annemde istiyo ayrılıcam zaten istemiyorum diyo babamda boşan diyo ama nıyeyse hep kavga ediyolar ayrıl dıyorum annme cevap vermiyo bile bana bide açıkcası babam hiç aksi değildir ama kavgalarda böyle oluyo acıkcası cok eglenceli ve komik ama..
cevap verdıgınız ıcın tesekkur ederım ama c dden cok zor durumdayım ve babamdan bıktım,bana ne kotu laflar soluyor artık cıdden ıstemıyorum onu
canım çok iyi anlıyorum seni inan, bende aynı şeyleri yaşadım baban tüm sinirini senden alıyo anlaşılan ama onunda kendi içinde sıkıntıları olabilir, annenle uzunca iyice bi konuşun anneninde yanında ol ama gerçekten o ayrılık süreci çok sıkıntılı bir süreç allah yardımcınız olsun
kardesım yok/tek cocuğum 15 yasındayım
Annene asla ayrıl deme.! Öyle bir durum olduğu zaman ihalenin senin üzerine kalma ihtimalinin yüksek olduğunu, "senin yüzünden oldu" cümlesini duyma ihtimalinin de aynı oranda yüksek olduğunu biliyor musun? Bak canım izlenimlerimden yola çıkıyorum, anne-baba arasında olan kavga vs. şeylerde ciddi bir karara çocukları karıştığı zaman genellikle çocuk suçlanır.. Doğru birşey mi hayır ama edindiğim izlenim bu. Babandan nefret ediyor olabilirsin buna kimse müdahale edemez ancak babanı sonsuza dek kaybedersen bir gün (Allah korusun) pişman olursun.. Olağandışı durumlar haricinde kız çocuklar için özellikle " Babanın Gölgesi Bile Yeter " 15 yaşındasın ve hoyrat zamanın. Bazı şeylere çabuk sinirlenip alınabilirsin. Ve çoğu şeyi negatif algılama yaşındasın.. Bunun da etkisi var bana kalırsa. Eğer kırıyorsa seni, durumu anlayana kadar tavrını alırsın. Onun birşey olmamış gibi davranması senin kırgınlığını belli etmeni etkilemez.
bız eskıden babamla cok ıyı anlasırdık hatta soyle bısey soylıyım kanlarımız bıle aynı,ben bu hayatta babamdan daha cok kımseyı sevmedım.hep sakalasırdık gulerdık ama neler olduysa benı hemen terslıyo salak der gerızekalı der.hatta bıde bız bırbırımıze kanka derdık,o derece cok sevıyodum onu
Kendi durumuna kendin cevap vermişsin canım fark ettin mi? Genellikle çok iyiydiniz, ancak bir süredir ( kısa/uzun ) aranız pek iyi değil. Yani geçiş dönemindesiniz. Anlatmadığı bir problemi, maddi açıdan sıkıntısı, herhangi bir sağlık sorunu vs. olabilir.. Ya da şöyle, belki sen de tersliyorsundur ondandır.. Ama farkında olmadan..! Mesela ben de o yaştayken tersler fevri davranırdım ve bunu anlamazdım bana göre normal gelirdi. Ama şu an geçmişe bakınca idrak ediyorum. bu da olabilir.. Bence babana biraz zaman vermelisin.. İnan herşey daha güzel olacak..
aa benim bekarlık halimsin aynı:) maalesef benim babam değişmedi ve değişeceğini de zannetmiyorum...anneme ayrıl derdim ama şimdi bnde evliyim ve ayrılmak kolay değil..yada en azından annem kuşağı buna bizim kadar kolay karar veremiyorlar...yaşamaya bakcaksın cnm..ama sakın babandan bıktığın için işe yaramaz bi erkeğe sırtını dayayıpta yağmurdan kaçarken doluya tutulma...mutlu bir evliliğin olur umarım aynı benimki gibi..Allah bi yerden alıyorsa bi yerden veriyor..Allah senden çok annenin yardımcısı olsun...
tesekkur ederım evlılık konusu hakkında,annemıde kendı halıne bırakıcam ayrıl dıye zorlamadım sadece bı kac sey dedım o kadar kendının bılebılıcegı bısey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?