• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamla konuşmamı istiyor :S :S

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Kızlar artık babana herşeyi anlat, açık açık söyle herşeyi, ciddi olduğumuzu fln. diyor.
Ama ben daha hazır hissetmiyorum kendimi, yaz a çok var daha ozamana kadar neler olucak kim bilir. Ne yapayım sizce? :26:

yaşınız kaç canım ne kdr süredir berabersiniz. bu yaz mı evlenmeyi dşünüyorsunuz. kusura bakma çok soru sordum :34:

şuan kendimi hazır hissetmiyorum de babam biraz katıdır evleneceğimiz zaman öğrenmeli de..anlayış ve sabır iste

yaşınız kaç canım ne kdr süredir berabersiniz. bu yaz mı evlenmeyi dşünüyorsunuz. kusura bakma çok soru sordum :34:

Ben 22 o 25. Canım 1buçuk senedir beraberiz ben yurtdışında yaşıyorum ama bu sene ilk adımı atıp ailerlerle tanışmak istiyoruz. Yaz ın görüşcez işte. Daha birkaç ay var aceleye gelsin istemiyorum :(

Son düzenleme:
şuan kendimi hazır hissetmiyorum de babam biraz katıdır evleneceğimiz zaman öğrenmeli de..anlayış ve sabır iste

Şöyle bir durum var babam artık iyice şüphelenmeye başladı ufaktan laf sokmalar imalı sözler fln. Yarın öbür gün mutlaka sorucak bana, ben de asla yalan söylemeyi beceremeyen bir insanım hemen belli olur ztn. Sevgilimle paylaştım bunu "ozaman anlatıcaksın herşeyi, ne olursa olsun senin arkandayım" fln dedi :S çok korkuyorum

Canım 1buçuk senedir beraberiz ben yurtdışında yaşıyorum ama bu sene ilk adımı atıp ailerlerle tanışmak istiyoruz. Yaz ın görüşcez işte. Daha birkaç ay var aceleye gelsin istemiyorum :(

anlıyorum canım sende haklısın. daha zamanı var biraz daha beklesek falan desen ?

Şöyle bir durum var babam artık iyice şüphelenmeye başladı ufaktan laf sokmalar imalı sözler fln. Yarın öbür gün mutlaka sorucak bana, ben de asla yalan söylemeyi beceremeyen bir insanım hemen belli olur ztn. Sevgilimle paylaştım bunu "ozaman anlatıcaksın herşeyi, ne olursa olsun senin arkandayım" fln dedi :S çok korkuyorum

canım korkma o senin baban değil mi :) babandan çekiniyorsan annenden yardım alabilrsn hem niyetiniz ciddi madem aileler de eninde sonunda öğrenicek :) baban sert biri midir

anlıyorum canım sende haklısın. daha zamanı var biraz daha beklesek falan desen ?

Babam sorguya başlar yakında istesem de istemesem de bu konuşma gerçekleşecek sanırım. Çok korkuyorum. Bi yandan babamın tepkisinden, türkiyeden bi sevgilim okduğunu nasıl karşılayacak acaba diye. Diğer yandan Yaz a kadar sürmemesinden. Yollarımız ayrılırsa bi şekilde, nasıl açıklarım? İlk defa böyle bir konu konuscam babamla, ciddi oldugundan emin olmak isticek!

En doğrusu ne sizce kızlar? Herşeyi açık açık söyleyeyim mi? :S
Nasıl nerde tanıştınız diye soracak kesin. Biz telefonda görüştük hep, ilk buluşmıza kadar. Numaraları faceden değiştik, yani asla internet üzerinden tanışıp görüşmedik. Hep telefon ve mesaj. Aradan 2 sene geçti bundan ve bu noktaya geldik buluşup edip. Olduğu gibi mi anlatiim herşeyi? İyice ciddileşiyor zaman geçtikce ama ben nedense çok panikliyorum nolur bişey söyleyin fikirlerinize ihtiyacım var :(

Son düzenleme:
arkadaşım ben de baskı sonucu söyledim

ya ne desem bilemiyorum

beklediğim gibi bir tepki almadım normal karşıladılar

ama şimdi iki de bir evlenmesek mi pişman mı oluruz deyip duruyor

ve biz 6 senedir beraberiz

arkadaşım ben de baskı sonucu söyledim

ya ne desem bilemiyorum

beklediğim gibi bir tepki almadım normal karşıladılar

ama şimdi iki de bir evlenmesek mi pişman mı oluruz deyip duruyor

ve biz 6 senedir beraberiz

Ben de olmamasından korkuyorum. Ya sandığım gibi gelişmezse? Ya cayarsa diye çok tedirginim. Babama ne derim? Aileme nasıl açıklarım? :(

Heran konu açılabilir ve ben hâlâ hazır değilim elim ayağıma dolaşacak sanki :(
düşündükçe bile panik oluyorum kızlar ne zor bişeymiş bir babayla bunları konuşmak :(

Son düzenleme:
canım bence senin de tam anlamıyla içine sinseydi ve hazır olsaydın, sen zaten her şeyi göze alıp söylerdin, onlarla da paylaşmak isterdin babanın vereceği tepkiden korksan da. Bence biraz daha bekle ve erkek arkadaşına da babam bilirse hayat benim için zorlaşır, şu an söylemek istemiyorum deyip kapat konuyu bence.

canım bence senin de tam anlamıyla içine sinseydi ve hazır olsaydın, sen zaten her şeyi göze alıp söylerdin, onlarla da paylaşmak isterdin babanın vereceği tepkiden korksan da. Bence biraz daha bekle ve erkek arkadaşına da babam bilirse hayat benim için zorlaşır, şu an söylemek istemiyorum deyip kapat konuyu bence.

Babam zaten anladı biri olduğunu, ben istemesem de öğrenecek soracak bana. Ben de yalan söylemem asla bülbül gibi öter herşeyi anlatırım :D Sevgilim zorlamıyor ki beni madem baban çaktı davayı anlat diyo sadece. offf biran önce konuşulup bitsin istiyorum yoksa kalpten gidicem :)

Back
X