Babamla yüzleştim

Bence babanizla, esinizin yaninda hesaplasmaya calismaniz dogru gelmedi. Ne olursa olsun esiniz de 1 zamanlar eldi. Hayatin insanlara ne getirecegi belli degil. Gecmiste yasadiklarinizi babanizla teke tek konussaniz bence daha yarariniza olurdu.

3.kez evlenecek sanırım. Öncekinden niye boşandı. Ona da mı şiddet uyguladı acaba pislik.

Boşuna eziyet etmişim gibi hissettim zaten belki de dediğiniz gibi beyni unutmayı seçti
bilinc altinda bunu inkar edip gercekten unutmus bile olabilir. bazi babalar nasil desem duygusal yuzlesmeler yapabilecek kadar gelismiyorlar. bizi kiran seyleri inkar ediyorlar. oyle olmamis gibi davraniyorlar. yasadiklariniza uzuldum, yuzlesip rahatlamaniza sevindim. babaniz sizin oldugunuz duygusal bilincte degil bence bu yuzden kendinize eziyet etmeyi

Bence babanizla, esinizin yaninda hesaplasmaya calismaniz dogru gelmedi. Ne olursa olsun esiniz de 1 zamanlar eldi. Hayatin insanlara ne getirecegi belli degil. Gecmiste yasadiklarinizi babanizla teke tek konussaniz bence daha yarariniza olurdu.
İstemezdim bu şekilde patlamak evet ama eşim de onun karakterinin farkında ve ben içeri gidince eşime yalan söylediğimi iddia etmeye devam etti. Karakterini görmüş oldum

Neden gidiyorsun kadınla tanışmaya 😱 Gitme mecbur musun?

kesinlikle evlenicek sadece kadın, anlar diye korkuyor aramız bozuldu diye bana yaptıkları falan umrunda değil. Öyle soğukkanlılıkla inkar etti ki. Dışarıya oynayan biri
Kadına herşeyi anlatacağınızı söylerseniz koşa koşa uzaklaşır evinizden.

Kayınbabam böyle mesela. Her defasında salağa yatıyor, her defasında bozuyorlar. Vicdan azabı, kapanış. Yorulmuyor bu döngüden.
Benim de aileden var böyleleri.
Ve döngü aynı senin yazdığın gibi.
Sürekli aynı şeyleri yaşayınca acaba deliriyor muyum diyorum bazen...
Yaptık evet deseler rahatlayacagim vallahi.

Sizin bu durumla yüzleşmeniz gerekiyor. Senelerdir baskıladığınız bir durum açığa çıkmış. Babanız belli ki despot ve narsist bir adam. ❌👎🏻 Ona söylemekle iyi etmişsiniz, içinizde kalmamış ama sizin bir şekilde bu yaşadığınız travmaları çözmeniz gerekiyor. Bir profesyonelden yardım alın. Geçen şarkıcı Aslı Zen anlattı. Babası bir gün annesini karlar üzerinde feci şekilde dövmüş. Aslı Zen bunu senelerce aşamamış. En sonunda psikoloğa gitmiş. Psikolog ona bir teknik uygulamış. O anıyı Annesini süt banyosu yapıyor diye değiştirmiş. Sizde böyle bir şey yaptırabilirsiniz.

Adını bile anmıyorum aylar oldu numarasını dahi sildim o derece çıkarttım sildim attim hayatımdan bana yaptıkları aşağılamasi anneligime laf etmesi utanmadan herkesin içinde gelinimizle kıyaslaması ki kızın hic bir suçu günahı yok kendi hiyarligi tamamen en son gittiğimde evladima hakaret etti hem de ağır bir hakaret o an som noktayi koydum.
Geçen gün de yazdim buna benzer bir konuda bunun gibi ruh hastalari toksik ebeveyn iliskilerinden kendimizi kurtarmamiz sart kendi huzurumuz için ve Nihan Kaya nin Iyi aile yoktur kitabini okumanızı öneririm.Bana cok farkli bakış acıları kazandirdi.

Sizin bu durumla yüzleşmeniz gerekiyor. Senelerdir baskıladığınız bir durum açığa çıkmış. Babanız belli ki despot ve narsist bir adam. ❌👎🏻 Ona söylemekle iyi etmişsiniz, içinizde kalmamış ama sizin bir şekilde bu yaşadığınız travmaları çözmeniz gerekiyor. Bir profesyonelden yardım alın. Geçen şarkıcı Aslı Zen anlattı. Babası bir gün annesini karlar üzerinde feci şekilde dövmüş. Aslı Zen bunu senelerce aşamamış. En sonunda psikoloğa gitmiş. Psikolog ona bir teknik uygulamış. O anıyı Annesini süt banyosu yapıyor diye değiştirmiş. Sizde böyle bir şey yaptırabilirsiniz.
Narsist evet atlatmak için bi kaç kez doktora gittim ilaç kullandım tabi ki geçici çözüm oldu.. dediğiniz gibi travma terapisi görmeliyim

Back
X