ben mi attım" diye sizinle aynı anda ameliyat olmuş olan biri hem de size göre babanızın başka evladı sanmıyorum ben yaa... Siz atmadıysanız sizin adınıza başkası atmıştır belki.
evet su anlik varsayimlar ama nasil ogrenirim dogruyu bilemiyorum..annenin durumu iyi olabilir
tabi bunlar var sayım
Eşim uyuyor yarın sorucam bu soruyuevet su anlik varsayimlar ama nasil ogrenirim dogruyu bilemiyorum..
valla canim ben duymadim hiçKesinlikle hep bunu soylerdi babam cok ilginc sizleirn babalarinin soylememesi .
Ben nufus kutugune baktim evdeki kagitlara ama kesinlikle ustune degil eger oyle bisey varsa .Eşim uyuyor yarın sorucam bu soruyu
ama babanız nerde yaşıyor Türkiye değil mi
kimlik bilgilerini öğrenebiliriz
daha önce evlilik yapıp yapmadığını
yada çocuğu var mı tabi çocuğun üstünde olması lazım
oylemi diyorsunuzvalla canim ben duymadim hiç
ben anneyim simdi, neden çocuguma sizden baska çocugum yok diye bi cumle kuruyumki , çok saçma yani ..
Bir yandan da dusunuyorum cocugu varsa eger para gonderir , akrabalar duyar bir sekilde , duyan arkadaslarindan bi sekilde kulagimiza gelir ama yok oyle biseyde , belkide gunahini aliyorum babamino zzaman cocugu var
Tam olarak bilemiyorum görebiliyor bir takım bilgileriBen nufus kutugune baktim evdeki kagitlara ama kesinlikle ustune degil eger oyle bisey varsa .
Yok hic olmaz , gizli telefon gorusmeleride yoktur hic .Babanızın bir yere gidip kaldığı olur mu sizden ayrı
yada işim var deyip gelmediği uzun saatler olur mu ?
Kesinlikle beni anlatmissin aynen ama avutmaya calisiyorum kimseyede acamiyorum derdimi , yakistiramiyorum babama ama neler duyuyoruz goruyoruz , imkansiz da degil malesef.
tamam sagolunTam olarak bilemiyorum görebiliyor bir takım bilgileri
gizli olanı ne kadar öğrenebilir bilmiyorum
yarın sorucam eğer öğrenebileceği bir şeyse söylerim sana
Seni cok iyi anliyorum ama aynen yazdigin gibi is isten gecmis , en kotu seyler yasanmis ,İnsanın evladı neyse babası da o.ne hata yaparsa yapsın vazgeçemezsin.kızgınlığın olabilir üzüntün olabilir ama sevmeye devam edersin.çocukluğumda o kadar kötğ duygular yaşatmış olmasına rağmen garip bi şekilde çok seviyorum babamı.
Özel hayatıyla annemle durumlarıyla ilgilenmemeye çalışıyorum.
şuanda ne gece gezmesi ne alkol ne aldatma var.namaz bile kılan bi adam oldu ama benim artık o kadar ihtiyacım kalmadı o huzura,aile bütünlüğüne.
sormalısın bence .. telefonda okuduğun mesajıda söyle.eğer sormazsan hiçbirzaman öğrenemeyeceksin doğrusunu.kafandaki soru işaretleri kafanı meşgul eder durur.kimse babasına bu durumu yakıştıramaz kabul etmek istemez ama ya varsa öyle birşey..keşke telefon numarasını kaybetmesedin numaranın kime ait olduğunu öğrenirdin.Bu dertten ölup gidicem heralde
Insallah oyle birseydir , sansina biri de atmis olabilir yazdigin gibi.O zaman bir yanlışlık olabilir
telefonu birine vermiş olabilir
yada yanlış atılmış bir mesaj
Yok , benim yurtdisi nom vardi o zaman . Amin cumlemizin insallahNumara senin değil sanirim senin olma ihtimalin var mi o zaman ? Aksini düşününce de çok çok berbat bi durumla karsi karsiyasin bence .s Allah yardmcn olsun her durumda
Keske keske kaydetseydim bi kenara ahh ahh basimi duvarlara vurasim geliyorsormalısın bence .. telefonda okuduğun mesajıda söyle.eğer sormazsan hiçbirzaman öğrenemeyeceksin doğrusunu.kafandaki soru işaretleri kafanı meşgul eder durur.kimse babasına bu durumu yakıştıramaz kabul etmek istemez ama ya varsa öyle birşey..keşke telefon numarasını kaybetmesedin numaranın kime ait olduğunu öğrenirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?