• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamin yaptığı :(

Aynen çıkarcılar, herkes para derdinde, ben bi daha çekmem konusmam. Bana kopek gibi davrandı elinin tersiyle boşver onu dedi. O adamın kızı da mimar kızı ne derse ona bakıyo kızını yuceltiyo, benim babam beni orda yerin dibine sokuyo. Annem de bıktı bu huyundan. Ben orda boşa kendini yırtmışım. Aynen kendi bildiğini yapacak. Ben karışmam gitmede ama anneme yazık. Kadın tek başına ona bakıyo o ona hizmetçisi gibi davranıyor. Neyse şişirmeyeyim kafanızı sagolun kızlar.
Allah yardımcınız olsun .. Ne diyim ..

Babamlarin evi 6 katli. Tek daire 165 m2. Tum arsa 365 m2. Kentsel donusum icin istiyorlarmis. Babama 6 kat teklif etmisler kabul etmemis. Babam insaatci adam. Herseyden anlar.
Sanirim senin babani kekliyorlar.
Kekliyorlar oda beni rencide ediyor. Bizimki de kentsel dönüşüm, 320 m2 . Toplamda 1600 m2. Neyse ya sorun enayi olması ve bunlara rağmen bana köpekli gibi davranması.

Kızlar bilgilendirme için diyorum burda kat sayısı çok düşük ondan oranlar az. Yuksek kat verilmiyor

Bİ konuda bilgi vermek istiyorum.Eğer biri konunuza yorum yaptığı zaman o kişiye cevap vermek istiyorsanız lütfen yapılan yorumun sağ alt tarafındaki ''Cevapla'' butonuna tıkladıktan sonra yorum yapın Kİ cevap verdiğiniz kişi verdiğiniz cevabı görebilsin.

Canım sen yine de babanı yalnız bırakma. o adamların sizi dolandırmasına engel ol.
asansör şart babana düşünemiyor belli ki.

Canım sen yine de babanı yalnız bırakma. o adamların sizi dolandırmasına engel ol.
asansör şart babana düşünemiyor belli ki.
Yok canım bugün yaptığından sonra yok. Ona sorsan herşeyi biliyor.

Kızlar babam lar gecekondu da oturuyo, 5 kişi birleşip müteahhite verecekler, müteahit bunları kandırıyor 77 m2 küçücük evl et verecek, nide babamın eski is arkadaşı var o adam goz açık, sürekli mileti durtuyo müteahhit iyi diye. Bende gittim az önce toplantıya dedim ezdirmeyin kendinizi 77 m2 çok küçük. Babam ona imza aymaz obur komşu da aymaz diyom. Babamın arkadaşı bana diyo sen ne anlarsın, bu atada ben 9 yıllık muhendisim ve inşaat piyasasindayim. Adam ben ordayken babamı ikna etmeye çalışıyo, adam diyo kizin kabul etmiyo babam aman boşver onu dedi. Vu arada babam trafik kazası geçirdi tekerlekli sandalyede mecbur asansör olcak odalarda rahat dönecek, eve bir ton misafir geliyo. Adam diyo ki asansör olmasın. Babam diyo ki tamam olmasın ben dışardan kendime asansör yaparım. Bunları duydum çektim geldim. Babamı savunurken beni elalemin adamına küçük düşürdü,o adam da ondan cesaret beni bozdu. Kendi evim küçücük ora yıkılırsa geçerim diye umut etmiştim artik o da yok oldu, üst kattaki kadın sabah 7 de tak tak yapmaya oğulları yukarda kanepelerden atlıyor, yok kanepe çekiyo yere vuruyo zaten yukarı kat sorunlu. Ben artik ne anneme gidebiliyorum, ne evde durabiliyorum. Kocama nolur taşınalım diyom bebek gelecek diyo. Yani kafayı sıyırmaya az kaldı beni anlayan yok.
Belki babanız siz istemeyin diye küçük ev demiştir

Öfkeyle kalkan zararla oturur.unutmayin.
Savunun hakkınızı.
Tamam kizmissiniz babanıza ama o evde sizin de hakkiniz var.
Sonra pişman olursunuz.
Size inanmıyorsa ne biliyim avukatla ya da emlakciyla gorusturun.

Öfkeyle kalkan zararla oturur.unutmayin.
Savunun hakkınızı.
Tamam kizmissiniz babanıza ama o evde sizin de hakkiniz var.
Sonra pişman olursunuz.
Size inanmıyorsa ne biliyim avukatla ya da emlakciyla gorusturun.
Yok, boşverdim hakki hukuğu, kendime hayrim yok bide ikna edemem ki zaten ikna olmaz, kendi bildigi doğru.

Bile bile kaziklatma aileni.sen de kaziklaniyorsun eninde sonunda o ev sana kalmayacak mi...ölüm hak miras helal demişler.
Pişman olacaksin ilerde.

Bile bile kaziklatma aileni.sen de kaziklaniyorsun eninde sonunda o ev sana kalmayacak mi...ölüm hak miras helal demişler.
Pişman olacaksin ilerde.
Tok bu hep beni bozuyo, valla az önce bir suru ilaç içip gebereyim dedim öyle zoruma gitti ki azarlanmak, sonra karnımdaki ne acıdım. Neyse sacmaliyorum heralde

Tamamda gece kondudan iyidir yani demekki 77mt yapilabiliyor anca.Hic yoktan iyidir,Suan asansorsuz bina otoparksiz bina yapmak yasak zaten.3 katli evede asansor yapiliyor.

Baba bahane 120 mt2 ev olsa şahane :)

İnsan yasarken öğreniyor tecrübe ediniyor.. ne desen de anlamaz.. evli cocuğun var sana yetmez falan de.. cidden anneminki 85 mk ama kalabalıkta yemege bile yer kalmıo..

pıyasanın ıcındeymıssın ısın buymus
babana bu benım ısım ıyılıgıne konusuyorum sonra sen daha cok uzulur benıde sıkıntıya sokarsın evladın olarak hep yanında olcam senın rahatını saglarken kımse ezıyet cekmesın deyın
bazı ebevynler cocukları ne kadar buyurse buyusun hesaba almayabılıyorlar

Sagolun kızlar elalemin adamı arar der napalim, bu ben biliyorum der öyle karşına alınıp konuşulacak adam değil, bozar atar sen kimsin der el hareketleriyle rezil eder. Gerek yok boşverdim. Zaten yeterince kocama da rezil oldum.

Ca
Sagolun kızlar elalemin adamı arar der napalim, bu ben biliyorum der öyle karşına alınıp konuşulacak adam değil, bozar atar sen kimsin der el hareketleriyle rezil eder. Gerek yok boşverdim. Zaten yeterince kocama da rezil oldum.
Cnm üzme kendini benim babamda aynı kendi bildiğinden başka kimseyi duymaz dinlemek. SONRA lafınıa gelir ,zarar eder ama onuda kabul etmez.Size mi soracağım der.Ben artık hiç bir işine karismamayi öğrendim. HATTA bir şey istese kırk tane bahane bulup ,kırk kez istetip öyle yapıyorum. YOKSA milletin içinde rezil eder senin baban gibi. Haaaa kar zarar dersen ,senin ev işi gibi orası allah kalıyor işte. 50 m ev dese ses çıkaramayiz çıkarmayız.İyi adam mı iyi adam ,karışmaz, kızmaz bağırmaz ,ama sormaz sen karisirsan bağırır sadece.

Ca

Cnm üzme kendini benim babamda aynı kendi bildiğinden başka kimseyi duymaz dinlemek. SONRA lafınıa gelir ,zarar eder ama onuda kabul etmez.Size mi soracağım der.Ben artık hiç bir işine karismamayi öğrendim. HATTA bir şey istese kırk tane bahane bulup ,kırk kez istetip öyle yapıyorum. YOKSA milletin içinde rezil eder senin baban gibi. Haaaa kar zarar dersen ,senin ev işi gibi orası allah kalıyor işte. 50 m ev dese ses çıkaramayiz çıkarmayız.İyi adam mı iyi adam ,karışmaz, kızmaz bağırmaz ,ama sormaz sen karisirsan bağırır sadece.
İste ben tek çocuğum, annemin benden başka destekçisi yok, o tek olsa bana ne ama tekerlekli sandalyeyle rezil.olacak oralarda, anneme mecbur bakıcısı gibi davranıyor kullanıyor kadını, çok mu ego var anlamadım. Aynen kuzum bende bulaşmam artik. Uzak oturmak en güzeli keşke uzakta bi ev tutsaydım.

Back
X