Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilinc altinda bunu inkar edip gercekten unutmus bile olabilir. bazi babalar nasil desem duygusal yuzlesmeler yapabilecek kadar gelismiyorlar. bizi kiran seyleri inkar ediyorlar. oyle olmamis gibi davraniyorlar. yasadiklariniza uzuldum, yuzlesip rahatlamaniza sevindim. babaniz sizin oldugunuz duygusal bilincte degil bence bu yuzden kendinize eziyet etmeyi
3.kez evlenecek sanırım. Öncekinden niye boşandı. Ona da mı şiddet uyguladı acaba pislik
Sanırım ona cesaretim yokKadının yanında aç konuyu.
İstemezdim bu şekilde patlamak evet ama eşim de onun karakterinin farkında ve ben içeri gidince eşime yalan söylediğimi iddia etmeye devam etti. Karakterini görmüş oldumBence babanizla, esinizin yaninda hesaplasmaya calismaniz dogru gelmedi. Ne olursa olsun esiniz de 1 zamanlar eldi. Hayatin insanlara ne getirecegi belli degil. Gecmiste yasadiklarinizi babanizla teke tek konussaniz bence daha yarariniza olurdu.
onun bi sözü vardı babamın, her şeyin bir bedeli vardır diye onu yaşattım onaSiz de cat cat soyleyin. Bu isler sirayla kimse kusura bakmasin. Zamaninda ocagima incir agaci dikenin gonlunu hos tutmaya calismam.
Bize geliceklerdiNeden gidiyorsun kadınla tanışmayaGitme mecbur musun?
Kadına herşeyi anlatacağınızı söylerseniz koşa koşa uzaklaşır evinizden.kesinlikle evlenicek sadece kadın, anlar diye korkuyor aramız bozuldu diye bana yaptıkları falan umrunda değil. Öyle soğukkanlılıkla inkar etti ki. Dışarıya oynayan biri
Kesinlikle. Ama işlerine geliyorsa en ince ayrıntısına kadar hatırlıyorlar.Herşeyi hatırlıyorlar herşeyi, eğer alzheimer durumu yoksa. İşlerine gelmiyor.
2.eş noldu neden ayrıldı 3.ye evleniyorEvet, üçüncü kez evlenicek. Dışarıya karşı, harika babayı oynuyor yapmacık. Onay, istemiyor. Artık tepki vermiyo terslenemiyor bile ama yüzleşmek yetti ona
Kayınbabam böyle mesela. Her defasında salağa yatıyor, her defasında bozuyorlar. Vicdan azabı, kapanış. Yorulmuyor bu döngüden.Kesinlikle. Ama işlerine geliyorsa en ince ayrıntısına kadar hatırlıyorlar.
Benim de aileden var böyleleri.Kayınbabam böyle mesela. Her defasında salağa yatıyor, her defasında bozuyorlar. Vicdan azabı, kapanış. Yorulmuyor bu döngüden.
Aşırı geçimsiz2.eş noldu neden ayrıldı 3.ye evleniyor
imkansız unutması aslında ama garip şeklde iyi geldi inkar etmesi. Üstünlük kazanmışım gibi oldu.Herşeyi hatırlıyorlar herşeyi, eğer alzheimer durumu yoksa. İşlerine gelmiyor.
Narsist evet atlatmak için bi kaç kez doktora gittim ilaç kullandım tabi ki geçici çözüm oldu.. dediğiniz gibi travma terapisi görmeliyimSizin bu durumla yüzleşmeniz gerekiyor. Senelerdir baskıladığınız bir durum açığa çıkmış. Babanız belli ki despot ve narsist bir adam.Ona söylemekle iyi etmişsiniz, içinizde kalmamış ama sizin bir şekilde bu yaşadığınız travmaları çözmeniz gerekiyor. Bir profesyonelden yardım alın. Geçen şarkıcı Aslı Zen anlattı. Babası bir gün annesini karlar üzerinde feci şekilde dövmüş. Aslı Zen bunu senelerce aşamamış. En sonunda psikoloğa gitmiş. Psikolog ona bir teknik uygulamış. O anıyı Annesini süt banyosu yapıyor diye değiştirmiş. Sizde böyle bir şey yaptırabilirsiniz.