Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşınız kaç canım ne kdr süredir berabersiniz. bu yaz mı evlenmeyi dşünüyorsunuz. kusura bakma çok soru sordum![]()
şuan kendimi hazır hissetmiyorum de babam biraz katıdır evleneceğimiz zaman öğrenmeli de..anlayış ve sabır iste
Canım 1buçuk senedir beraberiz ben yurtdışında yaşıyorum ama bu sene ilk adımı atıp ailerlerle tanışmak istiyoruz. Yaz ın görüşcez işte. Daha birkaç ay var aceleye gelsin istemiyorum![]()
Şöyle bir durum var babam artık iyice şüphelenmeye başladı ufaktan laf sokmalar imalı sözler fln. Yarın öbür gün mutlaka sorucak bana, ben de asla yalan söylemeyi beceremeyen bir insanım hemen belli olur ztn. Sevgilimle paylaştım bunu "ozaman anlatıcaksın herşeyi, ne olursa olsun senin arkandayım" fln dedi :S çok korkuyorum
anlıyorum canım sende haklısın. daha zamanı var biraz daha beklesek falan desen ?
arkadaşım ben de baskı sonucu söyledim
ya ne desem bilemiyorum
beklediğim gibi bir tepki almadım normal karşıladılar
ama şimdi iki de bir evlenmesek mi pişman mı oluruz deyip duruyor
ve biz 6 senedir beraberiz
canım bence senin de tam anlamıyla içine sinseydi ve hazır olsaydın, sen zaten her şeyi göze alıp söylerdin, onlarla da paylaşmak isterdin babanın vereceği tepkiden korksan da. Bence biraz daha bekle ve erkek arkadaşına da babam bilirse hayat benim için zorlaşır, şu an söylemek istemiyorum deyip kapat konuyu bence.