- Konu Sahibi helloeverybody
-
Ya öyle bişey olsa siler herhaldeInsallah oyle birseydir , sansina biri de atmis olabilir yazdigin gibi.
Babam pek becceremez oyle seyleri , tus kilidini acmayi bile zorla ogretmistik . Mesaj silmesini bile beceremezki canimYa öyle bişey olsa siler herhalde
günahını alıyorsak ay çok kötü oldum ya
hepimizin başına gelebilir Allah korusun
Eşim uyuyor yarın sorucam bu soruyu
ama babanız nerde yaşıyor Türkiye değil mi
kimlik bilgilerini öğrenebiliriz
daha önce evlilik yapıp yapmadığını
yada çocuğu var mı tabi çocuğun üstünde olması lazım
Öyleyse bulunması zoreğer evlilik dışı bir çocuk ise, kimin nüfusuna geçirilir? annenin ya da annenin babasının üstüne yazıldıysa bulunması zor olur sanırım...
bence de . neden durduk yere sizden başka çocugum yok desin kiBenim babam da hep sizden baska cocugum yok derdi annemden once yaptigi evlilikten bir oglu oldugunu ogrendik yillar sonra. Ilk cocugu ben degilmisim yani. Nerde nasil oldugunu bilmedigim bir abim var.. Kendisi itiraf etti. Bizde annemle nufustan baktirmistik ama gorunmuyor . Yani o lafin altinda biseyler vardir mutlaka. Normal degil cunku boyle bisey soylemesi.
babamin bi sozuu vardir , benim cocuklarim sizlersiniz baska cocugum yok diye .
Tatlım yanlış giden bir mesaj da olabilir çünkü operatörlerin baz istasyonlarındaki frekans hatalarından bazen son hanesi farklı bir hatta böyle mesajlar gidebiliyor bana da biri baba yağmur yağıyor ben okulun önündeyim diye aradı meğer babasının hattının sadece son numarası benden farklıymış, sonra üniversitede durduk yere bir numaradan bana kontör geldimerhaba herkese
bundan yaklasik 3-4 sene once , oncelerde benim kullandigim sonrasinda babama verdigim onun kullandigi bi telefon vardi . Yeni telefon aldigimdan kendi kullandigimi babama vermistim . O telefonun sarjini babam kaybetmisti bende gidip yeni sarj aldim ve onu telefona takip actim sonrasinda mesajlara girdim el aliskanligi iste , bi mesaj gordum babacim ben simdi ameliyata giriyorum kendine iyi bak seni seviyorum diye , acaba ben mi o mesaji ameliyat oldugum sirada attim diye dusunuyorum ben babama hayatta seni seviyorum demedim , ama tam olarak da hatirlayamiyorum numara turkiye nosuydu , ben yurtdisindayim. Sonra neyse o numarayi aradim ama aradiginiz numara gizli cagri kabul etmemektedir diyordu telesekreter . Ya acaba babamin bilmedigimiz bir cocugu mu var turkiyede ? aklimi yemek uzereyim kac senedir hep dusunuyorum . Ogrenme sansim da yok teyit etme sansim yok telefon kayboldu . Ama nufus kutugune baktim baska biri gorunmuyor babamin cocugu olarak . Off sizlerin fikrine ihtiyacim var napabilirim,
Bu arada babaannemler amcamlar falan hickimse bir gun bile boyle bisey agizlarindan kacirmadilar , babamin bi sozuu vardir , benim cocuklarim sizlersiniz baska cocugum yok diye .
Birsey daha eklemek istiyorum eger babamin cocugu olsaydi surekli para vs ihtiyaclari icin para gondermezmiydi sizce,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?