Babamin telefonundaki mesaj

yanlışlıkla gelmiş bir mesaj olabilir mi acep ?
insan böyle bir şeyi de soramaz hakkaten ya , ben soramam mesela ya bir yanlış anlaşılma varsa , babam bana sen kırk yıllık babandan şüphe mi ediyorsun der ..

Garip bir durum ama bu kadar yıl saklamışsa itiraf da etmez. Bu kadar yıl sakladığı bir şeyi de bu kadar açıkça yapmaz bence. Tuş kilidini bile zor öğrenmiş, mesajla uğraşıp riske girmezdi. Keşke öğrenseydiniz şu saatten sonra yapılacak bir şey yok bence. :/

eğer evlilik dışı bir çocuk ise, kimin nüfusuna geçirilir? annenin ya da annenin babasının üstüne yazıldıysa bulunması zor olur sanırım...

Bir ihtimal geldi aklıma
Annen sağmı bilemiyorum sağ ise babnla evlilik devam ediyormu bilemiyorum
Fakat babanızın bir özel bayan ( çok özel)arkadaşı varsa onunda bir başkasından çocuğu varsa bu da babana baba diye hitap ediyor olamaz mı? Bu geldi aklıma

bence babanı biraz takip et, konuşmaları mesajları falan.
bence yanlış atılmış bir mesaj, yani öyle bir durum yok ama takip et diyorum belki aynı numaraya tekrar ulaşırsın

kiz uc yil bekle simdi mi aklina dustu ben olsam aninda ogrenir numarayi da ezberimde falan tutar yazardim bi yerlere sormaliydin ama zamaninda bence

Gerçekten garip bir olay.
Ama babanız mesaj silmeyi bilmeyen biriyse mesaj okumayı bilmeyen de biridir. Ve hayali oğlu ona 'seni seviyorum' diyecek kadar yakınsa babasının mesaj okuyamadığını da biliyordur.
Muhtemelen yanlışlıkla gönderilmiş bir mesaj.

Çelişkili ve zor bir durum, ama en net cevabı babanızdan öğrenebilirsiniz. Yalnız soracaksanız yüz yüze sorun ki mimiklerini inceleme fırsatınız olsun.

Benim babam da hep sizden baska cocugum yok derdi annemden once yaptigi evlilikten bir oglu oldugunu ogrendik yillar sonra. Ilk cocugu ben degilmisim yani. Nerde nasil oldugunu bilmedigim bir abim var.. Kendisi itiraf etti. Bizde annemle nufustan baktirmistik ama gorunmuyor . Yani o lafin altinda biseyler vardir mutlaka. Normal degil cunku boyle bisey soylemesi.

bence de . neden durduk yere sizden başka çocugum yok desin ki

Benim babam hiç bize sizden başka çocuğum yok benim Çocuklarım sizsiniz demedi bana garip geldi

Tatlım yanlış giden bir mesaj da olabilir çünkü operatörlerin baz istasyonlarındaki frekans hatalarından bazen son hanesi farklı bir hatta böyle mesajlar gidebiliyor bana da biri baba yağmur yağıyor ben okulun önündeyim diye aradı meğer babasının hattının sadece son numarası benden farklıymış, sonra üniversitede durduk yere bir numaradan bana kontör geldi

yanlış mesaj olabilir.

ancak "benim sizden başka çocuğum yok" demesi düşündürücü.
normalde babalar böyle bir şey deme ihtiyacı duymazlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…